ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κόρτνεϊ Κοξ: Αποκαλύπτει πώς απέκτησε εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις - "Νομίζω ότι τα έκανα θάλασσα και τώρα..."

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις!
1
'
Κόρτνεϊ Κοξ: Αποκαλύπτει πώς απέκτησε εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις - "Νομίζω ότι τα έκανα θάλασσα και τώρα..." NDP photo agency

Σε ένα νέο επεισόδιο του podcast, «Gloss Angeles», η 58χρονη πρωταγωνίστρια των «Friends» μίλησε στους παρουσιαστές Kirbie Johnson και Sarah Tan Christensen για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις

Εικόνα
κορτνει κοξ

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχτηκε πως η φθορά του χρόνου της προκαλούσε άγχος και πως ένιωθε ότι οι αισθητικές επεμβάσεις μπορούν να «σταματήσουν» το χρόνο και να της δώσουν μια καλή λύση.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα μεγάλο λάθος, το οποίο μετανιώνει.

«Νόμιζα ότι γερνούσα ενώ ήμουν πραγματικά νέα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αυτό είναι απλά ένα χάσιμο χρόνου, είναι ένα φαινόμενο ντόμινο, είναι σαν να μην συνειδητοποιείς ότι φαίνεσαι λίγο εκτός, οπότε μετά συνεχίζεις να κάνεις περισσότερα γιατί φαίνεσαι φυσιολογική στον εαυτό σου και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: “Ω, αυτό φαίνεται καλό”».

Δείτε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει αν έχει κάνει μπότοξ και ποιο είναι το μυστικό της για λαμπερό πρόσωπο

«Δεν συνειδητοποιείς πώς δείχνεις στους άλλους ανθρώπους και απλά κάνεις πάρα πολλά fillers και μετά πρέπει να τα αφαιρέσεις, τα οποία – δόξα το Θεό – αφαιρούνται, αλλά νομίζω ότι τα έκανα θάλασσα και τώρα ευτυχώς, μπορώ, μπόρεσα να αντιστρέψω τα περισσότερα από αυτά και τώρα είμαι πραγματικά απλά μεγαλύτερη», κατέληξε.

Εικόνα
κορτνει κοξ

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε για τις αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις και την εμμονή που είχε αποκτήσει.

«Έρχεται μια στιγμή που λες: "Α, αλλάζω. Δείχνω μεγαλύτερη". Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτή τη νεανικότητα για χρόνια», συνέχισε. «Και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα δείχνω πολύ παράξενη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που ποτέ δεν θα έκανα τώρα», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό, «Sunday Times Style».

Μάθετε ακόμα: Όσκαρ 2023: Γιατί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ δεν έδωσαν το παρών στη φετινή τελετή

Αγαπημένο