ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Με θέλει ο κολλητός μου; 4+1 σημάδια ότι τα αισθήματά του δεν είναι... φιλικά!

Αρχίζεις να νιώθεις άβολα με την προσοχή του και το άγγιγμά του; Διάβασε τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν!
2
'
Με θέλει ο κολλητός μου; 4+1 σημάδια ότι τα αισθήματά του δεν είναι... φιλικά! Σχέσεις

Το να θέλεις ο σύντροφός σου να είναι και ο καλύτερος σου φίλος, είναι απολύτως φυσιολογικό και κατανοητό. Αλλά όταν είναι το αντίστροφο, μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα. Η φιλία ξεκινά από μια καθαρά πλατωνική σχέση. Δεν υπάρχουν ρομαντικές προσδοκίες, ανασφάλειες ή ζητήματα εμπιστοσύνης και οι δύο άνθρωποι είναι απλώς δεμένοι από τα κοινά τους ενδιαφέροντα και τις παρόμοιες κοσμοθεωρίες τους.

Αλλά τυχαίνει αυτές οι κοινές ιδέες και στιγμές, μερικές φορές να γίνονται η ρίζα μιας ερωτικής σχέσης. Ποια σημάδια θα σου πουν αν ο κολλητός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Eίναι παραπάνω "τρυφερός" από όσο πρέπει

Εικόνα
frien2

Αν έχει αλλάξει και είναι πιο ρομαντικός και στοργικός απέναντί ​​σου, τότε είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι σε έχει ερωτευτεί. Η έκφραση αγάπης και ζεστασιάς δεν είναι κάτι που θα έκανε ένας φίλος.

Τον πιάνεις να σε κοιτάει επίμονα

Εικόνα
3

Αυτό είναι το πιο κλισέ σημάδι ότι κάποιος είτε σε ερωτεύεται είτε είναι αδιάφορος για σένα. Αν παρατηρήσεις ότι ο καλύτερός σου φίλος σε κοιτάζει επίμονα ή/και τον πιάνεις να σε κοιτάζει, τότε κάτι υπάρχει στην καρδιά του. Αυτό είναι ένα άλλο σημάδι που δείχνει ότι σε αγαπάει ερωτικά αλλά ντρέπεται να το εκφράσει.

Ρίξε μια ματιά: Γιατί οι άνθρωποι καταφεύγουν στην απιστία; - Οι 5 αλήθειες

Πνίγεται από ζήλεια

Εικόνα
friends23

Σίγουρα, η ζήλια είναι ένα κοινό συναίσθημα και μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τη σχέση που βρίσκεται. Αλλά αν είναι ο κολλητός σου που ζηλεύει ιδιαίτερα όταν κάποιος προσπαθεί να σε φλερτάρει, τότε αυτός ο αγαπημένος σου φίλος είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Δεν ενδιάφερεται για άλλους

Εικόνα
friends5

Οι φίλοι συνήθως συζητούν την ερωτική τους ζωή, τους κρυφούς θαυμαστές τους, τα νέα τους κολλήματα και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αν ο καλύτερός σου φίλος είναι βουβός για όλα αυτά και ενδιαφέρεται μόνο να μιλήσει για σένα, ναι, στην πραγματικότητα σε θέλει τρομερά.

Προσέχει την εμφάνιση του

Εικόνα
friends6

Όλοι έχουμε περάσει από εκείνη τη φάση που νοιαζόμαστε διαρκώς για την εμφάνιση μας και τις πράξεις μας μπροστά στο "κόλλημά" μας. Σε περίπτωση που ο καλύτερός σου φίλος είναι ερωτευμένος μαζί σου, έτσι θα ενεργεί όταν είναι γύρω σου.

Είναι σίγουρα μια περίπλοκη φάση να σε θέλει ο κολλητός σου, πόσο μάλλον εάν δεν έχεις τα ίδια συναισθήματα για αυτόν. Ωστόσο, σε περίπτωση που όλοι γύρω σου σας περνάνε για ζευγάρι ή κάνουν αστεία για την μεταξύ σας σχέση, είναι το νούμερο ένα σημάδι ότι ο κολλητός σου σε βλέπει... όχι φιλικά!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΤο παιδί σας δυσκολεύεται να κάνει φίλους; Δείτε πως μπορείτε να το βοηθήσετε!

Αγαπημένο