ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Οι σπουδές, το παιδί και ο θάνατος του άντρα της

Έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars.
3
'
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου το dwts το παιδί και ο σύντροφός της

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars. Αναζητήσεις για την σχέση της με τον χορό, το πώς χάθηκε ξαφνικά ο σύντροφός της, το παιδί αλλά και το βιογραφικό της είναι πάρα πολύ συχνές και πάμε να δούμε ορισμένα πράγματα για εκείνη!

  • Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ξεκίνησε χορό σε ηλικία 5 ετών, αφού, σχεδόν καθημερινά, έβλεπε τη μητέρα, χορεύτρια κλασικού χορού, να χορεύει μέσα στο σπίτι. 
  • Τη δεκαετία του '90 συμμετείχε στο « 3-2-1».
  • Είναι ιδιοκτήτρια σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού & Pilates Reformer studio. Είναι δασκάλα χορού, χορεύτρια, χορογράφος και Pilates instructor. Μέλος της Βασιλικής ακαδημίας χορού του Λονδίνου (Royal academy of dancing) – ISTD (Imperial society teachers of dancing). 
  • Τα πρώτα βήματα στο χορό, της τα έδωσε η σπουδαία δασκάλα χορού και πρώην διευθύντρια της Λυρικής σκηνής, Άννα Πέτροβα.
  • Είναι κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου από το Υπ.Πολιτισμού "ISADORA DUNKAN". Έχει χορέψει και έχει παίξει σε musical και οπερέτες, όπως τα «Grease» «Chicago», «Goodbye girl», «Eρωτόκριτος». Συμμετείχε σε ομάδες Σύγχρονου χορού και Flamenco.
  • Το 2018 χόρεψε σύγχρονο χορό με ΑΜΕΑ και επιθυμία της είναι να φτιάξει τη δική της ομάδα χορού. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του «Ωδείου Αθηνών» και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Στέφανος Δημουλάς: Οι μοναδικές σπουδές και το εντυπωσιακό βιογραφικό του κριτή από το DWTS

Το 3,2,1, η εγκυμοσύνη, τα κιλά, το παιδί και η απώλεια του συντρόφου της

«Oταν ήμουν στο 3-2-1 είχα τα κιλάκια μου. Μετά από κάποιο διάστημα αδυνάτισα. Μετά μπήκα πάρα πολύ στο θέμα του χορού και άνοιξα και την σχολή μου. Έκανα πάντα Pilates. Aναζητούσα να κάνω οικογένεια, γιατί ο θεσμός της οικογένειας πάντα μου άρεσε. Πάντα ήθελα να έχω έναν σύντροφο που να με προσέχει και να τον προσέχω, να τον φροντίζω και να με φροντίζει. Ήμουν δοσμένη στον χορό, μια σχέση θέλει αφοσίωση. Πρέπει να είσαι εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι 1000% εκεί. Κάπου χανόταν η μαγεία», είχε πει σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ.

 

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, ήμουν πολύ φαγανή, όλο έτρωγα. Ήμουν σαν περίπτερο, 18 κιλά είχα πάρει. Μόλις έβαλαν τον Ανδρέα στην αγκαλιά μου, έκλαψα αμέσως. Αν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία, θα έκανα και 2 και 3 και 4 παιδιά.

Τις πρώτες ημέρες με το παιδί στο σπίτι δεν πέρασα ήρεμα, γιατί ήμουν μόνη μου. Δεν είχα τον σύντροφό μου κοντά μου. Έπρεπε λόγω οικονομικής κρίσης να βρίσκεται εκτός Ελλάδος», είχε αναφέρει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Όταν “έφυγε” ο πατέρας του παιδιού μου προσπαθούσα να μην λυγίζω μπροστά στο παιδί. Στη ζωή πρέπει να προχωράμε πάντα με αισιοδοξία», αποκάλυψε η ίδια παλαιότερα για τον σύντροφό της, ο οποίος πέθανε στα 47. «Αν κάνω ένα flashback, δεν μου φέρθηκε η ζωή όπως μου αξίζει, γιατί είμαι καλό παιδί. Όταν έφυγε ο πατέρας του γιου μου, προσπάθησα να είμαι δυνατή, δεν ήθελα με τίποτα να λυγίσω. Εγώ αυτό που θα συμβούλευα κάθε γυναίκα που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, είναι να μείνει δίπλα στο παιδί της και προχωράμε. Δύναμη και αισιοδοξία».

«Στην αρχή, ο γιος μου ενώ ήταν αρνητικός στο να φτιάξω την ζωή μου όταν κάποτε το συζητήσαμε, μετά μου είπε ότι είχε βαρεθεί να είναι μόνο μαζί μου και ήθελε έναν άνδρα μέσα στο σπίτι», είχε αναφέρει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Αγαπημένο