ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για τις 14 - 20/12;

Ποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί;
3
'
zodia-evdomadas

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε με αλλαγές και ένα τοπίο δύσκολο για αρκετά ζώδια. Ποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από τις 14-20/12 και ποιοι είναι ευνοημένοι; Ακολουθούν οι προβλέψεις ώστε να ενημερωθείτε και να σχεδιάσετε με προσοχή την εβδομάδα σας.

Προβλέψεις εβδομάδας 14-20/12 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ομολογουμένως είναι μία δύσκολη εβδομάδα για εσάς. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι να προσπαθήσετε να εκτονώνεστε είτε με γυμναστική είτε με τρόπους που σας απομακρύνουν από τα πολύ καθημερινά προβλήματα, γιατί η επαναστατική σας διάθεση είναι τόσο έντονη όσο και να γίνει ένας τυφώνας που τα σαρώνει όλα και αφήνει πίσω του συντρίμμια.

Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι έχετε τόση ανυπομονησία όσο και διάθεση να επεμβαίνετε. Έχετε απαιτήσεις, αλλά ο τρόπος σας είναι εριστικός έως και απόλυτος ενώ δε θα έπρεπε. Η αναπόληση μίας ή και περισσότερων παλιών σχέσεων αυτή την εβδομάδα έρχεται να αποδείξει ότι δεν έχετε ξεμπλέξει τελικά με το παρελθόν.

Επαγγελματικά, ψάχνετε μία απάντηση που έχει διφορούμενα μηνύματα και εξηγήσεις. Όχι μόνο για να πρωτοτυπήσετε αλλά γιατί πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε καλύτερα, θα είστε αποτελεσματικοί και πρωτοπόροι!

zodia-evdomadas-provlepseis-analitika

ΤΑΥΡΟΣ

Η φαντασία σας κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τα σκηνοθετείτε με ένα φαντασμαγορικό τρόπο ώστε να κάνετε εντύπωση. Αυτό για την εργασία σας εγείρει σχόλια αρνητικά, και όχι μόνο αυτό, έχετε και την τάση να τα παρερμηνεύετε ή και να μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Η ουσία, όμως, είναι ότι μπορείτε και να χάσετε μία ευκαιρία γιατί κάτι χρήσιμο το διατυμπανίζετε, ενώ θα πρέπει να το κρατήσετε μυστικό. Οι φίλοι σας είναι και οι μόνοι συμπαραστάτες σας, αρκεί να ερμηνεύετε σωστά αυτά που σας λένε και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα τα εκτελέσετε.

Ερωτικά, φροντίστε να μη δείχνετε τόσο ανεξάρτητοι γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Επίσης, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ακόμη και αν βρίσκεστε στη δουλειά σας.

Επαγγελματικά, μη διογκώνετε το παραμικρό, γιατί θα σας επιστρέψει ως πρόβλημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία περίεργη εβδομάδα για εσάς και αυτό που κάνετε είναι να τα θέλετε όλα, και μάλιστα από τους άλλους. Ωστόσο, κάποια πράγματα δεν είναι ίδια και ούτε είναι εύκολο να επανέλθουν χωρίς να βάλετε τη δική σας πινελιά για να τα προσαρμόσετε στην τωρινή κατάσταση. Το μυαλό σας τρέχει με γρήγορες ταχύτητες και αυτό που δεν μπορείτε να ελέγξετε είναι τον ενθουσιασμό σας και την ευκολία που νομίζετε ότι μπορείτε να έχετε στην έκβαση μίας υπόθεσης.

Ερωτικά, σαφώς και έχετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε περισσότερο και αυτό μπορεί να είναι και παγίδα, γιατί, αν δεν τα καταφέρετε, απογοητεύεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας.

Επαγγελματικά, είστε αυτοί που αντιμετωπίζετε τα θέματα ελαφριά αλλά μπορούν να βαρύνουν πολύ εύκολα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε και εσείς που είστε επιρρεπείς στις αλλαγές και όσο δελεαστικές είναι τόσες δυσκολίες μπορούν να κρύβουν και μάλιστα μεγαλύτερες από αυτές που φαντάζεστε. Αυτό που δουλεύει καλά αυτή την εβδομάδα είναι το μυαλό σας, αλλά πάει πιο μακριά και κάνει υποθέσεις μακρινές που μπορεί να επαληθευθούν. Όμως η αναμονή θα είναι μακριά και ίσως και να μην την αντέχετε οικονομικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Κατά τα άλλα, αναλαμβάνετε πολλά πράγματα, και αυτό δε σημαίνει ότι τα αντέχετε, ακόμα και αν ενδυναμώνουν τη θέση σας και γίνεστε πιο απαραίτητοι.

