ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Παρασκευή 22/10: 5η και τελευταία ημέρα μαραθωνίου για την Μαρία Κωνσταντάκη από τον easy 97,2!

Ο Μαραθώνιος της Μαρίας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
22.10.2021
2
'
5η και τελευταία ημέρα μαραθωνίου για την Μαρία Κωνσταντάκη από τον easy 97,2!

Η Μαρία Κωνσταντάκη μπήκε στην τελική ευθεία για τον 5 ο Μαραθώνιο! Πίστεψε στον εαυτό της και με προσήλωση και αφοσίωση στον στόχο της κατάφερε να ενισχύσει τον Σύλλογο γονιών παιδιών με καρκίνο «Φλόγα». Σήμερα διανύει τα τελευταία 42 χιλιόμετρα για να τερματίσει στην Πλατεία Κοτζιά μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας!
Για όλους μας είναι ήδη νικήτρια!

Η σημερινή ημέρα είναι η πιο σημαντική όλων! Ξεκίνησε στις 7 το πρωί από τον Ασπρόπυργο με προορισμό το Λιμάνι του Πειραιά, για 22 χλμ! Μετά θα μεταβεί στην Ακτή Μιαούλη και στον Φλοίσβο. Επόμενοι σταθμοί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που θα έχει κάνει συνολικά 31 χλμ! Τα τελευταία χιλιόμετρα του 5νθήμερου Μαραθωνίου θα γίνουν στα ιστορικότερα σημεία της Αθήνας: Στύλοι του Ολυμπίου Διός, Διονυσίου Αεροπαγίτου, Θησείο, Μοναστηράκι. Ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Κοτζιά έχοντας διανύσει συνολικά 210 χλμ.

Το Λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής και αποτελεί το φυσικό λιμάνι της Αθήνας και την κύρια εμπορευματική πύλη της Ελλάδας. Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι μία πράσινη όαση μέσα στην Αθήνα, εξασφαλίζοντας χαλάρωση και αναζωογόνηση σε όσους την επισκέπτονται. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος περιλαμβάνει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή, καθώς και πάρκο αστικού τύπου! Οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός, είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός αρχαίος ναός στο κέντρο της Αθήνας. Παρότι η κατασκευή του ξεκίνησε τον 6ο αιώνα π.Χ., δεν ολοκληρώθηκε παρά επί του Ρωμαίου αυτοκράτορα Αδριανού τον 2ο αιώνα μ.Χ. και αποτέλεσε τον μεγαλύτερο ναό της Ελλάδας κατά τους Ελληνιστικούς και Ρωμαϊκούς χρόνους. Το Μοναστηράκι είναι κεντρική συνοικία της Αθήνας γύρω από την Πλατεία Μοναστηρακίου, η οποία εκτείνεται στη νότια πλευρά της οδού Ερμού, από το ύψος της Πλατείας Μητροπόλεως έως την Πλατεία Θησείου. Η Πλατεία Κοτζιά ή επίσημα Πλατεία Εθνικής Αντίστασης για να τιμηθεί η αντίσταση του ελληνικού λαού κατά  την περίοδο της Κατοχής (1941-1944), είναι η κεντρική πλατεία της Αθήνας που βρίσκεται έναντι του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Συνεχίζουμε και σήμερα να στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της Μαρίας Κωνσταντάκη και του easy 97,2! Καλούμε ή στέλνουμε SMS «στηρίζω την Μαρία» στο 19813* Κάθε μήνυμα… κάθε κλήση κι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο!

*Κόστος SMS : 3 ευρώ +ΦΠΑ+ τέλη κινητής τηλεφωνίας

*Κόστος ΚΛΗΣΗΣ : Κόστος από σταθερό €2,60 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

Αγαπημένο