ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που τα ζευγάρια μαλώνουν για την διακόσμηση του σπιτιού!

Πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις;
2
'
Σχέση και διακόσμηση: 5 λόγοι που μαλώνουν τα ζευγάρια για την διακόσμηση του σπιτιού! home_decor

Το να ξέρεις πώς να συμβιβάζεσαι με τον σύντροφό σου για τη διακόσμηση του σπιτιού σας είναι κάτι με το οποίο πολλά, πολλά ζευγάρια παλεύουν κάποια στιγμή στη σχέση τους! Και ενώ όλοι σε προετοιμάζουν για το πόσο μεγάλη απόφαση είναι αυτό το βήμα, κανείς δεν σου μιλάει για αυτά τα μικρά και "αθώα" θεματάκια που μπορούν να οδηγήσουν τη σχέση σε "ναυάγιο".

Όποιος έχει ζήσει με σύντροφο γνωρίζει πόσο διασκεδαστικό είναι να κάνεις σχέδια για το σπίτι σου, μέχρι που αυτά τα πλάνα πρέπει να πάρουν μορφή. Στην πρώτη διαφωνία για τα φωτιστικά θα κάνεις υποχώρηση, αλλά τι γίνεται όταν δεν συμφωνείται στο χρώμα των τοίχων;

Κακά τα ψέματα, είναι αρκετά τα ζευγάρια που μαλώνουν για τόσο απλά πράγματα κατά την διάρκεια της συγκατοίκησης που αξίζει να αφιεωρώσουμε ένα άρθρο στον τομέα σχέση και διακόσμηση. Πάμε, λοιπόν, να δούμε 5 λόγους που μαλώνουν τα ζευγάρια σχετικά με την διακόσμηση του σπιτιού τους.

Μάθετε ακόμη: Σπίτι και Διακόσμηση: Βάλε χρώμα στη ζωή σου και στο σπίτι σου για το 22′

Εικόνα
decor

Ποιος είναι ο αρχηγός

Είναι ο νούμερο 1 λόγος που μαλώνουν πιο συχά τα ζευγάρια... γενικά! Πόσο μάλλον όταν πρόκεται για ποιον καναπέ θα αγοράσουν και αν τελικά πάρουμε τον άνετο που θέλει ο σύντροφός μας ή το designato που αρέσει σ' εμάς.

Τα πράγματα του συντρόφου σου δεν ταιριάζουν με τα δικά σου

Εδώ τα πράγματα μπερδεύονται πολύ. Έχετε και οι δυο αγαπητά αντικείμενα που θέλετε να πάρετε μαζί σας στο νέο κοινό ξεκίνημα, αλλά δεν ταιριάζουν αισθητικά μεταξύ τους. Βάλτε τα κάτω και πάρτε μόνο αυτά που εγκρίνεται και οι δυο.

Τα χρώματα των τοίχων

Μία σημαντική και βασική απόφαση για την διακόσμηση είναι το βάψιμο του τοίχου. Επιλέξετε κάτι ουδέτερο για να μην νιώσει κάποιος αδικημένος.

Μαλώνετε για τις πιο μικρές λεπτομέρειες του σπιτιού

Αν έφτασες στο σημείο να ουρλιάζεις για το πόσο δεν ταιριάζει η μαύρη κορνίζα στο σαλόνι σας, ήρθε η ώρα να κάνετε παύση πυρών και να αγοράσετε μόνο τα απαραίτητα... για τώρα!

Κανένας δεν θέλει να συμμετέχει στην διακόσμηση

Μην απογοητεύεσαι, αν νιώθεις ότι δεν θέλεις να κάνεις τίποτα για το νέο σας σπίτι- αντίστοιχα και ο σύντροφός σου- αποδέξου το γεγονός ότι πολλά ζευγάρια έρχονται σε παρόμοιες αντιπαραθέσεις και το ξεπερνάνε. Χαλαρώστε μαζί, θυμηθείτε γιατί το ξεκινήσατε και ολοκληρώστε την φωλίτσα σας.

Μάθετε ακόμη:  Πώς να "πας" από την καλοκαιρινή στην φθινοπωρινή διακόσμηση χωρίς να σου φύγει μια περιουσία

Αγαπημένο