ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σας

Μήπως ο έρωτας σάς χτύπησε την πόρτα;
1
'
Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σας Σχέση

Μια νέα γνωριμία σίγουρα αλλάζει τη διάθεσή μας και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Κάποιες γνωριμίες οδηγούνται σε μία σταθερή και υγιή σχέση και άλλες τελειώνουν άδοξα πριν καλά καλά αρχίσει το love story.

Ήδη από νωρίς, είναι εφικτό να εντοπίσετε τα σημάδια που επιβεβαιώνουν πως έχετε θέσει τα θεμέλια μιας νέας σχέσης ή το αντίθετο, πως θα οδηγηθείτε σύντομα στη διάψευση των προσδοκιών σας.

Σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγο και ειδική σε θέματα σχέσων, Diane Strachowski, υπάρχουν αρκετά σημάδια, ακόμα και πολύ νωρίς σε μία σχέση, τα οποία δείχνουν ότι αυτή θα έχει θετική εξέλιξη. «Πρώτα και κύρια ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά και ευτυχία. Ακόμα και στην πολύ αρχή, πρέπει να συγκεντρωθείς και να δώσεις βάση στο πώς σε κάνει ο σύντροφός σου να νιώθεις», αναφέρει η ψυχολόγος.

Νέα γνωριμία: Τα 4 σημάδια που δείχνουν πως θα γίνει η επόμενη σχέση σας

Εικόνα
σχέση

Τα προσωπικά όρια

Είναι πολύ σημαντικό εξαρχής να θέτει ο καθένας τα όριά του. Έτσι, θα αποφευχθεί η πιθανή πίεση που προκαλεί κάποιες φορές η δέσμευση. Αν λοιπόν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός των ορίων και έχετε και οι δύο τον απαραίτητο χώρο και χρόνο να κάνετε τα πράγματα που θέλετε και σας γεμίζουν, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα καλό σημάδι πως η νέα γνωριμία θα αποδώσει «καρπούς».

Δείτε επίσης: 10 ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στο σύντροφό σου για να τον γνωρίσεις καλύτερα

Έχετε εκφράσει τα συναισθήματά σας

Αν αναρωτιέστε αν αρέσετε στο σύντροφό σας ή όχι, τότε μάλλον δεν πρόκειται για το έτερον ήμισυ. Πολλές φορές καθησυχάζουμε τον εαυτό μας με διάφορες δικαιολογίες και πατώντας σε μικρές ενδείξεις, αλλά στην πραγματικότητα αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, αυτό είναι έκδηλο και δεν έχετε καμία αμφιβολία. Ο βήχας, ο έρωτας και τα χρήματα δεν κρύβονται άλλωστε. Φυσικά, στη διαδικασία του φλερτ, είναι λογικό να υπάρχει το λεγόμενο «παιχνίδι», αλλά αν η σχέση έχει προχωρήσει και δεν σας έχει ξεκαθαρίσει τι αισθάνεται, τότε πρόκειται για ένα σημαντικό σημάδι που σας δείχνει πως δεν είναι ο κατάλληλος.

Εικόνα
σχέση

Φόβος για το μέλλον

Όταν μόλις έχετε γνωρίσει κάποιον, το μέλλον είναι ακόμη ρευστό. Επομένως, είναι δύσκολο να μιλάτε εκτενώς για μελλοντικά σχέδια. Αν ωστόσο, βλέπετε πως αποφεύγει οποιονδήποτε προγραμματισμό, ακόμη και για μικρά πράγματα, τότε μάλλον δεν αποτελείτε προτεραιότητα.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Είναι κάτι που λέμε συχνά και η αλήθεια είναι πως επιβεβαιώνεται σε κάθε περίπτωση. Αν προσέχει μικρές λεπτομέρειες που αφορούν την εμφάνισή σας και την καθημερινότητά σας σημαίνει πως έχετε μια ξεχωριστή σημασία για αυτόν. Ενώ επίσης, αν συχνά σας εκπλήσσει με μικρές χειρονομίες, τότε μην το σκέφτεστε πολύ, ο έρωτας «χτύπησε» την πόρτα σας.

Προσοχή βέβαια, καθώς η κάθε σχέση είναι μοναδική. Συνεπώς, απολαύστε τη στιγμή και μη σκέφτεστε τι θα συμβεί, διότι κατ΄αυτόν τον τρόπο ίσως και να καταστρέψετε τις προοπτικές που υπάρχουν.

Μάθετε ακόμη: Οι λόγοι που πολλά ζευγάρια χωρίζουν το καλοκαίρι

Αγαπημένο