ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια εβδομάδας: Οι προβλέψεις για 20 - 26/9

Ποιοι ευνοούνται και ποιοι πρέπει να προσέχουν;
3
'
ζώδια εβδομάδας προβλέψεις Shutterstock

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και είμαστε έτοιμοι να την υποδεχτούμε. Διάβασε αναλυτικά ποια ζώδια ευνοούνται και ποια είναι εκείνα που θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις κινήσεις τους την περίοδο 20-26/9.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια περίοδο «περισυλλογής», αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βγείτε από το «καβούκι» σας, να αναζητήσετε τους φίλους σας και να αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις... Ακόμα και αν δεν νιώθετε έτοιμοι για έντονες διασκεδάσεις, ένας καφές και μια συζήτηση με τα οικεία σας άτομα, θα τονώσει το ηθικό σας και την αυτοπεποίθησή σας... Η παρουσία του κυβερνήτη σας στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας πιέζει κυρίως γιατί δεν έχετε την ευχέρεια να εκφραστείτε… Ερωτικά, πάντως φαίνεται να έχετε κατασταλάξει και να είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας αν και δεν χρειάζεται να τις διατυμπανίζετε προς το παρόν… Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί για χάρη της κοινωνικότητας ξοδεύετε αρκετά και σίγουρα περιττά !

ΤΑΥΡΟΣ

Το επταήμερο που ακολουθεί εγκαινιάζει μια περίοδο για μεγάλα επιτεύγματα... Οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας έχουν τις καλύτερες προοπτικές για να υλοποιηθούν, είτε αφορούν επαγγελματικούς είτε ερωτικούς στόχους... Μπορεί οι οικονομικές αποδοχές σας να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, όμως στη διάρκεια των ημερών έρχονται τα καλύτερα... Πολλοί από εσάς θα χτίσετε μια σταθερή βάση στη σχέση σας και τουλάχιστον θα νιώθετε ασφαλείς για να οδηγηθεί η κατάσταση όπου θέλετε, αν και οι μεγάλες δεσμεύσεις δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας… Σίγουρα όμως απολαμβάνετε τη συντροφικότητα πολύ περισσότερο, αν και δεν αντέχετε και τόσο τον καναπέ του σπιτιού σας, αλλά προτιμάτε να είστε εκτός, ακόμα και αν είναι φθινόπωρο που σημαίνει ότι οι νύχτες είναι πιο κρύες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ωραία αυτή η Πανσέληνος στους Ιχθύς για εσάς και σας υπόσχεται μια εξαιρετική εβδομάδα , καθώς σας αυξάνει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες οι οποίες θα μπορούσαν να είναι και ερωτικές εκτός από επαγγελματικές ή και τα δύο μαζί και μάλιστα ταυτόχρονα… Στα επαγγελματικά σας οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε, όσο και ο παράγοντας της τύχης, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για πρόοδο ή και κάτι καλύτερο... Ερωτικά, στα τέλη της εβδομάδας μπορείτε να πάρετε μία πολύ καλή πληροφορία και να την αξιοποιήσετε αιφνιδιάζοντας αυτούς που σας ενδιαφέρουν κάνοντας μία έκπληξη… Ευχάριστο και το κλίμα με τους φίλους σας καθώς κάτι ευχάριστο έχουν να σας ανακοινώσουν ή να σας παρασύρουν για να πάρετε μία απόφαση που θα σας βγει σε καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αλλαγές πρωτοστατούν στην καθημερινότητά σας... Νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από οτιδήποτε είναι περιττό στην εξέλιξή σας... Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγία, αν και το πιθανότερο είναι να τα προγραμματίσετε για αργότερα γιατί αυτή την περίοδο είστε πολύ προσηλωμένοι στην εργασία σας … Η αισθηματική ζωή σας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αφού όπως εξελίσσεται η καθημερινότητά σας είστε αρκετά ικανοποιημένοι και περιορίζεστε σε φλερτ ή σε σχέσεις που παραμένουν σε επιδερμικό επίπεδο, αν και οι δεσμευμένοι έχετε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις από αυτές που είναι βαρετές και αναγκαστικές… Θα χρειαστεί να αξιολογήσετε τα δεδομένα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις... Οικονομικά έχετε μία απορία πώς να κάνετε σωστό προγραμματισμό γιατί εκτός από τα έσοδα υπάρχουν και τα έξοδα που εσείς θέλετε να ξεχάσετε!

