ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 19-25/12 - Κεραυνοβόλοι έρωτες, χρήμα και τύχη - Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 19-25/12 - Κεραυνοβόλοι έρωτες, χρήμα και τύχη - Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο! istock

Η βδομάδα που μας οδηγεί στα Χριστούγεννα, πέρα από το γιορτινό κλίμα, την λάμψη των στολισμένων δρόμων και σπιτιών και την προσμονή για τις χαρούμενες στιγμές που θα μοιραστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχει και πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα που μας επιτρέπουν να ελπίζουμε πως οι καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο και να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το αύριο! Ας ανοίξουμε λοιπόν το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά μας και ας ευχηθούμε οι γιορτές αυτές να φέρουν στον καθένα μας αυτό που θα τον κάνει αληθινά ευτυχισμένο!

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Τρίτη, 20/12 ο Δίας περνά στο ζώδιο του Κριού και από αυτή τη θέση μας παρακινεί σε κινήσεις γεμάτες δύναμη και ενθουσιασμό που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Ως τις 16/5/2023 που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μπορούμε να δούμε τις επιθυμίες μας να γίνονται πραγματικότητα αρκεί να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για αυτές και να μην καταθέσουμε τα όπλα στην πρώτη δυσκολία. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί-Λέοντες-Τοξότες) είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την νέα θέση του Δία!

Την επόμενη, 21/12 πραγματοποιείται το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, το ζώδιο της κοινωνικής καταξίωσης και της επαγγελματικής επιτυχίας. Το διάστημα λοιπόν που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο η προσοχή και η ενέργεια μας θα είναι στραμμένες στο εργασιακό μας περιβάλλον ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και της υποχρεώσεις της εργασίας μας. Τα καλά νέα είναι πως οι προσπάθειες που γίνονται αναγνωρίζονται και από τους ανωτέρους μας.

Την ίδια ημέρα το τετράγωνο Ήλιου-Δία μιλά για τύχη, εύνοια και σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και για υπέρμετρη εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητες μας που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Την Πέμπτη 22/12 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ας ετοιμαστούμε για απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις, εκπλήξεις που μας δίνουν χαρά, νέες γνωριμίες που μας ενθουσιάζουν, έρωτες κεραυνοβόλους που μας ξεσηκώνουν αλλά και βελτίωση των οικονομικών μας! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι και Κριοί-Ζυγοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι.

Την Παρασκευή 23/12 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Αιγόκερω ενισχύοντας την προσήλωση που δείχνουμε στα επαγγελματικά μας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους μας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτούμε σωστά θα δούμε την καριέρα μας να εξελίσσεται προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι κινήσεις μας να βασίζονται στην σκέψη και την λογική και όχι τον ενθουσιασμό.

Τέλος το Σάββατο 24/12 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό μας, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας. Χαρίζει έμπνευση και διαίσθηση, μας γεμίζει ρομαντισμό αλλά και ανθρωπιά. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά, αγάπη και υποστήριξη στους συνανθρώπους μας και αυτό είναι πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Κριός

Μια καινούργια εποχή αρχίζει για εσάς αγαπητοί Κριοί με τον Δία να περνά στο δικό σας ζώδιο και σιγά σιγά θα νιώσετε την εύνοια του σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Την εβδομάδα αυτή κάτι καινούργιο προκύπτει στον χώρο της εργασίας και σας ενθουσιάζει. Μπορεί να μετακινηθείτε σε ένα άλλο τμήμα όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας ή να αναβαθμιστείτε σε μια πιο υπεύθυνη θέση ή να κάνετε μια καινούργια συνεργασία που θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Αν είστε σε αναζήτηση εργασίας, οι κινήσεις που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα τώρα αποδίδουν και είναι πολύ πιθανό να βρείτε δουλειά και ο χρόνος να κλείσει πολύ πιο αισιόδοξα. Θετικές είναι οι εξελίξεις και στα οικονομικά σας, με χρήματα να ζεσταίνουν το πορτοφόλι σας στα μέσα της εβδομάδας! Παραμονή και Χριστούγεννα δεν θα μείνετε λεπτό ήσυχοι αφού πέρα από την οικογένεια θα βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, να διερύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο! Ακόμη και αν δεν προκύψει έρωτας αυτές τις γιορτινές ημέρες, εσείς θα περάσετε πολύ όμορφα!

