ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Παθιασμένοι έρωτες, εξιδανικεύσεις και ξεκαθαρίσματα

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια- Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Παθιασμένοι έρωτες, εξιδανικεύσεις και ξεκαθαρίσματα Photo/Istock

Η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, χωρίς να έχουν εκλείψει οι δυσκολίες και τα προβλήματα, έχει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά που μας βοηθούν να επιστρέψουμε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, μετά τις αναταράξεις του προηγούμενου διαστήματος. 

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Τετάρτη 15/2 η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων τονίζοντας την ανάγκη μας να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αύριο, να ονειρευτούμε, να ζήσουμε έναν ρομαντικό έρωτα που θα μας βγάλει από την πεζή καθημερινότητα. Ωστόσο, η σύνοδος αυτή δημιουργεί επίσης και ψευδαισθήσεις που δεν βοηθούν να αντιληφθούμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικά στις ερωτικές τους επιλογές για να μην απογοητευτούν αργότερα.

Την Πέμπτη 16/2 ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου και μας διδάσκει πως για κάθε τι που θέλουμε να πετύχουμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτό το διάστημα θα μας επηρεάσουν για πολύ μεγάλο διάστημα, θα πρέπει λοιπόν να παρθούν  με σύνεση και λογική. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, κυρίως στα επαγγελματικά τους!

Το Σάββατο 18/2 ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Δία στον Κριό δίνοντας μας την δυνατότητα να ρυθμίσουμε διάφορα θέματα, να προχωρήσουμε τα σχέδια μας, να οριστικοποιήσουμε επαγγελματικές συμφωνίες, ετοιμάσουμε ένα ταξίδι. Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι  του πρώτου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο και που θα μπορέσουν να αλλάξουν προς το  καλύτερο τη ζωή τους. 

Τέλος, την Κυριακή 19/2 η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνοντας καινούργιους, παθιασμένους έρωτες, επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, θετικές αλλαγές και καλύτερες προοπτικές για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων. Όσοι ανήκουν στα ζώδια του Καρκίνου, Παρθένου, Αιγόκερω και Ιχθύων του τρίτου δεκαημέρου είναι και εκείνοι που θα μπορέσουν να δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή τους!

Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, ορίζοντας ένα διάστημα όπου θα ασχοληθούμε περισσότερο με τον εσωτερικό  μας κόσμο, τις επιθυμίες και τα όνειρα μας. Η δράση και η ενεργητικότητα περιορίζονται και αρκετοί θα προτιμήσουν να επιτύχουν τα σχέδια τους λειτουργώντας παρασκηνιακά ή ακόμη και προσπαθώντας να διαβάλλουν και να υπονομεύσουν προσπάθειες άλλων προσώπων.  

Κριός

Οι σκέψεις σας είναι στραμμένες στο μέλλον, σε κάτι που έχετε ήδη σχεδιάσει και περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες για να το βάλετε σε εφαρμογή. Ακόμη, σκέφτεστε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, καθώς έρχονται αλλαγές σε αυτόν τον τομέα που ήδη τις διαισθάνεστε. Στις αρχές της εβδομάδας, επιδιώξτε  να συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε, να συζητήσετε μαζί του και να τον συμβουλευτείτε.  Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί αρκετά, συνεχίστε όμως να είστε προσεκτικοί. Συναισθηματικά, πιο τυχεροί όσοι έχετε ήδη μια μόνιμη σχέση, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να σας βοηθά να εκφράσετε με άνεση τα συναισθήματα σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες, προσέξτε μήπως πάνω στον ενθουσιασμό σας κάνετε λάθος επιλογή προσώπου. Τις ημέρες γύρω στην Πέμπτη ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο χρειαστεί την οικονομική σας βοήθεια και αυτό σας αναστατώσει. 

