ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 14-20/11- Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 14-20/11- Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά Photo/Istock

Καλή εβδομάδα! Φτάσαμε κιόλας στα μέσα του Νοεμβρίου χωρίς σχεδόν να το καταλάβουμε, κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι, με την Έκλειψη Σελήνης και τις όψεις που τη συνόδευαν να μην μας αφήνουν να χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. ‘Όμως οι καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο αυτή την εβδομάδα, με την τύχη να είναι με το μέρος μας! 

Οι θετικές εξελίξεις ξεκινούν στις 15/11 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία να φέρνει αισθηματικές ευκαιρίες, οικονομικά ανοίγματα, χαρούμενα γεγονότα! Η εύνοια συνεχίζεται και την επομένη ημέρα, με το τρίγωνο Ερμή-Δία να φέρνει τύχη και χαρούμενες ειδήσεις, ικανοποίηση από την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας μας, αλλά και μια τάση για υπερβολές τόσο οικονομικές όσο και στη συμπεριφορά μας. 

Την Τετάρτη 16/11 η Αφροδίτη περνά στον παιχνιδιάρη Τοξότη και από εκεί που το πάθος, ο έρωτας αλλά και η ζήλεια και ο εγωισμός ήταν αναπόσπαστα κομμάτια μιας σχέσης, τώρα το σκηνικό αλλάζει και το μόνο που επιδιώκουμε στην ερωτική μας ζωή είναι η διασκέδαση, η καλοπέραση και κυρίως η διατήρηση της ανεξαρτησίας μας.  

Την Πέμπτη 17/11 έρχεται η σειρά του Ερμή να περάσει στον Τοξότη για να επιταχύνει τους ρυθμούς, να φέρει βιασύνη στις κινήσεις αλλά και στο λόγο. Τώρα θα μιλάμε πολύ περισσότερο, συχνά όμως και λέγοντας πράγματα χωρίς ουσία, ενώ δεν θα λείψουν και οι επιπόλαιες αποφάσεις.  Από την άλλη η αισιοδοξία και η χαρούμενη διάθεση που φέρνει αυτή η θέση του Ερμή είναι σημαντική για την ψυχολογία μας!

Μόνο μελανό σημείο το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 19/11 που προκαλεί παραπλανήσεις και λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τις σχέσεις μας όσο και για την πορεία των υποθέσεων μας. Προσοχή σε ότι λέμε και κάνουμε, και κυρίως να αποφεύγουμε τόσο να κοινοποιούμε τα δικά μας μυστικά όσο και να συζητάμε τα αυστηρώς προσωπικά θέματα των γύρω μας. Τα κουτσομπολιά δεν αρέσουν σε κανέναν και μόνο προβλήματα δημιουργούν.