Ταύρος

Με τον Δία στο προηγούμενο σας ζώδιο μπαίνετε σε μια φάση εσωτερικών διεργασιών, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στο μοντέλο ζωής που εσείς θέλετε να ζείτε και όχι σε αυτό που οι συνθήκες σας έχουν επιβάλλει. Θέλετε να αλλάξετε τις συνθήκες είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και δεν θα διστάσετε να κάνετε πράγματα που οι άλλοι δεν περίμεναν από εσάς! Τις ημέρες αυτές θα ανανεωθείτε ψυχολογικά, θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και δεκτικοί σε προτάσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Γενικά θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, να έρθετε σε επαφή με άτομα διαφορετικά από εσάς να μάθετε καινούργια πράγματα,ίσως και μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσειςαπό πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η προσωπική σας ζωή περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και-λόγω των γιορτινών ημερών- μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις γενικότερα από πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

Δίδυμοι

Ο Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε στο μυαλό σας, έχοντας μάλιστα και την στήριξη ενός πολύ δικού σας ανθρώπου, αρκεί οι στόχοι αυτοί να είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό και τις ικανότητες σας και είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας χωρίς δισταγμούς ή φοβίες. Έχετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου, που όσο και αν δεν θέλετε να κοινοποιηθεί, στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει εύκολα αντιληπτό. Τα οικονομικά σας επίσης φαίνεται να βελτιώνονται τις ημέρες αυτές. Στη συναισθηματική σας ζωή προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας προς τους τους κοντινούς, αγαπημένους σας ανθρώπους γιατί έχετε την τάση να γίνεστε πολύ απαιτητικοί χωρίς να υπολογίζετε τις δικές τους ανάγκες. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να αναβιώσετε την ιστορία ανάμεσα σας. Μπορεί επίσης να είχατε γνωρίσει ένα πρόσωπο που υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τότε την εξέλιξη της γνωριμίας, αλλά τώρα οι συνθήκες είναι με το μέρος σας! Τα Χριστούγεννα, εννοείται πως όλο και κάπου θα πάτε, θα μετακινηθείτε, θα κάνετε ένα σύντομο ταξιδάκι!

Καρκίνος

Το πέρασμα του Δία στον Κριό επηρεάζει πολύ θετικά τον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας εξέλιξης αρκεί να ξεπεράσετε τη συστολή σας και να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας! Με τον Ήλιο να περνά απέναντί σας και τη Νέα Σελήνη να συμβαίνει επίσης στην ίδια θέση, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και να ανανεώσετε τη ερωτική σας σχέση. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που σύντομα θα παίξει πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας και θα σας ξαφνιάσει με την ταχύτητα που προχωρά! Στα επαγγελματικά σας, ακούστε τη διαίσθηση σας και όχι τις προτροπές ή τις παραινέσεις κάποιων συναδέλφων που σας ωθούν σε κινήσεις σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό και όχι με τις δικές σας επιδιώξεις. Τα μέσα της εβδομάδας είναι ένα πολύ ευνοϊκό και τυχερό διάστημα για να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε ανθρώπους που είτε με τις συμβουλές είτε με τις πράξεις τους θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα σχέδιο σας. Τα Χριστούγεννα, παρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, το πιο πιθανό είναι να προτιμήσετε να μείνετε μέσαι, και μαζί με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους να απολαύσετε χαλαρά και όμορφα την γλυκιά ατμόσφαιρα του σπιτιού σας!

Λέων

Η θέση του Δία στον Κριό είναι πολύ θετική για εσάς, με τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα είναι πολλές και μένει σε εσάς να τις εκμεταλλευτείτε! Αν είστε γονείς θα δείτε ένα θέμα σε σχέση με το παιδί σας να εξελίσσεται πολύ καλά, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα στόχο σας με μεγάλη ευκολία! Την εβδομάδα αυτή και ως τα μέσα Ιανουαρίου θα ασχοληθείτε πολύ με θέματα της καθημερινότητας, πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις που πρέπει τα τακτοποιηθούν. Αρκετοί θα θελήσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας, το διάστημα αυτό είναι πολύ ευνοϊκό για να το πετύχετε, αρκεί να κινηθείτε. Για όσους εργάζεστε, ο τομέας της εργασίας σας είναι πολύ απαιτητικός, αλλά είστε τόσο αφοσιωμένοι και σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσετε ότι προκύπτει που τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Στα μέσα μάλιστα της εβδομάδας, αυτή η αποτελεσματικότητα σας φέρνει και την επιβράβευση από τους ανωτέρους σας. Ακόμη και την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχετε θέματα να ρυθμίσετε στην εργασία σας, εκτός και αν αυτό που σας τραβά είναι το ερωτικό ενδιαφέρον για ένα συνάδελφο... Αν είστε αδέσμευτοι προχωρήστε και εκμεταλλευτείτε την εορταστική ατμόσφαιρα για να έρθετε πιο κοντά του.

