ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4+1 tips για να γυμνάζεσαι πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά!

Μάθε 5 έξυπνους τρόπους που θα σε βοηθήσουν στο γυμναστήριο!
2
'
4+1 tips για να γυμνάζεσαι πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά! Photo/Istock

"Πιο έξυπνο, όχι πιο δύσκολο"  είναι το επίσημο σύνθημά μας, ειδικά όταν πρόκειται για γυμναστική. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν το γυμναστήριο, αλλά δεν βλέπουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δύο personal trainers του εξωτερικού μοιράζονται τις 5 καλύτερες συμβουλές τους για να γυμνάζεσαι πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά.

Mάθετε ακόμη: 8 fitness μύθοι που πρέπει να διαλύσεις

Εικόνα
gym

Εκτελέστε σύνθετες ασκήσεις

Αν οι στόχοι σας βασίζονται στη δύναμη, συνεχίστε με squats, deadlifts, σανίδες και πρέσες. Εάν ο στόχος σας είναι η ένταση και η υψηλή θερμιδική καύση στην προπόνησή σας, χαμηλώστε τα βάρη σας κατά περίπου 25% από τη μέγιστη αντίστασή σας και εκτελέστε δύο από αυτές τις ασκήσεις μαζί.

Κάντε μικρότερες περιόδους ανάπαυσης μεταξύ των ασκήσεων

Οι ομαδικές κυκλικές ασκήσεις σας βοηθούν να διατηρήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό ψηλά με αποτέλεσμα να επιτύχετε περισσότερο χρόνο υπό ένταση, ταυτόχρονα!

Απομονώστε τις μυϊκές ομάδες

Εάν εργάζεστε για να αυξήσετε τη δύναμη και μπορείτε να γυμνάζεστε τρεις ή περισσότερες ημέρες την εβδομάδα, αφιερώστε μια μέρα για προπονήσεις για όλο το σώμα, μια για το κάτω μέρος και μια μέρα για προπονήσεις για το πάνω μέρος του σώματος. Αυτό θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε τους μύες σας να ανακάμψουν.

Ανακατέψτε τα

Μερικές φορές δεν χρειάζεστε μια πιο δύσκολη ρουτίνα, απλά μια διαφορετική. Αλλάξτε τακτικά τις ασκήσεις σας για να κρατάτε τους μύες σας σε εγρήγορση!

Φάτε ένα έξυπνο σνακ πριν την προπόνηση

Οι ξηροί καρποί, το ελληνικό γιαούρτι ή μια μπανάνα είναι όλα υπέροχα σνακ πριν την προπόνηση για να ενισχύσετε την ενέργειά σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας.

Μάθετε ακόμη: Ποιος τύπος άσκησης αυξάνει την ανθεκτικότητα στο στρες

Αγαπημένο