ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ταξίδι από τον... υπολογιστή σου - Τα 3 πιο δημοφιλή websites

Εσύ, πού θα ήθελες να πας σήμερα;
3
'
virtual-taxidia-websites

Δεν υπάρχει άτομο στο πλανήτη που να μην αγαπάει τα ταξίδια! Η γλυκιά προσμονή των διακοπών, η περιέργεια και η δίψα για εξερεύνηση αλλά και η γνωριμία με ένα νέο μέρος, έχει σίγουρα ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί που αποταμιεύουν χρήματα κάθε χρόνο και στο τέλος του έτους, περίπου τέτοια εποχή δηλαδή, βάζουν πλώρη για νέα μέρη. Όλα αυτά βέβεια, πριν η πανδημία μας χτυπήσει την πόρτα. Πλέον, τα virtual ταξίδια έχουν γίνει η νέα τάση για πολλούς και διάφορους λόγους, με τον κυριότερο να είναι πως μπορείς να πας κυριολεκτικά όπου θέλεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Αν δεν είσαι και τόσο εκδρομικός τύπος ή αν θέλεις απλά να χαλαρώσεις, παρακάτω θα βρεις τα 3 πιο δημοφιλή websites ώστε να πας σε όποιο μέρος του κόσμου θέλεις, μόνο με ένα κλικ!

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή sites για virtual ταξίδια

Nationalgeographic.com

Είναι από τα πιο παλιά ταξιδιωτικά περιοδικά, και δεν θα μπορούσε να μην περάσει και εκείνο στη νέα εποχή. Στο site του National Geographic μπορείς να περιηγηθείς σε όλο το πλανήτη, και να διαβάσεις πληροφορίες για όλα τα μέρη που σε ενδιαφέρουν. Έχει μια μικρή συνδρομή που θα σου κοστίσει περίπου 18 ευρώ ανά έτος, αλλά μπροστά στα μέρη που θα γνωρίσεις, δεν είναι τίποτα.

virtual-taxidia-websites-idees

Google Maps και Google Earth

Αν έχεις έστω και την παραμικρή εξοικείωση με το διαδίκτυο, τότε σίγουρα θα ξέρεις την πλατφόρμα της Google. Πλέον, μπορείς να περιηγηθείς κυριολεκτικά όπου θέλεις, απλά πατώντας μια χώρα, μια πόλη ή και μια διεύθυνση! Οι εικόνες ξεπηδούν άμεσα από τον υπολογιστή σου και θα νιώθεις λες και είσαι στην Μαλδίβες, το Ντουμπάι ή το χωριό του Άγιου Βασίλη. Εντυπωσιακό, δεν μπορείς να πεις...

virtual-taxidia-websites-dimofili

Meltingbutter.com

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δύο, το συγκεκριμένο site δεν έχει απλά μέρη στον κόσμο, αλλά και υποκατηγορίες όπως για παράδειγμα αξιοθέατα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Έτσι, μπορείς εύκολα να πας από το Hilton της Νέας Υορκης, μέχρι το Palm, το πιο «αμαρτωλό» ξενοδοχείο του Las Vegas. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας, αλλά έχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή sites του πλανήτη.

Αγαπημένο