ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

6 Σημάδια ότι βγαίνεις με έναν εγωϊστή

Αν ταυτιστείς με παραπάνω από δύο..RUN GIRL,RUN!!
12.01.2022
3
'
Istock

Είναι πολύ εύκολο να δεις ότι βγαίνεις με κάποιον εγωιστή, αλλά εκεί που μπορείς να κάνεις την κατάσταση πιο περίπλοκη είναι όταν συνεχίζεις να επιμένεις γιατί φαίνεται να τσεκάρει πολλά περισσότερα κουτάκια σε σύγκριση με προηγούμενους συντρόφους.

Είναι ελκυστικός, γενικά καλός και πιστός, και, εκπληκτικά, θέλει τα ίδια πράγματα που θέλεις, οπότε όταν εμφανίζονται οι εγωιστικοί του τρόποι, βρίσκεις τη δικαιολογία ότι είναι εντάξει και να καταπιέζεσαι. Αυτό που στην πραγματικότητα δεν είναι εντάξει, επειδή είσαι τόσο έτοιμη να το κάνεις να λειτουργήσει.

Το έχω κάνει!!

Βρέθηκα με κάποιον με τον οποίο είχα μεγάλη χημεία και ένιωσα τόση ανακούφιση που τελικά συνάντησα ένα αξιόπιστο άτομο που ήταν φιλόδοξο και ήθελε τα ίδια πράγματα που ήθελα, αλλά ήμουν εξουθενωμένη προσπαθώντας να νιώσω ότι ήμασταν μια ομάδα όταν πραγματικά, το θέμα ήταν μόνο αυτός.

Εδώ σου δίνω έξι σημάδια ότι βγαίνεις με κάποιον εγωιστή.

Όλα έχουν να κάνουν με το πρόγραμμά του

Τώρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω της δουλειάς του μπορεί να πρέπει να περιστρέφεται γύρω από το πρόγραμμά του, προκειμένου να λειτουργήσει. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από κάποιον που δεν ρωτά ποτέ τι είναι στη δική σου ατζέντα και απλώς σου λέει πότε είναι διαθέσιμος με την προσδοκία ότι θα προσαρμοστείς στις ώρες που τον βολεύουν, χωρίς αναγνώριση ή εκτίμηση για τη κατανόηση και την ευελιξία σου.

Είναι όλα για αυτόν στην κρεβατοκάμαρα

Είναι ο δρόμος του ή κανένας. Κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και περιμένει από εσένα να κάνεις ό,τι τον ευχαριστεί,  και εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου να υποχωρεί περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε.

Δεν ρωτάει για τη μέρα σου

Ή ίσως το κάνει, αλλά όταν προσπαθείς να μοιραστείς, ξέρεις ότι πέφτει στο κενό. Δεν καταβάλλει προσπάθεια ή ενδιαφέρον για αυτά που μοιράζεσαι ή δεν έχει να προσφέρει κάτι στοχαστικό για ένα θέμα ή γεγονός που είναι σημαντικό για εσένα.

Εικόνα
istock

 

Βρίσκεις τον εαυτό σου να κάνει κυρίως τα πράγματα που θέλει να κάνει

Ίσως πηγαίνετε τακτικά στο εστιατόριο της επιλογής του ή μπορείτε να εμφανίζεστε πολύ περισσότερο για τα γεγονότα που αφορούν αυτόν, την οικογένειά του και τους φίλους του, αντί για τα δικά σου.

Η σχέση προχωρά με βάση την ετοιμότητά του

Η σχέση επισημοποιείται γιατί είναι έτοιμος. Μετακομίζετε μαζί γιατί είναι έτοιμος. Δεν ρωτά ούτε σταματά για να σκεφτεί ποιες είναι οι σκέψεις σας για το πού βρίσκεστε στη σχέση. Υποτίθεται ότι είστε ήδη όλοι μέσα και πρέπει να αποφασίσει τι θα ακολουθήσει και πότε.

Οι ανάγκες σου υποτιμούνται και/ή απορρίπτονται

Ζητάς να νιώσεις ότι σε ακούει. Εκφράζεις τις ανησυχίες σου ότι η σχέση τείνει να αφορά αυτόν και τις ανάγκες του, και απλά δεν θέλει πραγματικά να το ακούσει, να σε ακούει και επομένως δεν ενδιαφέρεται να κάνει αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ότι είσαι περισσότερο μέρος μιας ομάδας.

Ναι, η ζωή είναι σύντομη, αλλά μια σχέση και μια ζωή με έναν εγωιστή σύντροφο την κάνει να είναι πολύ μεγάλη, μοναχική, εξαντλητική. Βάζοντας συνεχώς τις ανάγκες σου στο πλάι, για να είσαι απλώς με αυτόν τον άνθρωπο.

Αγαπημένο