ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4 θετικά που θέλουν να κρατήσουν οι γονείς και μετά το lockdown

Γιατί όσο δύσκολη και αν ήταν αυτή η χρονιά, πρέπει να ομολογήσουμε πώς μας έμαθε πολλά.
22.04.2021
3
'
lockdown θετικά istock

Η αντίστροφη μέτρηση για την άρση του lockdown φαίνεται πως έχει ξεκινήσει. Μέσα στον Μάιο αναμένεται να γίνει η σταδιακή άρση του και με το άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαϊου, αναμένεται να αρχίσουμε να έχουμε πίσω την καθημερινότητά μας πριν την πανδημία. Όσο κι αν λέμε πως αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, πρέπει να ομολογήσουμε πώς μας έμαθε πολλά.

Διδαχτήκαμε πως τελικά έχουμε πολλές περισσότερες αντοχές και δυνατότητες multitasking. Μάθαμε πως τελικά μπορούμε να προγραμματίσουμε όλα και μπορούμε να ισορροπήσουμε δουλειά, παιδιά και τηλεκπαίδευση. Αφήνουμε πίσω όλα τα αρνητικά και εστιάζουμε στα μαθήματα που πήραμε από την πανδημία και τα παρατεταμένα lockdown.

Τι μπορούμε λοιπόν να κρατήσουμε και μετά το τέλος του lockdown;

Η ευελιξία που δείξαμε και η αποδοτικότητα με την τηλεργασία

Αποδείξαμε πως μπορούμε να συγκεντρωθούμε όταν δουλεύουμε από το σπίτι και προλάβουμε όλα τα deadlines. Επίσης, αποδείξαμε πως μπορέσαμε να διαχειριστούμε με επιτυχία τα παιδιά που μείνανε στο σπίτι, που έκαναν τηλεκπαίδευση, αλλά και μία πανδημία που είναι σε εξέλιξη. Φαντάσου τι θα κάνεις όταν θα επιστρέψεις στο γραφείο και ένα πιο ‘ήσυχο’ περιβάλλον.

Περισσότερος χρόνος με την οικογένεια

Αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της κατάστασης είναι πως μείναμε σπίτι περισσότερο και περάσαμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας. Έτσι, μετά το τέλος της καραντίνας, μπορείς να κρατήσεις κάποιες αγαπημένες ασχολίες ή δραστηριότητες που κάνατε όλοι μαζί.

Διάβασε περισσότερα στο 4moms.gr

Αγαπημένο