ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κορονοϊός: Το πιο ανησυχητικό και άγνωστο μέχρι σήμερα σημάδι της μετάλλαξης "Όμικρον".

Το προειδοποιητικό σημάδι της "Όμικρον" είναι κάτι που δεν το περιμένεις
13.01.2022
3
'
Όμικρον Istock

Αμερικανοί επιστήμονες, έρχονται να επισημάνουν ένα άγνωστο μέχρι τώρα σύμπτωμα της ιδιαίτερα μεταδοτικής μετάλλαξης όμικρον.

Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι τα συμπτώματα της νέας αυτής μετάλλαξης είναι λίγο πολύ γνωστά. Ωστόσο, το αμερικανικό κέντρο ελέγχου και πρόληψης νόσων (CDC) ανακοίνωσε τον εντοπισμό ενός νέου συμπτώματος που δεν είναι άλλο από την σύγχυση!

Συγκεκριμένα, το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσών, επεσήμανε πως όσοι αισθάνονται κάπως "αποπροσανατολισμένοι" καλό είναι να ζητάνε τη βοήθεια ενός ειδικού. Φυσικά, θα πρέπει να απευθύνονται σε ειδικούς και όσοι αισθάνονται πόνο ή πίεση στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή, ή υπνηλία. 

Δείτε επίσηςΚορονοϊός: Θα κάνουμε 4η δόση εμβολίου;

Η έρευνα του Πανεπιστημίου King's College του Λονδίνου καθώς και έρευνα «ZOE», που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, συγκλίνουν στο ότι πολλοί φορείς της μετάλλαξης "όμικρον" έχουν εμφανίσει σοβαρές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά τους και συχνά παραφέρονται, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Express". 

Εικόνα
ομικρον

 

Ακολουθούν τα συμπτώματα του covid-19 τα οποία μπορει να κυμαίνονται και να διαφέρουν σε έναταση από οργανισμό σε οργανισμό αλλά και από εμβολιασμένο σε ανεμβολίατο άτομο: 

  • Πονοκέφαλος
  • Καταρροή
  • Φτέρνισμα
  • Πονόλαιμος
  • Απώλεια όσφρησης 
  • Επίμονος βήχας 

Διαβάστε ακόμηΚορονοϊός: Ποια συμπτώματα μπορεί να επιμείνουν πάνω από 1 χρόνο

Αγαπημένο