Ερωτικά, μη νομίζετε ότι όλα βαίνουν καλώς, αν υπάρχει ησυχία, γιατί και αυτή σε κάτι αποσκοπεί, αφού είναι φαινομενική και όχι ουσιαστική. Προσέξτε αυτά που δε σας λένε γιατί εκεί βρίσκετε και η ουσία!

zodia-evdomadas-ti-lene

ΛΕΩΝ

Μία εβδομάδα για εσάς με αρκετές εκπλήξεις ,κυρίως από αυτά που έρχονται από μακριά, είτε από το εξωτερικό είτε από ανθρώπους που ζουν εκεί και αφορούν τα επαγγελματικά σας. Υπάρχει μία πίεση ως προς την ανταπόκριση που πρέπει να δείξετε. Οπότε μάλλον θα πρέπει να κρατήσετε και τις επιφυλάξεις σας παρόλο που τα χρονικά περιθώρια δε σας το επιτρέπουν. Πρέπει να κάνετε γρήγορες σκέψεις υψηλού ρίσκου και φυσικά να τις ανακοινώσετε κιόλας στα επαγγελματικά σας.

Ερωτικά, καλά τα πάτε όταν ξέρετε ότι δεν επαναλαμβάνονται λάθη του παρελθόντος και είστε προσεκτικοί σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους να σας τα επιστρέψουν ως δείγμα αναγνώρισης. Έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και την προσφορά σας και μπορεί να απογοητευθείτε εύκολα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε και εσείς που αυτή την εβδομάδα δεν ξέρετε γιατί νιώθετε περίεργα και γιατί αναζητάτε μία βάση να στηρίζεστε μόνιμα, έστω και αν κάποια θέματα είναι προσωρινά και πρέπει να τα προσπεράσετε και να τα αφήσετε πίσω.

Ερωτικά, πάντως, προσέξτε γιατί αυτό που δεν θέλετε να δείξετε είναι αυτό που δεν μπορείτε να το κρύψετε κιόλας. Και βέβαια, δεν είστε έτοιμοι να το υπερασπιστείτε στη συνέχεια. Επίσης, μην πιστεύετε κάτι το οποίο απλώς αποδεικνύεται με λόγια και όχι με πράξεις. Και αυτό γιατί έχετε την τάση να ακούτε και να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να δημιουργείτε προσδοκίες οι οποίες είναι δύσκολο να επαληθευθούν. Ωστόσο, είναι εύκολο να τις πιστέψετε και να πετάτε στα σύννεφα, αρκεί να ξέρετε ότι κάποια στιγμή πρέπει να προσγειωθείτε. Φροντίστε να μην το κάνετε ανώμαλα γιατί εσείς θα ταλαιπωρηθείτε, ειδικά αν δεν το περιμένετε!

ΖΥΓΟΣ

Είναι τόσο μεταβαλλόμενο το περιβάλλον στο οποίο καλείστε να κινηθείτε όσο και να μην μπορείτε να προσαρμοστείτε γιατί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Βασικά, νιώθετε αρκετή πίεση από τους άλλους. Αυτό είναι που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε γιατί το θεωρείτε και άδικο και σας βγάζουν στην σέντρα χωρίς καν να σας έχουν προπονήσει οι συνεργάτες σας. Έτσι, δίκαια πιστεύετε ότι σας αφήνουν εκτεθειμένους! Προσέξτε επίσης υπερβολές στη διατροφή σας είτε με υπερβολική κατανάλωση είτε το αντίθετο, γιατί οι στερήσεις μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία σας παρόλο που μπορεί να σας αρέσει το αποτέλεσμα.

Ερωτικά, σαφώς και ξέρετε να κάνετε πίσω. Όμως , όταν έχετε πειστεί ότι έχετε άδικο ή ότι πρέπει να στηρίξετε κάποιον άνθρωπο και όχι γιατί προσπαθούν να σας το επιβάλλουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία εβδομάδα με πολύ δουλειά και καμία ροή κανονική. Το γεγονός αυτό σας κάνει να λειτουργείτε πυροσβεστικά σε κάθε περίπτωση και να τρέχετε να προλάβετε αυτό που θεωρητικά έπρεπε να ήταν έτοιμο.

Ερωτικά, είστε ενθουσιώδεις , σε σημείο που να θέλετε να δημιουργήσετε ένα κλίμα ιδεατό. Ωστόσο, ίσως όταν θα πρέπει να το πραγματοποιήσετε να καταρρεύσει ολοσχερώς με όποιο τίμημα. Παρ΄όλα αυτά, σας αρέσει να γνωρίζετε κόσμο και είναι κάτι που θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Δείχνετε διαθέσιμοι και ενίοτε και ευδιάθετοι.

Επαγγελματικά, αν αντέχετε την πίεση είναι γιατί έχετε ένα στόχο, ο οποίος όμως είναι τόσο ψηλά, που θα χρειαστεί να προσπαθείτε και σε χρόνο και σε κόπο αλλά είναι πολύ δελεαστικός για να τον εγκαταλείψετε!

zodia-evdomadas

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία εβδομάδα με έντονη κοινωνική δράση και πολύ έρωτα είναι αυτή για εσάς. Ακόμη και οι συγκρούσεις είναι εποικοδομητικές.

