ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν ένα one night stand από μία σχέση;

Όλη η αλήθεια γιατί επιλέγουμε πλέον περιστασειακές σχέσεις από μία δέσμευση.
2
'

Tις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που συνδέονται μόνο περιστασιακά στο sεx προσπαθούν να ικανοποιήσουν κάτι: είτε τις σεξουαλικές τους ορμές είτε τις ελπίδες τους να εκπληρώσουν την ιστορία αγάπης που παίζει μέσα στο μυαλό τους. Ο γάμος και η δέσμευση συχνά κρύβονται στη σκιά (ακόμα κι αν λένε ότι δεν θέλουν τίποτα από αυτά τα πράγματα).

Γιατί, λοιπόν, ενώ σκεφτόμαστε την αγάπη, όταν έρχεται η στιγμή να ανοιχτούμε σε κάποιον νέο… αποφεύγουμε αρχικά την δέσμευση; Εννοώ, το καταλαβαίνω… είναι πολύ πιο εύκολο να ξεφύγεις από ένα περιαστασιακό sεx χωρίς καμία επιπλοκή. Οι περιστασιακές συνδέσεις χωρίς δέσμευση δεν έχουν πόνο ούτε ανασφάλεια. Γιατί το να ξεχάσουμε μια φευγαλέα ανάμνηση μιας βραδιάς είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθήσουμε να σβήσουμε τις αναμνήσεις μιας ζωής που θα μπορούσαμε να έχουμε χτίσει με κάποιον, αν είχαμε δεσμευτεί.

Δες και αυτό: Οι διαφορετικοί τρόποι που αντιδρούν τα ζευγάρια στην απιστία

Εικόνα
SXESEIS

 

Οι γυναίκες έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ τον περασμένο αιώνα ορίζοντας νέους ρόλους των φύλων. Αγωνιστήκαμε για το δικαίωμα ψήφου, το οποίο στη συνέχεια επηρέασε τον τρόπο που βλέπαμε τους εαυτούς μας μέσα και έξω από το σπίτι. Η απαγόρευση οδήγησε στη δημιουργία ομιλητών, διευκολύνοντας τους ανθρώπους να κοινωνικοποιούνται σε επικίνδυνα ιδιωτικά περιβάλλοντα… εδώ μιλάμε για χορό και ποτό. Τι ιδέα. Οι άντρες εξακολουθούσαν να πηγαίνουν στον πόλεμο, πράγμα που σήμαινε ότι ο γάμος βρισκόταν σε άνοδο επειδή, και πάλι, η ιδέα της αγάπης που παίζει μέσα στα κεφάλια μας είναι εξέχουσα και υπήρχε από την αρχή της ανθρώπινης σύνδεσης.

Γρήγορα στο 2006, όταν κυκλοφόρησε το επιτυχημένο τραγούδι της Nelly Furtado, "Promiscuous Girl". Γιορτάζαμε την ακολασία ενώ ο Ryan Seacrest το έπαιζε στον KISS-FM και ο κόσμος δεν μπορούσε παρά να απομνημονεύσει τους πιασάρικους στίχους. Ήταν ένα πολιτιστικό φαινόμενο. Και δεν έχουμε καν αγγίξει το θέμα των εφαρμογών γνωριμιών. Ω! ναι. Υπάρχουν τώρα, αλλάζοντας πραγματικά το παιχνίδι για πάντα. Οι άντρες ιστορικά είναι πιο «promiscuous», αλλά φαίνεται οι γυναίκες να ταιριάζουν πολύ περισσότερο σήμερα με αυτό το επίπεδο σεξουαλικότητας.

Διάβασε επίσης: Μήπως χρειάζεσαι σeξ Detox;

Το 2022, θα έχουμε τις γυναίκες να είναι πιο ανεξάρτητες και να προσανατολίζονται στην καριέρα τους, να αναζητούν άμεση ικανοποίηση και όχι σχέσεις. Θα συνεχίσουμε να έχουμε την αγάπη στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να χάσει πια τη λογική του για ανθρώπους που δεν θα τον συναντήσουν ούτε στα μισά του δρόμου. Απαιτούμε περισσότερα και ανεχόμαστε λιγότερα, επειδή έχουμε γνωρίσει την αξία μας ως γυναίκες. Παρεμπιπτόντως, η αξία μας δεν καθορίζεται από τον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους κοιμόμαστε, τα χρήματα που βγάζουμε ή ακόμα και τη θέση που κατέχουμε στην κοινωνία. Η αξία μας καθορίζεται από την ψυχή που βρίσκεται μέσα μας και τις καλές πράξεις που κάνουμε όταν κανείς δεν μας κοιτάζει.

Εικόνα
sxeseis

 

Με το να είστε απλά εσείς, θα πρέπει να ξέρετε, να γνωρίζετε και να μην ξεχνάτε ποτέ ότι, παρά το γεγονός ότι ζείτε σε μια εποχή «περιστασιακών συναναστροφών», η δέσμευση θα σας βρει όταν είστε έτοιμοι και δεν το περιμένετε. Ό,τι γυρίζει επιστρέφει και η ιστορία τείνει να επαναλαμβάνεται.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΓιατί οι άνθρωποι καταφεύγουν στην απιστία; - Οι 5 αλήθειες

Αγαπημένο