ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 απλές ασκήσεις από την Έρη Καμπανοπούλου για να ενδυναμώσετε άμεσα τα χέρια σας

Έυκολες ασκήσεις από την γυμνάστρια Έρη Καμπανοπούλου για ενδυνάμωση τρικέφαλων
1
'
3 απλές ασκήσεις από την Έρη Καμπανοπούλου για να ενδυναμώσετε άμεσα τα χέρια σας Έρη Καμπανοπούλου

Αυτή την εβδομάδα η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού Έρη Καμπανοπούλου σας προτείνει 3 εύκολες και απλές ασκήσεις για να ενδυναμώσετε άμεσα τους τρικέφαλους των χεριών σας.

Είναι μερικές γρήγορες ασκήσεις για χέρια που μπορείτε να κάνετε μόνοι στο σπίτι, θα χρειαστείτε ένα λάστιχο και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα αν τις επαναλαμβάνετε συχνά.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Θέλεις καλοσχηματισμένους γλουτούς; Η Έρη Καμπανοπούλου σου δείχνει πως να τους αποκτήσεις με 3 ασκήσεις

Άσκηση 1 - Κάμψεις (push-ups) με κλειστή λαβή

Γονατίζουμε και φέρνουμε τα χέρια στο ύψος των ωμών, οι παλάμες πρέπει να κοιτάνε μπροστά και τα πόδια είναι λυγισμένα πίσω. Ξεκινάμε επαναλήψεις χαμηλώνοντας το σώμα σχεδόν μέχρι το πάτωμα και επαναφέρουμε.

Tip: Σφίγγουμε τους κοιλιακούς και κρατάμε το σώμα σε μια ευθεία γιατί θέλουμε η σπονδυλική να βρίσκεται σε ουδέτερη θέση.

Video file

 

Άσκηση 2 - Βυθίσεις τρικέφαλων

Καθόμαστε στο έδαφος και τοποθετούμε πίσω μας χέρια ,ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα μου .τεντώνω και επαναφέρω αγκώνες .σημαντικό είναι η κίνηση να γίνετε από τα χέρια και προσπαθώ να έχω όσο μπορώ κλειστούς τους αγκώνες μου

Video file

 

Άσκηση 3 - Εκτάσεις τρικέφαλων με λάστιχο

Καθόμαστε σε οκλαδόν θέση, κρατάμε σταθερό τον βραχίονα και όσο μπορούμε κάθετο στο έδαφος. Ανεβοκατεβάζουμε το χέρι- αγκώνα πίσω από την πλάτη μας. Σε αυτή την άσκηση πρέπει να έχουμε ίσια πλάτη και σφιχτούς κοιλιακούς.

Video file

 

Δες και αυτό: 4 γρήγορες ασκήσεις από την Έρη Καμπανοπούλου για επίπεδη κοιλιά μετά το καλοκαίρι

Αγαπημένο