ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Eργασία από το σπίτι μαζί με το μικρό σου; 5 tips για να τα καταφέρεις

Το να δουλεύεις από το σπίτι είναι πλέον μία καθημερινότητα εν μέσω πανδημίας που γίνεται πιο δύσκολη αν είσαι μαμά μικρού παιδιού.
23.03.2021
2
'
μαμά τηλεργασία

Mπορεί να απολαμβάνεις το ότι περνάς περισσότερο χρόνο με το μικρό σου στο σπίτι, όμως σίγουρα όταν πρέπει να συγκεντρωθείς, ή έχεις να παραδώσεις deadline, μπορεί να αποβεί αρκετά αγχωτικό το να πρέπει να βρεις μία ισορροπία.

Το να έχεις ένα παιδί σε νηπιακή ηλικία είναι από μόνο του μία πρόκληση, πόσο μάλλον όταν βάζεις στο mix και τα παραπάνω θέματα με την εργασία σου.

Ξεκίνα νωρίς την ημέρα σου

Ο καλύτερος τρόπος για να συγκεντρωθείς στην εργασία σου είναι να το κάνεις πριν ξυπνήσει το μικρό σου. Αν χρειαστεί, βάλε το ξυπνητήρι μία ή δύο ώρες νωρίτερα όταν υπάρχουν tasks που πρέπει να κάνεις πριν το τέλος της ημέρας.

Εκμεταλλεύσου τον μεσημεριανό ύπνο του

Όπως και πιο πάνω, η καλύτερη ώρα να κάνεις μία δουλειά, είναι όταν το νήπιο κοιμάται. Έτσι, εκμεταλλεύσου όλα τα «παράθυρα» ύπνου του.

Ενθάρρυνέ το να παίζει μόνο του

Το να παίζει ένα παιδί μόνο του έχει πολλαπλά οφέλη για την ανάπτυξή του. Δώσε του ό,τι χρειαστεί ώστε να απασχοληθεί για αρκετή ώρα ώσπου εσύ να ολοκληρώσεις το online meeting ή τη δουλειά σου. Πλαστελίνη, παζλ και σύνεργα ζωγραφικής είναι σίγουρα απο τα must-have. 

Διάβασε περισσότερους τρόπους για να κάνεις πιο εύκολη την εργασία σου από το σπίτι στο 4moms.gr

Αγαπημένο