ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κάνεις διατροφή αλλά θέλεις γλυκό; Σου έχουμε τη λύση!

Η οικογένεια των αγαπημένων ΠΤΙ - ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου μεγαλώνει!
03.12.2020
3
'
pti-ber-nea-mpiskota

Αν κάνεις διατροφή αλλά θέλεις και το... γλυκό σου, η οικογένεια των αγαπημένων ΠΤΙ - ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου φρόντισε για σένα! Μεγαλώνει, αυξάνεται και πληθύνεται και υποδέχεται τα νέα ΠΤΙ - ΜΠΕΡ Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης, αλλά με φυσικά σάκχαρα,  ακολουθώντας τα διατροφικά trends της εποχής.

Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε όλη την αυθεντική γεύση των ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου, σε ένα μπισκότο υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης* και πλούσιο σε φυτικές ίνες. Τα ΠΤΙ - ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης* γίνονται ο καθημερινός σας σύμμαχος στην εφαρμογή μιας ισορροπημένης διατροφής στο σπίτι, το γραφείο, το σχολείο ή ακόμα και την εκδρομή! Για όλους εσάς που είστε λάτρεις των ΠΤΙ- ΜΠΕΡ οι επιλογές δεν σταματούν ποτέ! Ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις ΠΤΙ-ΜΠΕΡ στα ράφια των supermarkets και στα σημεία μικρής λιανικής!

pti-ber-nea-mpiskota-xoris-zaxari

Λίγα λόγια για τα φυσικά σάκχαρα

Τα φυσικά σάκχαρα τα βρίσκουμε σε μη επεξεργασμένες τροφές και διακρίνονται στους απλούς υδατάνθρακες που περιέχονται στους χυμούς φρούτων, το μέλι και τα σιρόπια, αλλά και στους σύνθετους υδατάνθρακες που εμφανίζονται μαζί με πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα.

Οι σύνθετοι υδατάνθρακες αποτελούνται από μεγάλες αλυσίδες μορίων σακχάρων και διασπώνται στον οργανισμό με αργό ρυθμό, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν ανεβάζουν απότομα το σάκχαρο του αίματος και δίνουν το αίσθημα του κορεσμού. 

Αγαπημένο