ΚΡΙΟΣ

Οι προβληματισμοί και οι αβεβαιότητες που είχατε το προηγούμενο διάστημα  υποχωρούν και νιώθετε πολύ πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη στις 17/11 ανοίγει τους ορίζοντες σας, φέρνει ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια αλλά και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Επαγγελματικά, η θετική απήχηση που έχουν οι προτάσεις και οι ιδέες σας, ενισχύουν την πίστη σας στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας. Αν και τα οικονομικά συνεχίζουν να σας αγχώνουν, προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχει σε αυτό το κομμάτι μια σημαντική εύνοια! Ίσως πάρετε κάποιο bonus ή μια υπόσχεση για αύξηση του μισθού σας. Αν πάλι είστε σε αναζήτηση εργασίας  κάντε τις επαφές σας, μιλήστε με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν και γενικά κινηθείτε. Στην προσωπική σας ζωή αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και εκφράζετε τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 16/11  βελτιώνει γενικότερα τις συνθήκες σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες και τις ανατροπές που ζήσατε το προηγούμενο διάστημα, η εβδομάδα αυτή είναι ένα διάστημα ανασυγκρότησης και ανασύνταξης δυνάμεων.  Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία στις 15/11 ευνοεί τόσο την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις όσο και τους στόχους και τα σχέδια σας για το μέλλον! Επαγγελματικά νιώθετε κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που έχει μόνο ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά όχι προοπτικές. Ενώ υπάρχουν γύρω σας ερεθίσματα και προκλήσεις που θα θέλατε να εξερευνήσετε, όλο και κάτι προκύπτει που καθυστερεί τις εξελίξεις. Ακόμη λίγη υπομονή, και ως το τέλος του χρόνου αυτό θα αλλάξει. Με τον Ερμή στις 17/11 να περνά στον Τοξότη θα μπορέσετε σταδιακά να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα στα οποία εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα (σύντροφος, οικογένεια) αλλά και να κάνετε πιο συμφέρουσες οικονομικές διαπραγματεύσεις. Συναισθηματικά, η είσοδος της Αφροδίτης στον  Τοξότη στις 16/11 ανανεώνει και εμπλουτίζει την ερωτική σας ζωή! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χωρίς να λείπουν και αυτή την εβδομάδα οι πιέσεις από διάφορες πλευρές, εσείς  νιώθετε πως μπορείτε να τις διαχειριστείτε με μεγαλύτερη άνεση, καθώς είναι διαφορετική η δική σας στάση απέναντί τους. Το τρίγωνο Ερμή- Δία στις 16/11 σας χαρίζει έμπνευση και αξιόλογες ιδέες και σας φέρνει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Προσέχετε μόνο μην πείτε ή κάνετε υπερβολές. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη στις 17/11 και φέρνει συζητήσεις και προτάσεις συνεργασίας, αλλά με μια ελαφράδα και επιπολαιότητα που δεν πρέπει να παραβλέψετε. Επαγγελματικά, φαίνεται να ξεμπλοκάρουν κάποια ζητήματα που είχατε αναλάβει να διεκπεραιώσετε αλλά διάφορες αντιξοότητες δεν σας άφηναν να τα ολοκληρώσετε. Η  κούραση ωστόσο και η υπερπροσπάθεια συνεχίζεται σε αυτόν τον τομέα και ίσως το τέλος της εβδομάδας σας βρει εξαντλημένους. Προσέχετε την υγεία σας.  Συναισθηματικά, η Αφροδίτη περνά απέναντί σας στις 16/11 και η ερωτική σας ζωή γίνεται περισσότερο διασκεδαστική και ευχάριστη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Είστε λιγότερο ανασφαλείς και αγχώδεις αυτή την εβδομάδα και σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξουν η επιβεβαίωση και η αγάπη που θα πάρετε από το περιβάλλον σας, σαν ελάχιστη ανταπόδοση για όσα κάνατε για τους γύρω σας το προηγούμενο διάστημα. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στον Τοξότη, ξεκινά μια περίοδος που θα θελήσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Επαγγελματικά, μην αφήνετε κάποιους συναδέλφους να σας φορτώνουν δικές τους δουλειές, εκμεταλλευόμενοι τη διάθεση σας να προσφέρετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν και από όσα σας επιτρέπονται. Φροντίστε να βάλετε τα όρια σας και μάλιστα θα δείτε ότι τότε θα σας εκτιμήσουν περισσότερο. Η συναισθηματική σας ζωή είναι στα καλύτερα της αυτές τις ημέρες, ειδικά αν έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που μπορείτε να μοιραστείτε πολλές χαρούμενες στιγμές,αρκεί και εσείς να ένα βήμα προς το μέρος του. 

