ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

KaterinaStikoudi

Τι αξίζει

Το τελευταίο άρθρο της Κατερίνας Στικούδη για το 2021 και το Bestofyou.gr
3
'
Στικούδη

Καθώς φεύγει το 2021 και η πανδημία που σχεδόν δυο χρόνια μας έχει αλλάξει τη ζωή, όχι μόνο δεν απομακρύνεται, αλλά μοιάζει όλο και πιο απειλητική. Έρχονται στο μυαλό μου άπειρες σκέψεις αλλά καταλήγω σε μία…

Επειδή αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο στο bestofyou, και αυτή η όμορφη συνεργασία φτάνει στο τέλος της, θέλω να σας αφήσω με ότι πιο σημαντικό θεωρώ περί ευεξίας. Για όλα που καθορίζουν την υγεία μας έχουμε ρόλο και λόγο. Για τα κιλά μας, για τη δύναμή μας, για την εικόνα μας. Αυτό που όμως είναι ξεκάθαρα το πιο ουσιαστικό είναι η ψυχική μας υγεία. Η ηρεμία μας, οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους.

Εικόνα
στικουδη

Και η ψυχική μας υγεία είναι πολύ εύκολο να διαταραχθεί μέσα σε μια οικονομική κρίση που «παντρεύεται» τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 χρόνων. «Μείνε μέσα, βάλε μάσκα, όχι χειραψίες, μη με αγκαλιάζεις, μην έρθεις από το σπίτι, πρόσεχε στο μετρό, μείνε μπροστά στο pc». Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Οι νέοι θέλουν να βγουν, να ερωτευτούν να διασκεδάσουν να ζήσουν. Οι ηλικιωμένοι θέλουν τη συντροφιά, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, όλοι μας θέλουμε να μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και να μη ζούμε κάτω από ένα μαύρο σύννεφο.

Εικόνα
στικουδη

Το μόνο που μπορώ να πω, το μόνο που με δίδαξαν όλοι αυτοί οι 20 τελευταίοι μήνες, που τόσο άλλαξε η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα, που η συνομιλία μου με όλους σας μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα με έκανε να καταλάβω, είναι ότι περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Να ξυπνάμε δίπλα σε χαμόγελα και να κοιμόμαστε στη ζεστασιά της σιγουριάς.

Και ξέρω πως αυτό δεν είναι εύκολο. Όλα ξεκινάνε από την ειλικρίνεια, την επικοινωνία, την εξωτερίκευση των συναισθημάτων, το να βρούμε ποιοι είμαστε και με ποιους ταιριάζουμε. Ο κόσμος μας είναι πια πολύ περιορισμένος, δεν αξίζει να περιστοιχίζουμε τη ζωή μας με ανθρώπους και καταστάσεις που τον μικραίνουν περισσότερο.

Εικόνα
στικουδη

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα. Μέσα από αυτόν εδώ το δίαυλο μπόρεσα και μοιράστηκα σκέψεις και προβληματισμούς, αλλά και πολλές προσωπικές στιγμές, που δεν το συνηθίζω. 

Η επικοινωνία αυτή με έκανε καλύτερη και ελπίζω και εσείς να νιώσετε το ίδιο καλά και καλύτερα στο επερχόμενο δύσκολο χρονικό διάστημα.

Εικόνα
στικουδη

Καλή Χρονιά σε όλους, και με υγεία. Πλέον η ευχή αυτή έχει περισσότερη σημασία από ποτέ.

Κατερίνα Στικούδη

Αγαπημένο