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό και λίγο πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του σας κάνει να νιώθετε ότι σας πιέζουν και σας δίνει «χακί» αποχρώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ δημιουργεί ανασφάλειες... Ωστόσο αυτή η όψη θα σας διευκολύνει να ξεχωρίσετε όλα όσα αγαπάτε και χρειάζεστε στη ζωή σας από εκείνα που πρέπει να αποβάλετε... Θα βρείτε το θάρρος να βάλετε σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδιά σας και να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, κοντά στην Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 21 του μήνα… Παρόλα αυτά, σας περιμένει μεγάλος φόρτος εργασίας και σκληρή δουλειά... Ωστόσο, με το δυναμισμό σας θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια... Οι αισθηματικές προοπτικές είναι αρκετά καλές για τους ελεύθερους «σκοπευτές», γιατί τουλάχιστον ξέρετε που στοχεύετε και δεν χαλαλίζετε τις βολές σας γι’ αυτούς που σας τρώνε τον πολύτιμο χρόνο και την πολύτιμη ενέργειά σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναζήτηση καινούργιων πόρων είτε στον επαγγελματικό είτε στον αισθηματικό τομέα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών... Η συνεργασία και η συντροφικότητα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και όσοι είστε ελεύθεροι θα μπείτε σε μια καινούργια σχέση που θα έχει προοπτική μονιμότητας, αν και προς το παρόν δε θέλετε να το αποκαλύψετε σε κανέναν, και κάνετε διερευνητικές κινήσεις … Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην αφεθείτε σε σπατάλες και να μην ενδώσετε στις οικονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων που σας περιβάλλουν... Έχετε την τάση να ξοδεύετε αρκετά και μάλιστα από αυτά τα απρόοπτα που δε σας επιτρέπουν να έχετε κανέναν προγραμματισμό… Είναι πιθανό να σας ανατεθεί μια ιδιαίτερη δουλειά, μια θέση κύρους ή να πάρετε προαγωγή που θα γίνει αφορμή να αποδείξετε τις ικανότητές σας!

