ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι διάσημοι Έλληνες που "έσπασαν" τα συντηρητικά taboo και παραδέχτηκαν την ομόφυλη σεξουαλικότητα τους

Ποιοι μίλησαν "ανοιχτά" για τις προτιμήσεις τους;
3
'
Οι διάσημοι Έλληνες που παραδέχτηκαν την ομόφυλη σεξουαλικότητα τους NDP

Μπορεί παλιότερα να υπήρχαν taboo σχετικά με τους διάσημους που παραδέχονταν πως είναι ομοφυλόφιλοι, ωστόσο οι καιροί έχουν αλλάξει, και όλο και περισσότεροι διάσημοι, τόσο του εξωτερικού, όσο και Έλληνες τολμούν να "σπάσουν" τα συντηρητικά taboo και μιλάνε "ανοιχτά" για την ομόφυλη σεξουαλικότητά τους. Ας δούμε ποιοι Έλληνες είναι ανάμεσα σε αυτούς. 

Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης

Εικόνα
διάσημοι που μίλησαν ανοιχτά για το ότι είναι ομοφυλόφιλοι

Ο τηλεοπτικός ανταποκριτής αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, πριν από μερικά χρόνια, με αφορμή την αυτοκτονία ενός 21χρονου ομοφυλόφιλου φοιτητή στη συνοικία Καζιλίνα της Ρώμης. Συγκεκριμένα σε παλιότερο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, μεταξύ άλλων είχε αναφέρει, "Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής, ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος, που να έχει το ίδιο θάρρος; Που να μπορεί να προσφέρει ένα θετικό παράδειγμα σε έναν νέο που ζει στην επαρχία και θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια τραγική θέση του νεαρού Ιταλού που κηδεύεται σήμερα; Χρειάζεται περισσότερο θάρρος, για να μπορέσει και η χώρα μας να αποκλείσει τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τους βάρβαρους χλευασμούς των ανεγκέφαλων. Ένας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή, αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις. Δεν είμαι ήρωας. Ζητώ να αλλάξουμε, επιτέλους, την ψυχή και τη σκέψη μας". 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Αυτοί είναι οι διάσημοι που είχαν σεξουαλικές επαφές με το ίδιο φύλο και μίλησαν "ανοιχτά" για αυτό

Αύγουστος Κορτώ

Ο γνωστός συγγραφέας δεν έκρυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αντιθέτως μιλάει "ανοιχτά" για αυτές, ενώ να τονίσουμε πως έχει παντρευτεί τον σύντροφό του, Τάσο, στη Νέα Υόρκη και τον Ιανουάριο του 2016 υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης.

Διάβασε και αυτό:  3 stars που τα παιδιά τους είναι transgender - Πώς το διαχειρίστηκαν;

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο γνωστός παρουσιαστής στο παρελθόν είχε αναφέρει σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις".

Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Στο παρελθόν έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλόφιλων, ενώ έχει δώσει μάλιστα και μάχη για την νομοθετική κατοχύρωση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Αγαπημένο