ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Γιατί η έξωση που έκανε στον Χάρι επηρεάζει τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ;

Η απόφαση του βασιλιά που επηρεάζει τα εγγόνια του
03.03.2023
1
'
Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Γιατί η έξωση που έκανε στον Χάρι επηρεάζει τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ; Photo/Abaca

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' αποφάσισε να κάνει έξωση στον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ζητώντας τους να αφήσουν το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Frogmore Cottage.

Με την κίνηση του αυτή στην περίπτωση που χρειαστεί να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο ο Χάρι και η Μέγκαν, θα πρέπει να απευθυνθούν για ασφάλεια, γεγονός που κάνει το ταξίδι αυτό αρκετά πιο δύσκολο.

Συγκεκριμένα η κατοικία του Windsor υπήρξε το πρώτο μέρος που ζούσε το ζευγάρι αφού παντρεύτηκε και το μέρος όπου γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης του, Λίλιμπετ!

Μάθε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει ο Χάρι και η Μέγκαν από την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Οι δυο τους επισκεπτόντουσαν την εξοχική κατοικία κάθε φορά που επέστρεφαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τελευταία την φορά που βρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν πλέον μόνιμα στο Μονεσίτο της Καλιφορνίας, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ακίνητο να παραμένει άδειο για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Ωστόσο η ασφάλεια τόσο για τον Χάρι όσο και τη Μέγκαν αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα!

Εικόνα
https://bestofyou.gr/celebrity-news/maria-olympia-ekopse-ta-mallia-tis-kare-kai-i-allagi-mas-entyposiase

Με τα τωρινά δεδομένα δεν έχουν δικαίωμα πρόσβασης στην προστασία της βασιλικής ασφαλείας όταν επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο Χάρι έχει λάβει νομικά μέτρα για να αντιμετωπίσει την απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα η Μέγκαν Μάρκλ σε συνέντευξή της το 2022 στο The Cut, ανέφερε ότι έχουν προσλάβει μία προσωπική ομάδα ασφαλείας που συνοδεύει την ίδια όσο και τον γιο της Άρτσι στο σχολείο, καθώς επίσης και φρουρούς στην περίμετρο της μεγάλης έπαυλης τους.

Με αυτή τη δήλωση ήθελε να τονίσει την προστασία των παιδιών της, η οποία είναι υψίστης σημασίας. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι του Χάρι έχουν δηλώσει ότι θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ότι «Δεν μπορεί να επιστρέψουν στο σπίτι του» επειδή είναι «πολύ επικίνδυνο».

Εδώ να σημειωθεί ότι το Frogmore αποτελούσε το μοναδικό μέρος που μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτό χάρη στα υψηλά επίπεδα προστασίας που τους παρείχε!

Διάβασε επίσης: Μαρία Ολυμπία: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και η αλλαγή μάς εντυπωσίασε

Έτσι και το ταξίδι της οικογένειας στην Αγγλία για την στέψη του Καρόλου αποτελεί γεγονός περίπλοκο!

Τέλος με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία από το ζευγάρι για την ασφάλεια της οικογένειας τους και με το Frogmore Cottage να μην είναι πλέον στη διάθεσή τους, μειώνονται οι πιθανότητες ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, να ταξιδέψουν με τους γονείς τους στην περίπτωση που μετακινηθούν για να παραστούν στην στέψη του βασιλιά.

Φωτογραφικά πρακτορεία: Abaca press

Αγαπημένο