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα που διανύουμε , τουλάχιστον όσον αφορά στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα... Η Πανσέληνος στους Ιχθύς , σας βοηθάει να δημιουργήσετε τις καλύτερες των προϋποθέσεων ώστε να έρθουν ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με το εισόδημά σας, που αυτό συνεπάγεται όμως και αρκετή δουλειά και κυρίως καινούργιες προκλήσεις γύρω από αυτή ...... Ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο ή ακόμα και μια μετακόμιση σε ένα καλύτερο περιβάλλον, αυτό όμως θα γίνει αν ο σύντροφός σας , σας παροτρύνει και σας το επιβάλλει με έναν γλυκό τρόπο… Αισθηματικά , δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά, καθώς είναι πολύ πιθανό να «κρύβουν» την πραγματική τους «ταυτότητα», ή να φαίνονται πολύ δελεαστικοί αλλά θα είναι ακριβώς το αντίθετο και σε κάθε περίπτωση δε θα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ νιώθετε ότι πιέζεστε στα επαγγελματικά σας και τελικά στην προσπάθειά σας να ισορροπήσετε τα ωράρια και το μοίρασμα που θα κάνετε μεταξύ οικογένειας και εργασίας βρίσκετε ιδέες για να συμβαδίσετε με τον ρυθμό της εποχής... Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας κάνουν ιδιαίτερα ερωτικούς και δείχνουν ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να εκφράζεστε ... Παρόλα αυτά, χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε αυτά που δε λέγονται ή που σας τα κρύβουν επιμελώς… Η επιρροή σας στους άλλους είναι σημαντική και η θέλησή σας να «δουλέψετε» πάνω στα νέα σας σχέδια, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει...Ερωτικά, αυτή η Πανσέληνος σας κάνει πιο ερωτικούς και έτοιμους να κάνετε το παιχνίδι του φλερτ πολύ δελεαστικό βάζοντας στόχο καινούργιες γνωριμίες αλλά κλείνοντας ταυτόχρονες κάποιες παλιές και παντελώς περιττές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα πρέπει να έχετε και πολλά παράπονα αυτή την εβδομάδα παρά μόνο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω την οικογένειά σας γιατί αυτοί είναι πιο δικαιολογημένοι να έχουν παράπονα προς εσάς… Γενικότερα, σας χρειάζονται περισσότερο και δικαίως διεκδικούν τον χρόνο σας… Ερωτικά, είστε επιφυλακτικοί αλλά αυτό βλέπετε ότι δεν μπορεί να σας βοηθήσει γι’ αυτό κάνετε ένα λεκτικό ξέσπασμα που σκοπό έχει να δείξετε τις προθέσεις σας και μοιάζει με έναν τύπου αιφνιδιασμό… Αν σας απαντήσουν αόριστα ή πολύ ρομαντικά θα επανέλθετε και θα ζητήσετε να πάρετε αυτό που θέλετε ή θα κοιτάξετε αλλού που θα πάρετε αυτό το συγκεκριμένο που έχετε στο μυαλό σας… Οικονομικά, κάνετε σπατάλες και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας δυσκολέψει τις τελευταίες μέρες του μήνα και να χρειαστεί να μεταθέσετε μία αγορά για αργότερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γοητεία και η επικοινωνιακή δεινότητα θα σας κάνουν να λάμψετε στον κοινωνικό κύκλο σας... Οι προτάσεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα πρέπει να προσαρμόσετε ανάλογα το χρόνο σας, ώστε να μην αρνηθείτε, αλλά και να μη γίνετε «χίλια κομμάτια»... Η εβδομάδα είναι θαυμάσια για τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα... Η αισθηματική ζωή σας φαίνεται αρκετά δραστήρια και η γοητευτική παρουσία σας θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους εραστές... Ερωτικά, δίνετε πολύ ωραίες ειδήσεις και μιλάτε με έναν τρόπο που αφήνει ωραία και παράξενα υπονοούμενα, τα οποία σας βοηθούν τουλάχιστον να κερδίσετε χρόνο… Τα οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα και θα βελτιώσετε κατά πολύ τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας, αν καταφέρετε να γίνετε πολύ διεκδικητικοί και κυρίως να ξέρετε ότι πρέπει να παλεύετε και κυρίως να ζητάτε την αμοιβή σας για ότι κάνετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικονομική ασφάλεια και η απόλαυση που δίνουν τα όμορφα πράγματα της ζωής, γίνονται προτεραιότητά σας... Στη διάρκεια των ημερών αναζητάτε καινούργιες σχέσεις, έχετε νέες ιδέες και προοπτικές... Τα πάντα συνωμοτούν για να βγάλετε στην επιφάνεια ικανότητες που δεν πιστεύατε ότι διαθέτετε... Το timing είναι ιδανικό για να προετοιμάσετε το έδαφος για ένα σημαντικό σχέδιο... Θα κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα τον τρόπο της ζωής σας... Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε μακρινά ταξίδια, θα αναζητήσετε την περιπέτεια, το καινούργιο, το διαφορετικό και γενικότερα θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι, αν και δεν είναι στις προθέσεις σας να το κοινοποιήσετε και σε άλλους, απλά θέλετε να το νιώθετε, και το δικαίωμα της επιλογής είναι ολοδικό σας χωρίς να σας το πάρει κανείς… Κάτι σαν ξέσπασμα είναι που τώρα όμως ξέρετε ότι μπορείτε να πάρετε το πάνω χέρι!

ΙΧΘΥΣ

Μία δική σας Πανσέληνος που σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και αποδοτικοί στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους ανωτέρους σας... Γενικότερα, έχετε την ανάγκη να προβάλλεστε περισσότερο και αυτή τη φορά να σας βλέπουν αυτοί που θέλετε να σας δουν και να τους εντυπωσιάσετε, κυρίως στην εργασία σας … Προσέξτε μόνο γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον αντιζηλίες, αλλά εσείς έχετε στόχο να κερδίσετε τις εντυπώσεις με άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη σας, που άλλωστε αυτός ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός σας… Ερωτικά, μπαίνετε σε μία πιο δημιουργική αναζήτηση ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι, πράγμα που σας κάνει αχόρταγους και μπορεί να ρισκάρετε μία σταθερή σας σχέση… Προσέξτε γιατί αυτό που θέλετε να κρατήσετε μυστικό, δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι και μπορεί να γίνει μία αποκάλυψη που θα σας εκθέσει!

Αγαπημένο