ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Single στην καραντίνα; Πώς να καταπολεμήσεις την μοναξιά που νιώθεις

Βρες τον δικό σου τρόπο...
3
'
karantina-monaxia

Μπορεί όλοι εμείς οι παντρεμένοι να παραπονιόμαστε για τις δυσκολίες που έχει η συμβίωση εν μέσω καραντίνας, αλλά μια single φίλη μου, μου είπε πως για αυτούς που μένουν μόνοι τους, χωρίς τους γονείς τους δηλαδή αλλά και χωρίς κάποιο ταίρι, η καραντίνα είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού πολλές φορές νιώθουν μόνοι και αποκομμένοι από το κοινωνικό σύνολο και τον «έξω κόσμο». Αν ταυτίζεσαι και εσύ, παρακάτω θα βρεις 3 τρόπους ώστε να μειώσεις ή και να απολαύσεις την μοναξιά σου!

Zoom με τις κολλητές

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα αρνητικά της τεχνολογίας, ειδικά σε περίοδο καραντίνας αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει και τα καλά της. Εκμεταλλεύσου τις απεριόριστες δυνατότητες που σου προσφέρει για να κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς Zoom/Skype με τις κολλητές και την οικογένειά σου, και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα.

karantina-monaxia-zoom

Μοναξιά μου όλα

Μπορεί τώρα να σου φαίνεται αδιανόητο, αλλά σε λίγα χρόνια θα αναπολείς τις ημέρες που είχες την ησυχία σου και έκανες ό,τι ήθελες. Χρησιμοποίησε τον «κενό» σου χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και κάνε απο beauty sessions μέχρι ενδοσκόπηση. Βρες τα με εσένα και θα δεις ότι τελικά δεν νιώθεις τόσο μόνη αφού έχεις τον εαυτό σου!

karantina-monaxia-idees

Κάνε το dream house σου πραγματικότητα

Αν οι δύο πρώτες επιλογές δεν είναι του στιλ σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον καιρό που έχεις στη διάθεσή σου ώστε να αναδιοργανώνεις και να φτιάξεις το σπίτι σου όπως ονειρεύεσαι. Κάνε αλλαγές, πάρε ιδέες online και όταν λήξει η καραντίνα, θα έχεις έτοιμο το σπίτι των ονειρών σου, έτοιμο να υποδεχτεί τους αγαπημένους σου.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις βέβαια, είναι να φροντίσεις την ψυχολογία σου ώστε να μην «πέφτεις, ακόμα και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και μετά από αυτή τη μικρή παύση, σίγουρα θα νιώθεις πιο δημιουργική και έτοιμη για νέες γνωριμίες απο ποτέ.

Αγαπημένο