Παρθένος

Με τον Δία στον Κριό θα έχετε μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας, που μπορεί να προκύψει λόγω μιας κληρονομιάς, μιας επένδυσης, μιας αγοραπωλησίας, ίσως ακόμη και μέσω της αύξησης τω αποδοχών του συντρόφου σας. Μετά από τα δύσκολα που περάσατε το προηγούμενο διάστημα και αφού τα αντέξατε, νιώθετε να πατάτε πιο σταθερά στα πόδια σας με την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας να αυξάνονται σημαντικά! Από αυτές τις ημέρες και ως τις 20/1 θέλετε να κάνετε πράγματα που να εκφράζουν τη δημιουργικότητα σας και να βγάλετε προς τα έξω κάποια ιδιαίτερα ταλέντα σας που ως τώρα καταπιέζατε. Είναι όμορφη και θετική για την ψυχολογία σας η αυτοέκφραση αρκεί να μην φτάνει στα όρια της υπερβολής και κουράζει τους γύρω σας. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι έχετε την τύχη με το μέρος σας για να γνωρίσετε ένα πρόσωπο και να προχωρήσετε μαζί του ερωτικά, αλλά μην πιέσετε καταστάσεις και αφήστε τα πράγματα τα προχωρήσουν χαλαρά, χωρίς απαιτήσεις και βιαστικές κινήσεις. Τα μέσα της εβδομάδας είναι ένα διάστημα χαράς και ανανέωσης μέσα από την επαφή σας με πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και σας έχουν λείψει, ή ακόμη και μέσω ενός σύντομου ταξιδιού που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις! Όσοι έχετε παιδιά θα προσπαθήσετε να δημιιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για τα Χριστούγεννα, και αυτό σημαίνει αρκετός κόπος, αλλά η χαρά που θα δείτε στα μάτια τους θα σας ανταμείψει!

Ζυγός

Ο Δίας περνά απέναντί σας για να φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη αλλά και στην καρδιά σας αφού αυτό που ευνοεί είναι οι κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις και την ερωτική σας ζωή! Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία που να εξελιχθεί σε σχέση ζωής, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας που πέρασε πολύ δύσκολα για αρκετά μεγάλο διάστημα. Την εβδομάδα αυτή και ως τις 20/1 ο τομέας σπίτι και οικογένεια είναι αυτός που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Θα αλλάξετε κάποια πράγματα στο χώρο σας με στόχο να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον αλλά μπορεί και να τακτοποιήσετε κάποια πρακτικά θέματα του σπιτιού για να γίνει πιο λειτουργικός. Είναι και οι μέρες αυτές που τα θέλετε όλα γύρω σας τέλεια, και ίσως βγείτε εντελώς εκτός οικονομικού προϋπολογισμού για να το καταφέρετε. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει εντελώς απρόσμενα η λύση ενός θέματος που σας ταλαιπωρούσε και σας άγχωνε για καιρό. Ενδεχομένως να αφορά σε ένα οικονομικό ζήτημα που τώρα θα τακτοποιηθεί. Η παραμονή των Χριστουγέννων κυλά πιο ήρεμα και οικογενειακά, τα Χριστούγεννα όμως είναι περισσότερο εξωστρεφή και θα βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, το άστρο των Χριστουγέννων μπορεί να κάνει το θαύμα του φέρνοντας στη ζωή τους έναν πολύ γοητευτικό άνθρωπο!

Σκορπιός

Με τον Δία στον Κριό θα μπορέσετε να ρυθμίσετε πολλές εκκρεμότητες που όλο τις αφήνατε για αργότερα, να ασχοληθείτε και να βελτιώσετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα σας αλλά και στις συνθήκες της δουλειάς σας. Ακόμη μπορεί να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες (κάπνισμα, ποτό) και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Το σύμπαν έχει βαλθεί να σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, εκδηλωτικούς και επικοινωνιακούς και αν εσάς αυτό σας δυσκολεύει, είναι σίγουρο ότι ευχαριστεί ιδιαίτερα τους κοντινούς σας ανθρώπους. Από αυτές τις ημέρες και ως τις 20/1 θα έχετε πολλές συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις γύρω από τα ζητήματα που σας απασχολούν και καλό θα είναι να δίνετε βάση σε αυτά που ακούτε γιατί μέσα από εκεί θα αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες ή συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.Την περίοδο αυτή μπορείτε να αποκτήσετε ή να αντικαταστήσετε ένα μεταφορικό μέσο. Αν αντιμετωπίζετε ένα νομικό ζήτημα, έχετε την ευκαιρία αυτό το διάστημα να το ρυθμίσετε προς όφελος σας. Στα μέσα της εβδομάδας ετοιμαστείτε για απρόσμενες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, για ξαφνικούς έρωτες, για κοινωνικές επαφές που σας ανοίγουν καινούργιες πόρτες. Ακόμη μπορεί να δεχθείτε μια επαγγελματική πρόταση που φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ κοντά σε αυτό που εσείς σκέφτεστε για το εργασιακό σας μέλλον. Το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων θα βρεθείτε με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον (συγγενείς, αδέλφια, στενούς φίλους), θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε!