Ταύρος

Στην αρχή της εβδομάδας είστε κάπως αγχωμένοι και νευρικοί λόγω της συμπεριφοράς κάποιων πολύ κοντινών σας προσώπων. Η απροθυμία που δείχνουν να συνεργαστούν μαζί σας για να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που σας αφορά όλους προκαλεί την έντονη αντίδραση σας. Συναισθηματικά, θα δείτε με άλλα μάτια ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Πριν παρασυρθείτε από τη γοητεία του, σκεφτείτε αν είναι μια παρόρμηση της στιγμής για την οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μην ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον σας. Αν είστε δεσμευμένοι, οι ημέρες γύρω στις 14/2 είναι ιδανικές για να εκφράσετε με τον πιο γλυκό και ρομαντικό τρόπο τα συναισθήματα σας. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε καινούργια πορεία και ίσως έχετε δει ήδη κάποια σημάδια, αλλά η Πέμπτη 16/2 απαιτεί την προσοχή σας. Είτε έχετε αφήσει εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε άμεσα είτε προκύπτει επιπλέον φόρτος εργασίας, θα πρέπει να είστε πολύ τυπικοί, προσηλωμένοι και αποτελεσματικοί στη δουλειά σας, Διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα με τους ανωτέρους σας και εξελίξεις που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνική σας ζωή έχει διευρυνθεί και κινείστε με ζηλευτή άνεση σε διαφορετικές παρέες και κύκλους ανθρώπων. Οι επαφές και οι συζητήσεις που κάνετε τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας, προσέξτε όμως μήπως πείτε περισσότερα από όσα θα έπρεπε και εκτεθείτε σε ανεπιθύμητα σχόλια και κουτσομπολιά. Συναισθηματικά, οι ημέρες γύρω στις 14/2 μπορεί να φέρουν μια γνωριμία που θα σας ξεσηκώσει. Όμως,  καλύτερα να μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτό το πρόσωπο. Ίσως είναι η δική σας ανάγκη να σταθεροποιηθείτε σε μια σχέση που σας κάνει να βιάζεστε, τη στιγμή που πρέπει να περιμένετε. Οι δεσμευμένοι, επηρεασμένοι από το ρομαντικό κλίμα αυτών των ημερών, ίσως προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Επαγγελματικά, θα γίνουν πολλές συζητήσεις αυτές τις ημέρες που θα είναι η βάση για τις θετικές εξελίξεις που θα έρθουν αργότερα. Την Πέμπτη μπορεί να υπάρξει "πάγωμα" σε μια σημαντική υπόθεση και αυτό να σας βάλει σε σκέψεις για την γενικότερη πορεία της εργασίας σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί με τον Ήλιο να περνά στους Ιχθύς, αρχίζει για εσάς ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας.

Καρκίνος

Μέχρι τα μισά αυτής της εβδομάδας θα ζείτε περισσότερο στα σύννεφα και λιγότερο στη γη, με το μυαλό σας να ξεφεύγει συνεχώς σε όνειρα, επιθυμίες και σκέψεις γύρω από τη συναισθηματική σας ζωή! Είναι πολύ πιθανό να λάβετε μια είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να αναστατωθείτε. Αν είστε δεσμευμένοι, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας κάνει να ψάχνετε τον πιο ρομαντικό τρόπο για να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα νιώθετε. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που κινείται στο άμεσο περιβάλλον σας και να νιώσετε σαν να πρωταγωνιστείτε σε ρομαντική ταινία. Την Πέμπτη θα πιεστείτε από φοβίες έχουν τη ρίζα τους σε όσα έχετε ζήσει παλαιότερα σε ερωτικό επίπεδο, αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε να επηρεάσουν το παρόν σας. Επαγγελματικά, υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και αν συνεχίσετε να τα παραμελείτε θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, κάποια χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν. 

Λέων

Με ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις ξεκινά η εβδομάδα, ενώ με την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό σας θα μπορέσετε να εξελίξετε  ένα προσωπικό σας σχέδιο. Τις ημέρες γύρω στις 15/2 να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες σας καθώς είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι. Έτσι, επηρεάζεται η ικανότητα σας να παίρνετε σωστές αποφάσεις και να αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Συναισθηματικά,  οι δεσμευμένοι Λέοντες ανανεώνετε την ερωτική σας ζωή και έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς θα τραβήξει την προσοχή σας ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει ανταπόκριση. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/2 επηρεάζει έντονα τις επαγγελματικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις αν στο πρόσφατο παρελθόν είχαν υπάρξει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Επίσης, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν οι συνεργασίες αυτές ή το επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο κινείστε είναι αυτό που σας ταιριάζει και θα παραμείνετε ή θα ήταν καλύτερο για την πορεία σας να κλείσετε οριστικά αυτόν τον κύκλο. 

