ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Δε φαντάζεστε πως γνωρίστηκαν και που ήταν το πρώτο τους ραντεβού!

Σίγουρα δεν θα περίμενες τον τρόπο που γνωρίστηκε το πριγκιπικό ζευγάρι!
25.03.2023
1
'
Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Δε φαντάζεστε πως γνωρίστηκαν και που ήταν το πρώτο τους ραντεβού! Photo/Abaca

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, «Harry and Megan», που κυκλοφόρησε στις 8 Δεκεμβρίου έκαναν πολλές αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στη γνωριμία τους.

Περιγράφοντας τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους και με χαμόγελο στα χείλη, γνωστοποίησαν ότι η πρώτη επαφή τους έγινε μέσω του Instagram!

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, όμως η πρώτη φορά που η Μέγκαν έκανε τον Χάρι να στρέψει την προσοχή του πάνω της, ήταν σε δημοσίευση που πόζαρε με το διάσημο φίλτρο σκύλου, στο Snapchat.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε χαρακτηριστικά: «Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram. Έκανα scroll στη ροή μου και κάποιος που ήταν φίλος είχε αυτό το βίντεο με το φίλτρο σκύλου».

Και σε συνέχεια αυτού προσέθεσε η Μέγκαν Μαρκλ: «Θεέ μου, αυτό είδε για μένα. Είναι γελοίο. Και μετά μου έστειλε (τον φίλο τους) με ένα email λέγοντας “Ξέρω ότι είπες ότι είσαι ελεύθερη και, ένας φίλος μου ρώτησε για σένα, και ίσως θα ήθελες να τον γνωρίσεις. Και είπα “πραγματικά ποιος είναι” και είπε: “Είναι ο πρίγκιπας Χαζ». Και είπα: “ποιος είναι αυτός;”. Ρώτησα αν μπορούσα να δω το feed του».

Δείτε ακόμη: Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

Εικόνα
Η απίστευτη γνωριμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ! Πως προέκυψε το πρώτο τους ραντεβού;

Το πρώτο ραντεβού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η πρώτη έξοδος του πριγκιπικού ζευγαριού ήταν για ποτό στο 76 Dean street, όπου ο Χάρι έκανε το λάθος και καθυστέρησε 30 λεπτά στη συνάντηση του με την Μέγκαν.

«Συναντηθήκαμε στο 76 Dean Street, άργησε και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί θα αργούσε, και συνέχιζε να στέλνει μηνύματα. Έλεγε “Συγγνώμη που είμαι στην κίνηση. Λυπάμαι πολύ”», είπε η Μέγκαν, με τον Χάρι να απαντά: «Με έπιασε πανικός, είχω φρικάρει. Ίδρωνα».

Στη συνέχεια η Μέγκαν τόνισε: «Τότε δεν τον ήξερα, οπότε μου έλεγα “Α, αυτό είναι αυτό που κάνει”… Δεν θα κάτσω… Ένα κορίτσι θα καθόταν και θα σε περίμενε μισή ώρα, δεν με ενδιέφερε αυτό».

Τελικά ο πρίγκιπας Χάρι έκανε την εμφάνισή του στο ραντεβού τους, κατάφερε να γοητεύσει την μέλλουσα σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και η ίδια ζήτησε να επαναλάβουν την έξοδό τους και την επόμενη μέρα, όπου και επέστρεψαν στο ίδιο σημείο για δείπνο!

Εικόνα
Η απίστευτη γνωριμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ! Πως προέκυψε το πρώτο τους ραντεβού;
Εικόνα
Η απίστευτη γνωριμία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ! Πως προέκυψε το πρώτο τους ραντεβού;

Ρίξτε μια ματιά: Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Οι “απίστευτες” απαιτήσεις που έχουν για να βρεθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’

Φωτογραφικά Πρακτορεία: Abaca press

Αγαπημένο