ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 02-08 Ιανουαρίου- Τα οικονομικά βελτιώνονται

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 02-08 Ιανουαρίου- Τα οικονομικά βελτιώνονται Photo/Istock

Η πρώτη εβδομάδα της καινούργιας χρονιάς είναι γεμάτη όμορφες στιγμές, τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, κοινωνικές επαφές και συναντήσεις που μας γεμίζουν ευχαρίστηση! Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζει και αυτές τις ημέρες να μας κρατά συντροφιά, ενώ η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε συνδυασμό με το εξάγωνο της με τον Δία μας  κάνει τις ημέρες αυτές ιδανικές για να κάνουμε καινούργιες φιλίες αλλά και να αφήσουμε πίσω μας ανόητες παρεξηγήσεις ή διαφωνίες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στο τέλος της εβδομάδας ζητά να γίνουμε μια τεράστια αγκαλιά που μέσα της θα κλείσουμε όλους αυτούς που αγαπάμε!

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Τη Δευτέρα 2/1 το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα δίνει καινούργια διάσταση στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις, με την έμπνευση του να μας εφοδιάζει με καινούργιες ιδέες, περισσότερο αποτελεσματικές!

Την Τρίτη 3/1 η Αφροδίτη περνά το ζώδιο του Υδροχόου, ένα ζώδιο που αγαπά τους ανθρώπους (και το ταίρι του) με ένα τρόπο κυρίως εγκεφαλικό και λιγότερο συναισθηματικό, που προτιμά οι σχέσεις του να βασίζονται στην άνετη επικοινωνία, τα κοινά ιδανικά, τη φιλική διάθεση και την κατανόηση παρά στον παθιασμένο έρωτα. Μέχρι τις 27/1 λοιπόν που θα κινείται σε αυτό το ζώδιο μας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο, να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και Λέοντες είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο.

Τετάρτη 4/1 η πολύ θετική όψη Αφροδίτης-Δία χαρίζει αισιοδοξία και καλή διάθεση, στηρίζει κάθε είδους σχέσεις, ευνοεί μικρά ταξίδια και μετακινήσεις, αρκεί να τα έχουμε οργανώσουμε σωστά λόγω ανάδρομου Ερμή.  Προσφέρει επίσης σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό επίπεδο κυρίως όσων ανήκουν στα ζώδια Κριού, Λέοντα, Ζυγού και Υδροχόου.

Την Πέμπτη 5/1 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού είναι ιδανικό για να ρυθμίσουμε θέματα πρακτικά, καθημερινά  με τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι και Αιγόκεροι) να είναι αυτά που μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο.

Τέλος το Σάββατο 7/1 πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο  του Καρκίνου κλείνοντας με τον πιο συναισθηματικό και γλυκό τρόπο την εορταστική περίοδο εκδηλώνοντας όλη την τρυφερότητα (καμιά φορά και την κυκλοθυμία) που κρύβει αυτό το ζώδιο.

Την ίδια ημέρα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω μας προσγειώνει στην πραγματικότητα κάνοντας μας να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις που ξεκινούν και πάλι αλλά και με τα σχέδια που έχουμε για την επαγγελματική μας πορεία στη νέα χρονιά!

