ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

Η μικρή Λίλιμπετ βαφτίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού!
1
'
Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ; Photo/AfpForum

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, βάφτισαν την υπέροχη κορούλα τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του People ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βάφτισαν την 21 μηνών κόρη τους την περασμένη Παρασκευή σε μια μικρή και λιτή τελετή σε στενό κύκλο στο σπίτι τους, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως στην τελετή για τη βάφτιση της Λίλιμπετ δεν παρευρέθηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ λέγεται ότι αυτό συνέβη λόγω της απόστασης αλλά και των βεβαρημένων προγραμμάτων τους.

Από ότι φαίνεται το ζευγάρι κάλεσε τον Βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα Oυίλιαμ, την Καμίλα και την Κέιτ Μίντλετον ενώ εκείνοι αποφάσισαν να μην παρευρεθούν.

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Αυτό είναι το ελληνικό στοιχείο που θα προσθέσει στη στέψη του

Εικόνα
Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

Επιπλέον το ζευγάρι έλαβε πρόσκληση για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου παρά τις εντάσεις μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια, αλλά δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα αν θα παραστούν ή όχι.

Να αναφέρουμε επίσης πως η Λίλιμπετ και ο αδερφός της, Άρτσι, έλαβαν αυτόματα τίτλους όταν ο παππούς τους έγινε βασιλιάς, παρά το γεγονός ότι οι γονείς τους δεν έχουν πλέον βασιλικά καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα χρησιμοποιούν τους τίτλους των παιδιών τους σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά όχι στην καθημερινή ζωή τους. Το ζευγάρι δεν θα αρνηθεί στα παιδιά του το εκ γενετής δικαίωμα των τίτλων τους, αλλά θα τους δώσει την ευκαιρία να αποφασίσουν μόνα τους μεγαλώνοντας αν θα συνεχίσουν να τους χρησιμοποιούν.

Ρίξτε μια ματιά: Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει ο Χάρι και η Μέγκαν από την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Αγαπημένο