ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Αυτή είναι η επί χρόνια σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη

Ο τρόπος που γνωρίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη σύζυγό του!
26.03.2023
1
'
Δημήτρης Κουτσούμπας: Αυτή είναι η επί χρόνια σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη NDP photo agency

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ασχολείται ενεργά με την πολιτική ζωή εδώ και πολλά χρόνια, ενώ συγκεκριμένα, διατελεί Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας από τo 2013.

Ο ίδιος διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια κάνει εμφανίσεις με τη σύζυγό του.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε την επί χρόνια σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη, συνεχίστε να διαβάζετε!

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η γνωριμία και ο γάμος με τη σύζυγό του

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Αναστασία Κοντογιάννη, η οποία είναι μαθηματικός. Από το γάμο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη, ενώ, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, γνωρίστηκαν στα πλαίσια των πολιτικών δράσεων του κομμάτους, καθώς είναι και η ίδια συνδικαλίστρια.

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

«Πολλά χρόνια ζούσαμε χωριστά. Είχε τις δυσκολίες του, αλλά πολλές φορές ισχύει αυτό που λένε ότι η απόσταση δυναμώνει τη σχέση. Είμαστε μαζί περίπου 30 χρόνια. Γνωριστήκαμε στο κόμμα. Ήταν οργανωμένη και αυτή. Στις εκδηλώσεις γνωριστήκαμε. Όταν παντρευτήκαμε ο πρώτος της διορισμός ήταν στην Κω, πολύ μακριά. Και τότε ήμασταν μακριά. Είναι μαθηματικός. Στη συνέχεια το συνηθίσαμε. Τα τελευταία χρόνια είμαστε μαζί, γιατί είναι στην Αθήνα», είχε δηλώσει σε μια σπάνια συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η σχέση της κόρης του με την πολιτική

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η σύζυγός του έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους την μονάκριβη κόρη τους. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την κόρη του αγαπημένου ζευγαριού, ωστόσο, όπως φαίνεται, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που γίνονται κατά καιρούς.

«Όταν μπήκε στην ΚΝΕ, το έμαθα εκ των υστέρων. Φυσικά, έπαιρνε παραστάσεις, γνώσεις από την οικογένεια, είχε επιρροές, αλά ποτέ δεν της είπαμε ότι έπρεπε σώνει και καλά να μπει στην ΚΝΕ ή να ασχοληθεί πιο ενεργά με την πολιτική. Όταν πέρασε στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, μου είπε ότι είχε βγει σε μια εξόρμηση με την ΚΝΕ και την ώρα που μοίραζε φυλλάδια έπεσε πάνω σε μια κυρία που την έβριζε και της έλεγε: “αυτός ο Κουτσούμπας που μπήκε τώρα στο ΚΚΕ και εσύ μοιράζεις φυλλάδια! Αυτός θα είναι κανένας που τρώει τα λεφτά του κόσμου και θα έχει την κόρη του στην Αμερική, σε κολέγια, να σπουδάζει”. Δεν της είπε ότι είναι κόρη μου. Δεν θέλει να το λέει, ούτε να το αξιοποιεί», είχε δηλώσει για την κόρη του στα «Παραπολιτικά» ο Δημήτρης Κουτσούμπας το 2018.

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

Δείτε επίσης:

Δημήτρης Κουτσούμπας: Η ηλικία και το βιογραφικό του

  • Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι Έλληνας πολιτικός που διατελεί Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας από τις 14 Απριλίου του 2013.
  • Επανεκλέχτηκε στη θέση αυτή, ομόφωνα, από την Κ.Ε του κόμματος μετά την ολοκλήρωση του 21ου Συνεδρίου το 2021.
  • Γεννήθηκε στη Λαμία στις 10 Αυγούστου του 1955 και είναι 67 ετών.
Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
  • Είναι γιος του Αποστόλη Κουτσούμπα, ο οποίος είχε εξοριστεί για την πολιτική του δράση.
  • Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.
  • Εντάχθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
  • Μετά τις σπουδές του άσκησε αποκλειστικά κομματικά καθήκοντα.

Μάθετε ακόμα:

Αγαπημένο