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάτε την εβδομάδα με τη σκέψη σας σε ένα οικονομικό ζήτημα που η ολοκλήρωση του καθυστερεί και αγχώνεστε, αλλά στην πορεία της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, περισσότερο δημιουργικά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας αλλά και να συνδυάσετε  ή να εντάξετε στη δουλειά σας τις νέες τεχνολογίες.  Ίσως αναπτυχθεί και ένα φλερτ μέσω διαδικτύου ή ένα φιλικό ως τώρα πρόσωπο να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον. Οι ημέρες γύρω στην Πέμπτη ευνοούν οικονομικές συμφωνίες ενώ είναι πολύ πιθανό να σας γίνει μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας  που υπόσχεται καλύτερες ημέρες και στα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας σας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειας σας ενώ αρκετοί θα ασχοληθείτε με το σπίτι ή θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάτε δυναμικά την εβδομάδα, με  επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις που ίσως σας φέρουν και σε αντιπαράθεση με ένα συνάδελφο που έχει διαφορετικές απόψεις. Με την νέα θέση της Αφροδίτης να εστιάζει στα επαγγελματικά σας, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει ώστε η  καριέρα σας να πάρει την πορεία που επιθυμείτε. Γύρω στην Πέμπτη ρυθμίστε όσο πιο πολλές εκκρεμότητες μπορείτε ώστε να απολαύσετε το τριήμερο που ακολουθεί και να ξεκουραστείτε. Βέβαια, με την Πανσέληνο του Σαββάτου και την κινητικότητα που φέρνει, τις συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τις κοντινές αποδράσεις που θα προκύψουν δεν θα χαλαρώσετε και πολύ, αλλά το σίγουρο είναι πως θα περάσετε όμορφα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ζήτημα στο χώρο της εργασίας σας που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν σας πιέζει αρκετά στην αρχή της εβδομάδας, αλλά σύντομα θα το αφήσετε πίσω σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο γεμίζει το μυαλό σας με καινούργιες ιδέες, βοηθά να  ρυθμίσετε θέματα σπουδών, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης ή να αποκτήσετε ένα καινούργιο πνευματικό ενδιαφέρον. Και η προσωπική σας ζωή ευνοείται από αυτή τη θέση της Αφροδίτης, με τυχόν προβλήματα στις σχέσεις να λύνονται μέσω της συζήτησης και της καλής επικοινωνίας.  Η Τετάρτη υπόσχεται μια οικονομική βοήθεια, ίσως και μέσω ενός φιλικού σας προσώπου. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας ενεργοποιεί και πάλι γύρω από τα οικονομικά σας και θα αναζητήσετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Αποφύγετε ωστόσο την ίδια ημέρα ηλεκτρονικές συναλλαγές και αγορές μέσω διαδικτύου γιατί ο ανάδρομος Ερμής  δημιουργεί προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο επηρεάζει έντονα τον τομέα των οικονομικών σας, όπου φαίνεται να έρχονται πολλές ευκαιρίες να τα αυξήσετε μέσω σημαντικών συνεργασιών ή να βελτιωθούν τα οικονομικά του συντρόφου σας και να μην έχετε τόσο άγχος, ή μπορεί να έρθουν χρήματα μέσω κληρονομιάς.  Στη προσωπική σας ζωή μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να δηλώσετε τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά, είστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο με τις κινήσεις που κάνετε να εγγυώνται τη επιτυχία και την πρόοδο.  Ειδικά την Τετάρτη ελάτε σε επαφή με πρόσωπα που επηρεάζουν τις εξελίξεις στην εργασία σας και μιλήστε τους για τις ιδέες σας.  Το Σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, είστε ιδιαίτερα αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα προτιμούσατε να είστε κάπου ήσυχα και απομονωμένα. 

