ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

KaterinaStikoudi

Το look για το ρεβεγιόν

Τι προτείνω λοιπόν για την εμφάνιση μας αυτές τις γιορτές;
3
'
Στικούδη

Δε θα το πίστευα ποτέ ότι θα είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, γιορτινές μέρες, στον αστερισμό μιας πανδημίας που έχει αλλάξει τις ζωές μας. Όμως προσπαθούμε, πάντα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες, να έχουμε κοινωνική ζωή. Το ξέρω δεν είναι εύκολο, μπορεί για πολλούς να μην είναι η βασική προτεραιότητα, αλλά όλο και κάπου – σε σπίτι ή σε δημόσιο χώρο – θα βρεθούμε μέσα στις γιορτές.

Τι προτείνω λοιπόν για την εμφάνιση μας; Ε φυσικά το κόκκινο που είναι το κυρίαρχο χρώμα της εποχής. Είναι στη μόδα, είναι από τα αγαπημένα μου και είναι επιβλητικό.

Εικόνα
στικουδη
Εικόνα
στικουδη

Φέτος έχουν την τιμητική τους τα στρας τα ακριβά κοσμήματα, το έντονο μακιγιάζ και τα εντυπωσιακά μαλλιά. Αυτό όλο το look εγώ το λατρεύω. Και σε κάθε ευκαιρία μπορεί να με δείτε με κάτι ανάλογο.

Ξέρω όμως καλά ότι το πνεύμα των ημερών δεν περιστρέφεται γύρω από τη λάμψη και τα εντυπωσιακά στολίδια. Τα Χριστούγεννα και η αξία τους δεν είναι άμεσα εξαρτημένα από το μέγεθος του δέντρου, από τα στολίδια επάνω σε αυτό, από τα ακριβά ρούχα και τα ανάλογα κοσμήματα.

Εικόνα
στικουδη
Εικόνα
στικουδη

Είναι η εποχή που την ομορφιά την καθορίζει το χαμόγελο, τα συναισθήματα, η συντροφιά με τα αγαπημένα πρόσωπα, τα δώρα και οι ευχές. Είναι η εποχή που θέλουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς που αγαπάμε και να στηρίζουμε αυτούς που στερούνται ακόμα και τα βασικά (αν και θεωρώ ότι είναι κάπως κατακριτέο να θυμόμαστε “δημόσια” όσους βρίσκονται σε ένδεια μόνο τις χρονιάρες μέρες, ενώ τους ξεχνάμε “ήσυχα” τον υπόλοιπο χρόνο).

Για όλα αυτά, και επειδή τα τελευταία χρόνια μάθαμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, προτείνω να φορέσουμε περισσότερες αγκαλιές και λιγότερες γούνες, περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα στρας, περισσότερη συντροφιά και λιγότερα ξύλινα τυποποιημένα μηνύματα.

Εικόνα
στικουδη
Εικόνα
στικουδη

Είναι η εποχή που έχει ανάγκη την ανθρωπιά.

Κατερίνα Στικούδη

Αγαπημένο