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει έντονα τη προσωπική σας ζωή, παραμερίζοντας τη λογική και κάνοντας προτεραιότητα σας τον έρωτα, την αγάπη και τη συντροφικότητα. Είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε ότι περνά από χέρι σας  για να τις ικανοποιήσετε. Προσέξτε μόνο μην υπόσχεστε πράγματα που δεν θα μπορέσετε αργότερα να πραγματοποιήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, όσο πιο πολύ βγαίνετε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχετε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Στο χώρο της δουλειάς σας δείξτε ανοχή και κατανόηση σε μικροπροβλήματα που προκύπτουν γύρω στις 16/2 και κρατήστε ίσες αποστάσεις από μια διαφωνία που δεν σας αφορά. Επίσης, διαβάστε τους όρους και τις σημειώσεις συμβολαίων και συμφωνητικών πριν υπογράψετε. Μην παραμελείτε την υγεία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως σας ζητηθεί να εμπλακείτε με τα κοινά, να γραφτείτε σε κάποιο σύλλογο, να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που έχετε κοινούς στόχους. 

Ζυγός

Επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας, συζητήσεις που σας κεντρίζουν το  ενδιαφέρον και σχέδια για το μέλλον είναι αυτά που σας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία στις αρχές της εβδομάδας. Τις ημέρες γύρω στις 15/2 χρησιμοποιείστε την έμπνευση που θα έχετε για να ρυθμίσετε ζητήματα της καθημερινότητας και βάλτε τη φαντασία σας να δώσει λύσεις σε απλά, πρακτικά θέματα. Συναισθηματικά, το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι- που υπάρχουν άφθονα στην ατμόσφαιρα-είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας! Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να περνάτε αρκετό χρόνο με το ταίρι σας και μην βάζετε άλλες προτεραιότητες. Ειδικά γύρω στις 16/2 δώστε του όλη σας την προσοχή γιατί η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου δημιουργεί απόσταση μεταξύ σας και νιώθει παραμελημένο. Επαγγελματικά, ακόμη και τις βαρετές, γραφειοκρατικές δουλειές θα πρέπει να τις κάνετε με επιμέλεια και προσοχή, διαφορετικά θα πρέπει να τις ξανακοίταξε τε και αυτό είναι διπλός κόπος και χάσιμο ελεύθερου χρόνου.

Σκορπιός

Ανησυχίες και άγχος για το αποτέλεσμα μιας προσωπική σας υπόθεσης επηρεάζουν τη διάθεση σας στις αρχές της εβδομάδας και δεν ασχολείστε με τίποτε άλλο. Με τη σύνοδο  Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας αρέσει. Ωστόσο, έχετε την τάση να το "προικίζετε" με χαρίσματα και αρετές που ίσως δεν διαθέτει καθόλου και όταν το συνειδητοποιήσετε θα απογοητευτείτε. Μικρότερο καλάθι λοιπόν... Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι την Τετάρτη για να περάσετε χρόνο με τον άνθρωπο σας καθώς τις επόμενες ημέρες θα σας απασχολήσουν άλλα θέματα. Επαγγελματικά, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, με τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις της δουλειάς να είναι πολλές. Την Πέμπτη, ένα οικογενειακό ζήτημα ή το πρόβλημα υγείας ενός ηλικιωμένου προσώπου θα σας προβληματίσει αρκετά . 

