ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Nα κρατήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως ή να "παρατήσεις τα όπλα";

Το μεγάλο ερώτημα όσων ερωτεύτηκαν από απόσταση! Υπάρχει η σωστή απάντηση;
2
'

Έχεις ερωτευτεί κάποιον που ζει σε διαφορετική πόλη ή χώρα για να μπήκες σε αυτό το άρθρο! Είτε γνωριστήκατε διαδικτυακά είτε όταν ήσασταν σε διακοπές, το ερώτημα είναι τι κάνετε τώρα; Θα συνεχίσεις τη σύνδεση  ή θα τη διακόψεις και θα προχωρήσεις σαν να μην γνωριστήκατε ποτέ;

Kαι τελικά, πόσο αφοσιωμένος μπορείς να είσαι σε αυτό το άτομο; Θα σκεφτόσουν ποτέ να μετακομίσεις αν τα πράγματα γίνονταν εξαιρετικά σοβαρά; Αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς όταν σκέφτεσαι την σχέση από απόσταση.

Εικόνα
distance

Ανάλογα σε ποιο στάδιο της σχέσης βρίσκεσαι, τότε κρίνεις και την όλη κατάσταση! Εφόσον αισθάνεσαι άνετα και δεν υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης, η σχέση με μεγάλες γεωγραφικές αποστάσεις μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική και να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σπίθα ζωντανή.

Με αυτά τα λόγια, είναι ζωτικής σημασίας να γίνει ο προγραμματισμός ώστε να μπορείτε να βλέπετε ο ένας τον άλλον σε τακτική βάση. Αν βλέπετε ο ένας τον άλλον μια στο τόσο, αυτό δεν θα σας οδηγήσει πουθενά και δεν θα είναι επιτυχές. Είναι επίσης σημαντικό και τα δύο μέρη να είναι αφοσιωμένα στη σχέση.

Εικόνα
trip

Με οποιαδήποτε σχέση εξ αποστάσεως, θα έρθει ένα σημείο όπου πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Με άλλα λόγια, εάν ο γάμος ή/και τα παιδιά είναι κάτι που βλέπεις στο μέλλον σας, το να είστε σε μεγάλες αποστάσεις δεν θα ήταν πρακτικό. Αν από την άλλη δεν βλέπεις το άλλο μέλος της σχέσης ως κάτι πολύ σημαντικό, ποιος ο λόγος να μπεις σε μια τόσο μεγάλη διαδικασία. Μπορείς πάντα να κρατήσεις την γνωριμία σας ένα πιο "χαλαρό" σημείο.

Εάν κάποια στιγμή, όμως καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος αξίζει, τότε θα χρειαστεί να δημιουργήσετε τη «βάση σας» και να δημιουργήσετε μια πιο παραδοσιακή γεωγραφική σχέση.

Εικόνα
distance2

Έχοντας στα χέρια μας τα γραπτά μηνύματα και τη βίντεο κλήση, φαίνεται ότι η διατήρηση μιας σχέσης από απόσταση είναι ευκολότερη από ποτέ. Οι υπεραστικές κλήσεις δεν είναι πλέον πολυτέλεια.

Οι άνθρωποι όμως συχνά πιστεύουν ότι οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν θα λειτουργήσουν ποτέ. Μπορεί να αποθαρρύνονται από την οικογένειά και μερικοί από τους καλύτερους φίλους μπορεί να πουν να μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά σε περίπτωση που καταλήξετε πληγωμένοι. Πολλές σχέσεις εξ αποστάσεως εξακολουθούν να φαίνονται συναισθηματικά δύσκολες από την έλλειψη τακτικής φυσικής εγγύτητας.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να προχωρήσεις μαζί του! Είτε αυτό τελειώνει την επικοινωνία επειδή πραγματικά δεν βλέπεις τον εαυτό σου ή τον πιθανό σύντροφό σου να μετακομίζει, είτε από την άλλη πλευρά, να πάρεις την ευκαιρία και να ζήσεις την στιγμή και αμοιβαία αποφασίζοντας να προχωρήσετε. Βαθιά μέσα σου ξέρεις ποια επιλογή είναι η καλύτερη για εσένα.

Αγαπημένο