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να περνά απέναντί σας έχετε το περιθώριο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, να βγείτε, να φλερτάρετε, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δείτε πολλές από τις επιθυμίες σας  να πραγματοποιούνται! Γύρω στην Τετάρτη έχετε στο νου σας να αρπάξετε κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όπως και να αναπτύξετε περισσότερο μια ιδέα που θα έχετε γύρω από τη δουλειά σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας οδηγεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας και να πετάξετε από πάνω σας πρόσωπα και καταστάσεις που λειτουργούν σαν βαρίδια για την εξέλιξη σας τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καινούργια θέση της Αφροδίτης  ευνοεί ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα, τις υποθέσεις που πρέπει να ρυθμίσετε, βελτιώνει θέματα υγείας αλλά κυρίως φέρνει πολύ θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας. Οργανώστε τις κινήσεις σας, προγραμματίστε το χρόνο σας και προσπαθήστε για το καλύτερο αποτέλεσμα στον τομέα της εργασίας σας.  Αν έχετε κάποιες καινοτόμες ιδέες πάνω σε αυτό το κομμάτι, μη φοβηθείτε να τις βάλετε σε εφαρμογή. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε! Η Πανσέληνος του Σαββάτου επηρεάζει φιλικές σχέσεις και κοινωνική ζωή αλλά και ερωτικές επαφές και γνωριμίες για όσους το επιδιώκουν. Λόγω μάλιστα του ανάδρομου Ερμή στον τομέα των σχέσεων, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει και πάλι την εμφάνιση  του.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς είναι πολύ θετική για εσάς αγαπητοί Ζυγοί, με τον κυβερνήτη πλανήτη σας να περνά στον Υδροχόο, να βελτιώνει τις συνθήκες της ζωής σας, να κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία. Ακόμη σας σπρώχνει να διεκδικήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς και να δρομολογήσετε με τις κινήσεις σας τις επαγγελματικές εξελίξεις που επιδιώκετε. Στα μέσα της εβδομάδας έρχεται μια πολύ ευχάριστη είδηση που σας φτιάχνει τη διάθεση! Το Σαββατοκύριακο, κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια οικογενειακά θέματα που απαιτούν την προσοχή σας. Είναι επίσης πιθανό να μάθετε για κινήσεις προσώπων από το εργασιακό σας περιβάλλον που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα και με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνά στον τομέα του σπιτιού θα μπορέσετε να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα σε αυτό, με τα πρόσωπα της οικογένειας σας να απολαμβάνουν τη διάθεση σας να τα προσεγγίσετε και να κάνετε ότι μπορείτε για να τους ευχαριστήσετε. Στα μέσα της εβδομάδας ετοιμαστείτε για θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, ενώ δεν πρέπει να αγνοείτε προτάσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που με κάποιο τρόπο επηρεάζουν την επαγγελματική σας πορεία. Το Σαββατοκύριακο απολαύστε την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς έστω και αν ανατρέψει τα αρχικά σας σχέδια. Βγείτε από το σπίτι, βρεθείτε με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος, πηγαίνετε μια σύντομη εκδρομή, φλερτάρετε και περάστε όμορφα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι πολύ σημαντική για το ζώδιο σας, αφού νιώθετε περισσότερο ελεύθεροι να εκφραστείτε, να μιλήσετε, να κινηθείτε γενικότερα. Ερωτικά, μην κολλάτε σε υποθέσεις που δεν έχουν τίποτε να σας δώσουν ή σας έχουν ταλαιπωρήσει  για μεγάλο διάστημα. Ειδικά τις ημέρες γύρω στην Τετάρτη έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να περάσετε όμορφα και μετά από καιρό να ενθουσιαστείτε πραγματικά! Επαγγελματικά, κάντε λίγο υπομονή και οι θετικές εξελίξεις που περιμένετε θα έρθουν οπωσδήποτε, αλλά όσο διάστημα ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία όλο και θα έρχεστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, ασάφειες και αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Με την Πανσέληνος του Σαββάτου να επηρεάζει την ψυχολογία σας, φροντίστε να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καινούργια χρονιά, καινούργια εβδομάδα, νέοι στόχοι, με το διάστημα που ακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα σχέδια σας! Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα οφείλονται στις δικές σας προσπάθειες, τους κόπους και τις αντοχές που δείξατε στα προβλήματα και τις αντιξοότητες του προηγούμενου  διαστήματος. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο Υδροχόο μιλά για μια περίοδο ενός σχεδόν μήνα όπου θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να  ρυθμίσετε τυχόν χρέη σας, να βρείτε μια απασχόληση που θα αυξήσει τα έσοδα σας. Μάλιστα γύρω στην Τετάρτη υπάρχει ένα άνοιγμα οικονομικό, ίσως και με τη μορφή δώρου ή bonus. Η Πανσέληνος του Σαββάτου εστιάζει στην προσωπική σας ζωή και αν υπάρχουν παράπονα, διενέξεις και προβλήματα αυτά θα γίνουν πιο έντονα. Αν πάλι η σχέση σας πηγαίνει καλά, η ψυχική και ερωτική σας επικοινωνία θα γίνει ακόμη πιο στενή.  Λόγω του ανάδρομου Ερμή φροντίστε να είναι ξεκάθαρα και απολύτως σαφή όσα λέτε ή γράφετε, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σας ζώδιο στις 3/1. Ξεκινά λοιπόν για εσάς ένα διάστημα ενός περίπου μήνα που θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσετε τους άλλους, να τους κάνετε να ακούσουν τις προτάσεις σας, να τους γοητεύσετε με τις απόψεις σας. Επαφές με φίλους που είχατε χαθεί για μεγάλο διάστημα αλλά και επαναφορά ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν που δε σας άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις είναι επίσης πολύ πιθανές.  Στα μέσα της εβδομάδας τακτοποιείστε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία,  και γραφειοκρατικά θέματα. Η Πανσέληνος του Σαββάτου εστιάζει είτε σε θέματα δουλειάς που λόγω των γιορτινών ημερών κάπως τα παραμελήσατε, είτε σε καθημερινά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε. Αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να αλλάξετε τη διατροφή σας ή να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, μέχρι τις 18/1 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά μπορεί να αλλάξτε γνώμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, πολλές από τις πιο κρυφές σας επιθυμίες μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Βέβαια, ότι έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή δεν θέλετε να το κοινοποιείτε, και αν υπάρξει ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον  θα προτιμήσετε να το κρατήσετε κρυφό από το περιβάλλον σας, τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα. Η θέση αυτή της Αφροδίτης επηρεάζει επίσης και τα επαγγελματικά σας, με την έννοια ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έμπνευση και την διορατικότητα που σας δίνει για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η Πανσέληνος του Σαββάτου τονίζει τη δημιουργικότητα και την φαντασία σας, ενώ το αυξημένο σας ένστικτο σας προστατεύει από μπλεξίματα που δημιουργούνται στην κοινωνική σας ζωή μέσα από συζητήσεις και σχόλια για τρίτα πρόσωπα.

Αγαπημένο