ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

KaterinaStikoudi

H εποχή των αλλαγών

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που πάντα φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά μας και σε εμένα έφερε μαζί και το μεγαλύτερο δώρο!
3
'
Κατερίνα Στικούδη κιλά εγκυμοσύνης

Πάντα αυτήν την περίοδο νιώθω ότι είμαι σε μια κατάσταση εγρήγορσης. Ότι πρέπει να γίνουν όλα όμορφα και σβέλτα, ότι οι δουλειές είναι πολλές και ο χρόνος λίγος. Και όλα ξεκινάνε από τον καιρό.

Εικόνα
Κατερίνα Στικούδη κιλά εγκυμοσύνης

 

Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες έχει αρχίσει ο χειμώνας να κάνει την εμφάνιση του. Και ξέρω ότι καθώς κάποιοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές μπορεί έξω να λάμπει ο ήλιος, αλλά και βροχές είχαμε και κάνει και λίγο κρύο. Όλος αυτός ο πρόλογος για να καταλήξουμε στο ότι πρέπει πάλι να γίνει η αλλαγή από τα καλοκαιρινά ρούχα στα χειμωνιάτικα. Κάτι που πλέον δε διασκεδάζω καθόλου, μη σας πω με αγχώνει. Ο περιορισμένος χώρος, η ταλαιπωρία….. «άντε πάλι» λέω στον εαυτό μου. Βέβαια όταν θα βρω το ρούχο που νόμιζα ότι δεν είχα πια, ή είχα ξεχάσει ότι είχα, θα χαρώ λίγο.

 

Είναι η εποχή που στρώνουμε τα χαλιά. Ποτέ δεν είναι νωρίς, γιατί με τις ανατιμήσεις στο ρεύμα και στο πετρέλαιο δε θα περάσουμε και πολύ όμορφα, αλλά κυρίως γιατί η φιλοσοφία μου είναι «πάντα να είσαι έτοιμος/η ΠΡΙΝ γίνει κάτι. Όταν υπάρχει ζωάκι στο σπίτι -εμείς έχουμε το Χνούδι μας, τα 'χουμε πει – η κατάσταση είναι πιο απαιτητική. Αλλά τα γατιά πάντα θέλουν κάτι να ακονίζουν τα νύχια τους, οπότε τα χαλιά της έρχονται μια χαρά.

Εικόνα
Κατερίνα Στικούδη κιλά εγκυμοσύνης και δουλειές σπιτιού

 

Είναι η εποχή που αλλάζει και η ώρα; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί λίγο. Η αλλαγή στην ώρα μας ταιριάζει… να τώρα αν αλλάξει δε θα είναι «μαύρη νύχτα» στις 7μιση και όταν έρθει το καλοκαίρι και ξαναπάμε μπροστά θα ‘χουμε μια ακόμα ώρα ήλιο. Γιατί να προσπαθείς να αλλάξεις κάτι που δουλεύει μια χαρά;

Είναι η εποχή που αλλάζουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Για μένα βέβαια είναι μονόδρομος αφού τρώω για δύο, αλλά και μια ευκαιρία να συνέλθω σωματικά πιο γρήγορα. Με το κρύο μπαίνουν στο μενού δυναμικά οι σούπες και τα όσπρια που είναι αγαπημένα και τα δύο.

Εικόνα
Κατερίνα Στικούδη κιλά εγκυμοσύνης και δουλειές σπιτιού

 

Είναι η εποχή να στολίσω χριστουγιεννιάτικο δέντρο; Υπερβάλλω ε…. ή μήπως όχι; Έχω δει φίλους στα social media που ΗΔΗ έχουν κάνει την κίνηση και κάθε φορά που νομίζω ότι θα είμαι η πρώτη, διαψεύδομαι.

Εικόνα
Κατερίνα Στικούδη κιλά εγκυμοσύνης και δουλειές σπιτιού

Η μεγαλύτερη όμως αλλαγή είναι ότι είμαστε πλέον 3 στο σπίτι, και όλα περιστρέφονται γύρω από ένα όμορφο πλασματάκι που πεινάει πολύ και έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Και αυτό από μόνο του κάνει όλα τα παραπάνω που κάθε άλλη χρονιά ήταν το επίκεντρο της καθημερινότητάς μου να μοιάζουν δευτερεύοντα και σχεδόν να μη με νοιάζει – εντάξει για τα ρούχα στις ντουλάπες με νοιάζει πολύ το παίρνω πίσω.

Κατερίνα Στικούδη

Αγαπημένο