ΛΕΩΝ

Τα οικογενειακά θέματα που υπάρχουν στο προσκήνιο εδώ και αρκετό καιρό εξακολουθούν να τρέχουν και αυτή την εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα σας απαλλάξουν από ένα μεγάλο μέρος του φορτίου που είχατε τόσο καιρό. Επαγγελματικά, οι πιέσεις και οι απαιτήσεις συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό όμως έχετε βρει τον ρυθμό σας και ανταπεξέρχεστε σε όλο αυτό με μεγαλύτερη άνεση. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες που αν εφαρμοστούν θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα. Στα προσωπικά σας, οι αρχές της εβδομάδας είναι πολύ πιο πρόσφορες για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις και  βαθιές εξομολογήσεις που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Το τέλος της εβδομάδας όμως θέλει μεγάλη προσοχή καθώς μπορεί να παρανοήσετε κάτι που θα ακούσετε ή κάποιος να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 16/11 μόνο ευχάριστες εξελίξεις επιφυλάσσει για την συναισθηματική σας ζωή! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερωμένη στην επικοινωνία είναι αυτή η εβδομάδα! Αν έχετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση- που το αποτέλεσμά της θα κρίνει και τις επόμενες κινήσεις σας- αυτές οι ημέρες είναι οι πιο κατάλληλες για να πραγματοποιηθεί. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με άνεση και οι συνομιλητές σας θα αναγνωρίσουν την πειστικότητα των επιχειρημάτων σας. Επαγγελματικά μη χαλαρώνετε τις προσπάθειες σας γιατί εύκολα μπορούν να ανατραπούν τα καλά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Υπάρχει μια υπόγεια αμφισβήτηση των ικανοτήτων σας από κάποια πρόσωπα στο εργασιακό σας περιβάλλον, φροντίστε λοιπόν να τους διαψεύσετε. Φιλτράρετε κάθε πληροφορία που σας δίνεται, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί μπορεί και να μην ισχύει. Η επικοινωνία είναι το κλειδί και για την προσωπική σας ζωή, με μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις να σας φέρνουν κοντά με ανθρώπους που ενώ υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, μέχρι τώρα τους κρατούσατε σε απόσταση. 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά, που τόσο σας προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα δείχνουν να βελτιώνονται αυτή την εβδομάδα, κυρίως για όσους έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Τα χρήματα αυτά ίσως προέρχονται από κάτι που θα πουλήσετε ή να πάρετε κάποια καθυστερούμενα  που σας όφειλαν ή ίσως να σας επιστρέψουν ένα ποσό που είχατε δανείσει. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα έχουν και οικονομικό ενδιαφέρον αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Ο Ερμής που περνά στον Τοξότη στις 17/11  θα φέρει αρκετές τέτοιες προτάσεις, το θέμα είναι πόσο βάσιμες θα είναι. Το τέλος τη εβδομάδας έχει μια απογοήτευση γύρω από μια μετακίνηση  ή ένα σύντομο ταξίδι και αυτό έχει να κάνει με κάποιες υποχρεώσεις ή δουλειές που πρέπει να γίνουν χωρίς να μπορούν να αναβληθούν. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη να περνά στον Τοξότη στις 16/11 αφήνετε στην άκρη δισταγμούς και αμφιβολίες και απολαμβάνετε το διασκεδαστικό φλερτ ενός προσώπου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή μπορείτε να πετύχετε πολλές από τις επιδιώξεις σας αρκεί να ενεργοποιηθείτε και να κινηθείτε δυναμικά, μιας και οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος κάπως σας ακινητοποίησαν. Βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και με σοβαρότητα και συνέπεια στα όσα πιστεύετε να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει. Ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, ευνοείστε ιδιαίτερα για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, να συναντήσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Επαγγελματικά, αν και υπάρχουν ακόμη δυσκολίες, οι δυσάρεστες εκπλήξεις τελείωσαν και έχετε μια σχετική ελευθερία να επιλέξετε εσείς το πως θα χειριστείτε τα θέματα της δουλειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα οικονομικό θέμα ίσως δεν έχει την κατάληξη που ελπίζατε. Στη συναισθηματική σας ζωή είστε πιο χαλαροί και έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε με ένα πρόσωπο που επιμένει να σε πολιορκεί παρά τον πάγο που του βάζετε κατά καιρούς...