ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ενυδάτωση προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου

Επίλεξε τα σωστά προϊόντα που σου χαρίζουν ένα λαμπερό πρόσωπο.
22.05.2021
2
'
enidatwsi prosopou istock

Το Α και το Ω για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου μας είναι η ενυδάτωση. Είναι όμως απαραίτητο να επιλέγουμε προϊόντα περιποίησης με συστατικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Η σημασία της ενυδάτωσης

Το νερό είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων της επιδερμίδας και ιδιαίτερα για την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Αυτό διασφαλίζεται με φυσικό τρόπο χάρη στο νερό που αποθηκεύεται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και μέσω της εφίδρωσης. Ωστόσο, καθημερινοί παράγοντες, όπως η γήρανση, η ρύπανση, το κάπνισμα και η επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο, μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία αυτού του μηχανισμού ενυδάτωσης. Αποτέλεσμα: Η επιδερμίδα μας ξηραίνεται, αποκτά θαμπή όψη, τραχιά υφή και την αισθανόμαστε να «τραβάει».

Eπίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης 

Αν έχεις κανονική επιδερμίδα, χρειάζεσαι μια κρέμα με μαλακτικούς παράγοντες, όπως είναι το υαλουρανικό οξύ και η γλυκερίνη. Τα συγκεκριμένα συστατικά θα λειτουργήσουν ως ασπίδα προστασίας, θα δράσουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, θα ενισχύσουν το υδρολιπιδικό φιλμ και θα επιβραδύνουν την εξάτμιση του νερού.

Διάβασε περισσότερα στο glance.gr

Αγαπημένο