ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4 πράγματα που ανυπομονούμε όλοι να κάνουμε μετά το πέρας της πανδημίας

Η πρώτη φωτεινή ηλιαχτίδα, το εμβόλιο, έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της και σε λίγο καιρό, η πανδημία θα αποτελεί παρελθόν.
3
'
τι θα κάνουμε μετά την πανδημία

Η πανδημία, έχει αλλάξει την ζωή μας τόσο, ώστε σχεδόν να μη θυμόμαστε πώς ζούσαμε πριν ο COVID - 19 κάνει την εμφάνισή του. Πλέον, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα όπως μια έξοδος για φαγητό ή μια ζεστή αγκαλιά στους αγαπημένους μας, έχουν απαγορευτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Η πρώτη φωτεινή ηλιαχτίδα όμως, το εμβόλιο, έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της και σε λίγο καιρό, η πανδημία θα αποτελεί παρελθόν. Ποια 4 πράγματα ανυπομονούμε όλοι να κάνουμε μόλις τελειώσει ο εφιάλτης; Σίγουρα θα ταυτιστείς με τα περισσότερα από αυτά!

Μια βόλτα για καφέ ή φαγητό

Μπορεί να είσαι ο απόλυτος «σπιτόγατος» αλλά σίγουρα ακόμα και έτσι, αυτό θα σου έχει λείψει. Μια βόλτα για καφέ ή για φαγητό, χωρίς να σκέφτεσαι πού είναι η μάσκα σου ή αν το... τραπέζι είναι «μολυσμένο» με τον ιό, επιβάλλεται με την πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα.

Ταξίδι στον αγαπημένο σου προορισμό

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ταξίδεψες, ειδικά εκτός Ελλάδας; Περίπου το 2019 θα σου απαντήσω και είμαι βέβαιη πως θα συμφωνήσεις. Τα ταξίδια στο εξωτερικό μας έλειψαν πολύ και με το πέρας της πανδημίας θα έχουν τόση «ζήτηση», ώστε θα δεις πως οι τιμές στα αεροπορικά θα πάρουν την ανιούσα. Μήπως λοιπόν να κάνεις ήδη μια έρευνα αγοράς για το μέλλον;

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όσους αγαπάς

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου έχει λείψει μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά σου, στους γονείς σου, στους παππούδες σου. Μια αγκαλιά την οποία θα κάνεις από την καρδιά σου και δεν θα φοβάσαι πλέον το ενδεχόμενο να μεταφέρεις στην οικογένειά σου μικρόβια.

Απλά... το τίποτα

Χιλιάδες σκέψεις κατακλύζουν κάθε μέρα το νου μας. «Θα ξυπνήσω υγιής;» «Θα βγούμε όλοι αλώβητοι από την κρίση στον τομέα της υγείας»; Σίγουρα αυτά είναι μόνο μερικά από τα όσα σκέφτεσαι καθημερινά και σου τρώνε ενέργεια, προκαλώντας σου παράλληλα κακή διάθεση. Μετά την πανδημία, θα απολαμβάνουμε ξανά την πολυτέλεια του να καθόμαστε σπίτι μας το Σαββατοκύριακο, όχι επειδή «πρέπει» αλλά επειδή εμείς το θέλουμε. Το μόνο σίγουρο είναι αυτή η στιγμή δεν αργεί και τόσο, απλώς πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα!

Αγαπημένο