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας αυτή την εβδομάδα, με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο να σας απελευθερώνει από τους περιορισμούς που ζήσατε το προηγούμενο διάστημα!  Υπερβολικές ανησυχίες, αβάσιμες φοβίες και αναίτια άγχη ανήκουν στο παρελθόν. Το μυαλό σας γεννά συνεχώς νέες ιδέες, βρίσκετε λύσεις, κάνετε όνειρα, σχεδιάζετε τα μελλοντικά σας βήματα με ενθουσιασμό και αισιοδοξία! Επαγγελματικά, έρχονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε, με τις αρχές της εβδομάδας να σας φέρνει επαφές με σημαντικούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Φροντίστε να είστε ενήμεροι για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αρκεί και εσείς να ασχοληθείτε μαζί της...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά χαλαρή είναι αυτή η εβδομάδα, ή τουλάχιστον χωρίς σημαντικά προβλήματα και δυσκολίες, Έτσι θα βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βρεθείτε μαζί τους και να περάσετε όμορφα. Επαγγελματικά αισθάνεστε μεγαλύτερη σιγουριά για τις κινήσεις σας αυτές τις μέρες, και γιατί έχετε δοκιμαστεί και αντέξει στα δύσκολα αλλά και γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας θα αντιληφθείτε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που σας έχουν. Προς το τέλος της εβδομάδας κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις στο χώρο της εργασίας που όμως δεν αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μην πέσετε στην παγίδα να κατηγορήσετε ή να σχολιάσετε αρνητικά κάποιον γιατί ότι πείτε θα του μεταφερθεί... Συναισθηματικά, ο έρωτας εξακολουθεί να κινείται στο φιλικό σας περιβάλλον, το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 16/11 μπορεί να σας μπλέξει σε μια κρυφή ιστορία... 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λήξη συναγερμού για εσάς αγαπητοί Υδροχόοι, με τα πιο δύσκολα να έχουν πλέον περάσει, και όσο και αν σας δυσκόλεψαν  κάποιες καταστάσεις τώρα πρέπει να κοιτάτε μπροστά με αισιόδοξη ματιά. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη θα ασχοληθείτε με μεγαλύτερη άνεση με τους στόχους  και τις φιλοδοξίες σας ενώ, αν το θελήσετε, θα μπορέσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, ακόμη και κάνοντας μαθήματα μέσω Η/Υ. Στα επαγγελματικά σας είστε το φωτεινό παράδειγμα για τους γύρω σας καθώς κινείστε ομαδικά, στηρίζετε τους συναδέλφους σας και προσπαθείτε για τη συλλογική πρόοδο όλων σας. Ωστόσο, δεν αξιολογείστε για τις ιδέες σας αλλά για την απόδοση σας, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Στην προσωπική σας ζωή μιλήστε στο σύντροφό σας για όλα αυτά που νιώθετε χωρίς να φοβάστε πως θα το εκμεταλλευτεί.  Προς το τέλος της εβδομάδας  μπορεί να εμπλακείτε σε μια συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο και να απογοητευτείτε από τις απόψεις του. 

ΙΧΘΥΕΣ

Επηρεάζεστε σημαντικά και ως επί το πλείστον θετικά από όλες τις πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας, δεν έχετε λοιπόν καμιά δικαιολογία για να μην διεκδικήσετε όλα όσα επιθυμείτε και ονειρεύεστε! Έχετε την τύχη με το μέρος σας και οι μέρες αυτές θα έχουν χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις, ευχάριστες εξελίξεις, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και μια τάση υπερβολής που πρέπει να προσέξετε. Προσοχή, η ιδιαίτερα τονισμένη ευαισθησία σας θα πρέπει να συνδυαστεί με ρεαλισμό και υπευθυνότητα για να μην παρασυρθείτε σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων. Επαγγελματικά ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις και βάλτε τα μπροστά τα σχέδιά σας χωρίς καθυστέρηση. Στα μέσα της εβδομάδας, Ερμής και Αφροδίτη περνούν στον Τοξότη μετατοπίζοντας σταδιακά το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά, την καριέρα σας και την εξέλιξη της, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας και έτσι οι προσωπικές σας επιθυμίες και οι συναισθηματικές σας επιδιώξεις περνούν σε δεύτερη μοίρα. 

Αγαπημένο