Τοξότης

Έχετε την τάση να "ξεφεύγετε" και να γίνεστε υπερβολικοί στις εκφράσεις και στη συμπεριφορά σας όταν μια κατάσταση σας αγγίζει συναισθηματικά, και οι ημέρες αυτές σας δίνουν πολλά τέτοια ερεθίσματα. Δευτέρα και Τρίτη ένα οικογενειακό ζήτημα σας ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα και σας κινητοποιεί για να βρείτε μια λύση. Στην προσωπική σας ζωή έχει κάνει κατάληψη ο ρομαντισμός, η φαντασία και με το ταίρι σας να απολαμβάνει τους τρόπους που βρίσκετε για να του εκφράσετε την αγάπη σας. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε επίσης την ευκαιρία, μέσα από φιλικές συντροφιές, να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο και να ξεκινήσετε μια σχέση μαζί του γεμάτοι ενθουσιασμό. Αν και τα επαγγελματικά δεν σας απασχολούν καθόλου αυτές τις ημέρες, φροντίστε τουλάχιστον να μην δημιουργείτε εκκρεμότητες και να είτε προσεκτικοί με κάθε είδους έγγραφα και υπογραφές. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μια μικρή οικονομική βοήθεια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως

Οι προσωπικές σας υποθέσεις και η εξέλιξη τους είναι αυτό που σας απασχολεί στις αρχές της εβδομάδας, και συλλέγετε πληροφορίες που θεωρείτε πως θα σας φανούν χρήσιμες. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό κάποιες από αυτές να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να σας προκαλέσουν σύγχυση. Συναισθηματικά, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα ενεργοποιεί τις πιο ευαίσθητες χορδές σας και εκφράζετε τα συναισθήματα σας  με έμφαση, ενώ και ο σύντροφο σας ανταποκρίνεται το ίδιο θερμά. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην παρασύρεστε σε επιπόλαιες γνωριμίες. Την Πέμπτη, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου εστιάζει στα οικονομικά σας, με τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την ημέρα να επηρεάσουν την κατάσταση τους για αρκετά μεγάλο διάστημα. Ενδεχομένως να αλλάξει ή να σταματήσει μια πηγή εσόδων αλλά να βρεθεί μια άλλη που θα την αντικαταστήσει. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας ή εκμετάλλευσης ενός ακινήτου και να  νιώσετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Προς το τέλος της εβδομάδας, επαφές, συναντήσεις και επικοινωνίες με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας δίνουν επαγγελματικές ιδέες που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα. 

Υδροχόος

Χωρίς να έχουν αλλάξει οι οικονομικές σας συνθήκες, τις ημέρες αυτές νιώθετε τόσο αισιόδοξοι για την καλύτερη πορεία των οικονομικών σας στο μέλλον που θα κάνετε κινήσεις ή κάποιες αγορές για τις οποίες στο μέλλον μπορεί να μετανιώσετε. Συναισθηματικά, θα εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα στο σύντροφο σας, αλλά και σκέψεις και φόβους που μέχρι τώρα δεν είχατε εξομολογηθεί. Αν είστε στην αρχή μιας γνωριμίας, εκδηλώνετε έναν ρομαντισμό και μια ευαισθησία που δεν συνηθίζετε, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που είστε πραγματικά. Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια προσωπική -ίσως φιλική-σχέση σας. Επαγγελματικά, να είστε συνεπείς και τυπικοί σε όλες σας τις υποχρεώσεις και μην αφήνετε περιθώρια για αρνητικά σχόλια. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί στις 3-4 τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας που ίσως δεν σας ικανοποιήσουν. Το Σαββατοκύριακο ένα πρόσωπο με κύρος και εξουσία θα σας προσφέρει τη βοήθεια και τη στήριξη του, αν και προς το παρόν δεν θα πρέπει να γίνει γνωστό.

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο σας χρήζει πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου μέρους αυτής της εβδομάδας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τη συναισθηματική ζωή, τις προσωπικές σας σχέσεις και την επιδίωξη μιας αρμονικής ερωτικής ζωής! Την Πέμπτη, η συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει ορισμένα θέματα της καθημερινότητας που λιμνάζουν εδώ και κάποιο διάστημα και απαιτούν οριστική λύση. Συναισθηματικά, αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε ένα σύντροφο που να καταλάβει την ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή σας, αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να εμφανιστεί το πρόσωπο που ονειρεύεστε. Αν είστε δεσμευμένοι, οι ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας είναι δεδομένες και υπέροχες! Επαγγελματικά, η πίεση και οι απαιτήσεις συνεχίζονται, αλλά τις ημέρες αυτές δείχνετε να αδιαφορείτε, με το μυαλό σας να είναι αλλού. Το Σαββατοκύριακο, ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας δώσει μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές. 

Αγαπημένο