ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ΔΕΝ είσαι έτοιμος για σχέση

Μήπως δεν είναι τελικά η κατάλληλη στιγμή;
1
'
Τα σημάδια που δείχνουν ότι ΔΕΝ είσαι έτοιμος για σχέση Istock

Μπορεί να αναζητούμε τη συντροφικότητα και την ασφάλεια μιας σχέσης, ωστόσο δε σημαίνει πως είμαστε και έτοιμοι για αυτό το βήμα. Για να οδηγηθούμε σε μια υγιή σχέση, θα πρέπει πρώτα από όλα να έχουμε ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή που έχουμε κάνει με βάση αποκλειστικά και μόνο τον εσωτερικό μας κόσμο.

Παρακάτω θα βρεις τα σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν είσαι ή όχι έτοιμος να μπεις σε σχέση!

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ΔΕΝ είσαι έτοιμος για σχέση

Σκέφτεσαι τον πρώην σου

Προφανώς καθημερινά περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό μας και πολλές συνδέονται με το παρελθόν. Αν όμως μόνιμα σκέφτεσαι την προηγούμενη σχέση σου και κάνεις συνεχόμενες συγκρίσεις, τότε σίγουρα χρειάζεσαι χρόνο για να ξεπεράσεις το χωρισμό και να δημιουργήσεις κάτι νέο και όμορφο.

Θέλεις να εστιάσεις στον εαυτό σου

Αν αισθάνεσαι πως η σχέση σε πνίγει και πως η απαιτητική σου καθημερινότητα δε χωράει έξτρα πίεση, τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς. Υπάρχουν περίοδοι που οι προτεραιότητες μας δεν εστιάζουν στην εύρεση του έρωτα και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις αλλαγές και υποχωρήσεις

Η σχέση απαιτεί αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, καθώς είμαστε διαφορετικά άτομα. Αν λοιπόν δεν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις έστω και λίγο την καθημερινότητά σου για τη σχέση σου, τότε μάλλον είναι καλύτερο να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.

Εικόνα
sxesh

Δείτε επίσης: Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε πλέον ερωτευμένοι

Δεν μπορείς να δεσμευτείς

Ένα βασικό σημάδι που φανερώνει ξεκάθαρα πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σχέση είναι το θέμα της δέσμευσης. Αν δηλαδή θέλεις να συνεχίσεις να φλερτάρεις και να γνωρίζεις νέα άτομα, τότε το πιο πιθανό είναι πως η σχέση δεν είναι για εσένα.

Βαριέσαι πολύ εύκολα

Αν αισθάνεσαι πως βαριέσαι ήδη στη σχέση και πως το συναίσθημα που επικρατεί είναι η πίεση, θα πρέπει να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να βρεις τη λύση πριν τον πληγώσεις ανεπανόρθωτα.

Μάθετε ακόμα: Τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνετε στο πρώτο ραντεβού και το φλερτ σας εξαφανίζεται

Αγαπημένο