ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Οι “απίστευτες” απαιτήσεις που έχουν για να βρεθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’

Τι ζητάει το ζευγάρι;
1
'
Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Οι “απίστευτες” απαιτήσεις που έχουν για να βρεθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ Photo/AfpForum

Την Κυριακή 7 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, στο Αβαείο του Ουέστμινστερ με τον Αρχιεπισκόπο του Καντέρμπουρι.

Οι προετοιμασίες είναι ατελείωτες ενώ αναπάντητο είναι μέχρι στιγμής το ερώτημα για το αν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παρευρεθούν στην τελετή.

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Ο ιδιαίτερος ρόλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη στέψη του πατέρα του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από τον ξένο τύπο ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν “απίστευτες” απαιτήσεις για να βρεθούν στη στέψη του Καρόλου.

Το ζευγάρι απαιτεί θέση στο μπαλκόνι του Παλατιού και επίσημη και δημόσια αναγνώριση των τίτλων των παιδιών του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ενδιαφέρονται κυρίως για τον ρόλο των παιδιών τους, τον Πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 4 ετών την ημέρα που ο παππούς του θα στεφθεί βασιλιάς, και την ενός έτους πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Φημολογείται μάλιστα έντονα ότι στην πρόσκληση δεν υπάρχει αναφορά του Χάρι και της Μέγκαν με τους τίτλους τους αλλά ούτε και των παιδιών τους.

Επιπλέον ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούν να διεξαχθεί κάποια γιορτή την ημέρα της στέψης που να αφορά τα γενέθλια του γιου τους, πρίγκιπα Άρτσι.

«Αυτό για το οποίο πιέζουν οι Σάσεξ είναι να ενταχθούν στην υπόλοιπη οικογένεια, στο Παλάτι, αργότερα εκείνη την ημέρα. Είναι επίσης τα γενέθλια του πρίγκιπα Άρτσι την ημέρα της στέψης, έτσι θα επιθυμήσουν μια δεξίωση για μεσημεριανό γεύμα ή ποτό».

Εικόνα
Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Οι “απίστευτες” απαιτήσεις που έχουν για να βρεθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’

Ρίξτε μια ματιά: Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Αυτό είναι το ελληνικό στοιχείο που θα προσθέσει στη στέψη του

(Photo/Abaca Press)

Αγαπημένο