Ερωτικά, είστε πολύ γρήγοροι, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να κάνετε μία στάση και να επανεξετάσετε τα πράγματα για το αν τελικά είστε ικανοποιημένοι ή απλώς κυνηγάτε μία εμμονή, η οποία θα σας στοιχίσει σε χρόνο αλλά και σε συναισθηματικό κόστος.

Επαγγελματικά, περιμένετε κάτι ως επιβεβαίωση για να κινηθείτε πιο μεθοδικά αλλά και να αποκτήσετε μία βάση για να κινείστε γύρω από αυτό που θα διαμορφώσει διαφορετικά τα δεδομένα σας. Προσέξτε το ένστικτό σας, το οποίο μπορεί να σας προδώσει ή να σας βάλει σε διαδικασίες να κυνηγάτε κάτι άπιαστο. Όσον αφορά το σπίτι σας, αν χρειάζεται αλλαγές, θα τις κάνετε και θα τις ευχαριστηθείτε αν και θα τις πληρώσετε ακριβά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία εβδομάδα για εσάς με δυσκολίες γιατί ακροβατείτε ανάμεσα στην οικογένεια και στην εργασία σε ένα επικίνδυνο σκοινί που δεν βρίσκετε το σημείο ισορροπίας. Επειδή δεν κάνουμε μαθηματικά, όμως, για να υπάρχει λύση έστω και δύσκολη, προσέξτε γιατί τα παράπονα έρχονται ταυτόχρονα την ίδια χρονική στιγμή και σας δημιουργούν εκνευρισμό! Η οικογένειά σας είναι πιο η επιρρεπής σε απαιτήσεις Ενδεχομένως μπορεί να προέχει λόγω προβλημάτων υγείας οπότε και εσείς να πρέπει να ρίξετε το βάρος σας εκεί.

Ερωτικά, το παρελθόν σας είναι περισσότερο μέσα στο παρόν σας και αυτό δε θα μπορέσετε να το απομακρύνετε αν δεν το επανεξετάσετε. Κοινώς, να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία, έστω και αν πιστεύετε ότι δεν την αξίζουν. Μία ακρόαση θα σας πείσει να αλλάξετε γνώμη, έστω και προσωρινά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία εβδομάδα για εσάς με αρκετές δυσκολίες αλλά και με ευχάριστα έξοδα. Κάτι που θέλετε να αγοράσετε μπορείτε να το κάνετε δικό σας, ακόμα και αν αυτό στη συνέχεια σας μοιάζει περιττό ή έχει μειωμένη χρησιμότητα.

Ερωτικά, πάντως, υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και μην απορείτε σε ποιόν οφείλεται. Η απάντηση είναι απλή: Φταίτε και οι δύο, γιατί δεν συγχρονίζεστε ή γιατί είστε εύθικτοι. Έτσι, λοιπόν, ακυρώνετε μία βόλτα, η οποία για κάποιον σημαίνει πολλά ή το κάνετε άγαρμπα ή τελευταία στιγμή, και δημιουργείτε τουλάχιστον απογοήτευση.

Επαγγελματικά, σωστά κάνετε πιο οικονομικές σκέψεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείτε να τις υλοποιήσετε κιόλας γιατί υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στο πως εσείς αποτιμάτε τη δουλειά σας και πόσο προσφέρουν οι άλλοι γι’ αυτή!

ΙΧΘΕΙΣ

Ωραιότατη και αυτή η εβδομάδα για εσάς, γιατί σας έχει βάλει σε μία εγρήγορση που αρχίζει και σας αρέσει. Τόσο οι γρήγοροι ρυθμοί όσο και το να αναζητάτε κάτι καινούργιο σε όλα τα επίπεδα.

Βασικά, θέλετε κάτι να σας ανανεώσει στα ερωτικά σας. Αυτό δεν είναι άλλο από μία νέα γνωριμία, την οποία ακόμα και αν την υπερεκτιμάτε σας αρέσει να ενθουσιάζεστε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι δύσκολο να καταλάβουν τη λογική σας , για την οποία και εσείς ξέρετε ότι τα δεδομένα που έχετε τα έχετε ερμηνεύσει όπως σας συμφέρει και βέβαια χωρίς να έχετε και απόλυτα σωστή επιχειρηματολογία. Αυτό είναι που πρέπει να ψάξετε γιατί μπορεί να εκτεθείτε και βέβαια αυτό να σας στερήσει και μία πηγή εσόδων. Αν έχετε οφειλές, μην τις παραμελείτε, γιατί να ξέρετε, η αποπληρωμή θα γίνει με τόκους και με καμία έκπτωση!

Αγαπημένο