ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το 2022 ορκιζόμαστε στα... γυμνασμένα χέρια- Ασκήσεις για να κάνεις μόνη στο σπίτι!

Ξεκινάμε από τώρα το ταξίδι για την εκγύμναση των χεριών μας!
3
'
Istock

Το 2022, δεσμευόμαστε για την ευεξία τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το πρώτο στη λίστα μας είναι το arm-toning με μερικά ελαφριά βάρη για πρόσθετα αποτελέσματα. Ξεκίνησε τη δουλειά τώρα και ευχαρίστησε μας όταν φτάσει το καλοκαίρι.

Συνέχισε τη προσπάθεια γιατί ο προσωρινός πόνος θα σου προσφέρει μακροπρόθεσμη ικανοποίηση. Διάβασε, παρακάτω, για να μάθεις και να παρακολουθήσεις την πλήρη προπόνηση. Γυμνασμένα χέρια σας ερχόμαστε!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτή είναι η γυμναστική που λατρεύει και σίγουρα θα την ωφελήσει στο Survivor

Η κίνηση: Lateral Raise Pulses

Εικόνα
workout

Αυτή η κίνηση είναι εξαιρετική για τον πρόσθιο και τον πλάγιο δελτοειδή. Κρατάς τους αλτήρες σου από μπροστά και προς τα πλάγια, κρατώντας τις παλάμες σου στραμμένες προς το πάτωμα.

Η κίνηση: Forward Extension and Flip

Αυτή η άσκηση είναι εξαιρετική για τα χέρια σου! Τέντωσε τους αλτήρες μπροστά σου και προτού τους τραβήξεις προς τα πίσω προς το σώμα σου, κάνε περιστροφή τα χέρια σου προς τα πάνω. Σπρώξε τους αλτήρες προς τα έξω και περίστρεψε τα χέρια σου προς τα κάτω. Συνέχισε να κινείς τα βάρη πιέζοντας και τραβώντας και προσπάθησε να εμπλέξεις τους μύες της πλάτης σου στην ύπτια έλξη.

Η κίνηση: Tricep Kickback Pulse

Γύρισε το σώμα σου προς τα εμπρός και σήκωσε τους αγκώνες σου πίσω πίσω. Οδήγησε τα χέρια σου ευθεία προς τα πίσω για να ισιώσεις τους αγκώνες σου. Λύγισε τον τρικέφαλο μυ. Χωρίς να χαλαρώσεις εντελώς, λύγισε το χέρι σου κοντά στις 90 μοίρες, αλλά πριν ξεκουραστείς, σπρώξε τον αλτήρα προς τα πίσω για να διατηρήσεις τους τρικέφαλους σου σε λειτουργία. 

Η κίνηση: Bent Arm Back Fly

Τέντωσε τους μύες της πλάτης σου για να οδηγήσεις τους αγκώνες και τους πήχεις σου στο πλάι του σώματός σου και πίσω για να ξεκινήσεις ξανά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ίδια γωνία αγκώνα σε όλη την κίνηση και να νιώθεις πραγματικά να λειτουργεί και ο οπίσθιος δελτοειδής σου.

Η κίνηση: Prayer Arm Pulses

Εικόνα
arm


Αυτή η άσκηση είναι εξαιρετική για τους τρικέφαλους και τους ώμους καθώς και για τους μύες του στήθους σου. Όρθια, φέρε τους αλτήρες στα χέρια σου στο ύψος του μετώπου και φέρε τους αγκώνες σου μαζί. Κρατώντας τα βάρη και τους αγκώνες σου μαζί, πίεσε τους αλτήρες προς τον ουρανό με ελεγχόμενο ρυθμό. Σφίξε τους αλτήρες από το ύψος του μετώπου μέχρι το πάνω μέρος και διατηρήσεις τη φόρμα σου σε όλη αυτή την κίνηση εξουθένωσης.

Δες επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά της εγκυμοσύνης που προσπαθεί να χάσει και η εύκολη γυμναστική της

Αγαπημένο