ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

6 απαγορευτικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στην αρχή μιας νέας σχέσης!

Μάθε τι πρέπει να κάνεις και τι όχι σε μία νέα σχέση!
2
'
6 απαγορευτικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στην αρχή μιας σχέσης! Σχέσεις

Η αρχή μιας σχέσης προορίζεται να είναι διασκεδαστική, εύκολη και χαλαρή. Ωστόσο, οι νέες σχέσεις μοιάζουν να είναι πιο εύθραυστες, καθώς δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Αν, λοιπόν, αυτή την στιγμή τα πράγματα φαίνονται ότι μπορεί να οδεύουν προς μια μακροπρόθεσμη κατεύθυνση, πιθανότατα θα θέλεις να αποφύγεις ορισμένα λάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα αργότερα στη σχέση σου.

Μάθετε ακόμη: 4+1 SOS σημάδια που δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε σχέση εξάρτησης!

Εικόνα
couple

 

1. Βάζεις την ζωή σου σε αναμονή

Όλοι "τυλίγονται" στη σχέση τους όταν ξεκινάει, και αυτό είναι εντάξει — αρκεί να μην κάνεις χάνεις το όριο. Έχω δει να συμβαίνει τόσο συχνά σε ανθρώπους που ξεκινούν νέες σχέσεις κατά κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι κάθε στιγμή που ξυπνούν πρέπει να την περνούν με τον νέο τους σύντροφο. Αυτό θα οδηγήσει σε μία φθορά που δεν χρειάζεσαι.

2. Αγνοείς τις "κόκκινες σημαίες"

Σε μια προσπάθεια να είσαι ψύχραιμη στην αρχή της σχέσης, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να ακολουθεί τη ροή και να μην μιλάς όταν κάτι σε ενοχλεί. Αλλά αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα στην πορεία ειδικά αν αγνοείς τις "κόκκινες σημαίες" του συντρόφου σου.

3. Επαναλαμβάνεις το παρελθόν

Μπορεί όταν βρεθείς από νωρίς σε μια σχέση, να αρχίσεις να επαναλαμβάνεις κακές συνήθειες από προηγούμενες. Και αυτό μπορεί πραγματικά να σημάνει καταστροφή, αν δεν αφιερώσεις χρόνο για να καταλάβεις τι πήγε στραβά και να κάνεις ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τις ίδιες παγίδες.

4. Κρύβεις τον αληθινό εαυτό σου

Τις περισσότερες φορές τείνουμε να κρατάμε κρυφό τον πραγματικό μας εαυτό στην αρχή της σχέσης, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο. Τελικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις όλα τα μυστικά, όλες τις ιδιορρυθμίες και τις εκκεντρικότητες σου.

5. Λες "ναι" αντί για "όχι"

Η αρχή μιας σχέσης έχει να κάνει με τον καθορισμό του τρόπου με τον οποίο θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται και πώς θα ήθελες να είναι η δυναμική της σχέσης σου από εδώ και στο εξής. Μην συνηθίσεις, λοιπόν, να λες «ναι» όταν πραγματικά εννοείς «όχι».

6. Γίνεσαι ανασφαλής

Όλοι γινόμαστε λίγο ανασφαλείς μερικές φορές, αλλά η ανασφάλεια είναι ένας γρήγορος τρόπος να σκοτώσεις μια νέα σχέση. Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε, είναι πολύ νωρίς για να περιμένεις αποκλειστικότητα ή να διεκδικήσεις το δικαίωμα να γνωρίζεις που βρίσκεται ή τι κάνει η σχέση σου.

Mάθετε ακόμη: Σχέσεις: Πώς να μιλήσετε για χρήματα με τον σύντροφό σας

Αγαπημένο