Τοξότης

Ο Δίας στο φιλικό ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να κάνετε πράξη τα σχέδια σας για το μέλλον, να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητα σας, να ερωτευτείτε, ακόμη και να αποκτήσετε ένα παιδάκι αν το επιδιώκετε. Την εβδομάδα αυτή, και ως τις 21/1 που ο Ήλιος θα κινείται στον Αιγόκερω,αυτά που κυρίως θα σας απασχολήσουν θα είναι τα οικονομικά σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση τους. Ενώ σας έρχονται χρήματα-ίσως και μέσω του συντρόφου ή ενός προσώπου από την οικογένειά σας- η τάση σας να ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Στα μέσα της εβδομάδας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να βγάλετε επιπλέον χρήματα από την εργασία σας, και θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία να το κάνετε. Εξάλλου είστε αποφασισμένοι να περάσετε πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα και να διασκεδάσετε, και τα χρήματα βοηθούν σε αυτό.

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Δία στον Κριό σας βοηθά να ρυθμίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια αλλά και την ακίνητη σας περιουσία. Αν θέλετε να αγοράσετε σπίτι ή να μετακομίσετε έχετε την τύχη με το μέρος σας και ξεκινήστε από τώρα την αναζήτηση. Με τόσους πλανήτες στο δικό σας ζώδιο (Ήλιο-Ερμή-Αφροδίτη-Πλούτωνα και για δύο ημέρες και τη Σελήνη) την εβδομάδα αυτή- αλλά και ως τις 20/1 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας- θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Στα μέσα της εβδομάδας, αν είστε αδέσμευτοι ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα εντελώς ξαφνικά και εννοείται οτι δεν πρέπει να τον αφήσετε να φύγει! Η τύχη αυτών των ημερών μπορεί να αφορά και στα επαγγελματικά σας όπου μέσω κάποιων πολύ δικών σας ανθρώπων να σας γίνει μια δελεαστική πρόταση και επίσης ικανοποιητική στο οικονομικό της κομμάτι. Την παραμονή των Χριστουγέννων είστε οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και τραβάτε τα βλέμματα με την ζωντάνια και την ενεργητικότητα σας ενώ τα Χριστούγεννα αξιολογείτε τις προσκλήσεις και αναλόγως τις αποδέχεστε ή τις απορρίπτετε.

Υδροχόος

Με τον Δία να κινείται στον Κριό δραστηριοποιείστε έντονα και θα καταφέρετε πολλά από όσα έχετε σχεδιάσει, αλλά και κάποιους καινούργιους στόχους που τώρα διαμορφώνονται στο μυαλό σας. Οι μετακινήσεις δεν θα λείψουν όπως και τα ταξιδάκια κοντινά ή μακρύτερα. Μάλιστα μέσα από αυτά τα ταξίδια εμπνεύεστε για το πως θέλετε να είναι η ζωή σας στο μέλλον. Από αυτή την εβδομάδα και ως τις 20/1 που ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο είστε ιδιαιτέρως ήσυχοι, αποτραβηγμένοι αρκετά από όσα συμβαίνουν γύρω σας και θα ασχολείστε περισσότερο με τα δικά σας θέματα, τις σκέψεις σας και την περιφρούρηση της ηρεμίας σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και μην αφήνετε τα κοντινά σας πρόσωπα να παρεμβαίνουν στη ζωή και τις αποφάσεις που παίρνετε για αυτήν. Στα μέσα της εβδομάδας έχετε την τύχη με το μέρος σας για να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που έχει να κάνει είτε με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας είτε με ένα ακίνητο για το οποίο κάνετε κινήσεις αρκετό καιρό τις οποίες κρατάτε μυστικές. Αν και η παραμονή των Χριστουγέννων σας βρίσκει κάπως πεσμένους, χωρίς διάθεση για κοινωνικότητες η επόμενη ημέρα σας βρίσκει να χαλαρώνετε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Παρά το γιορτινό κλίμα της ημέρας, μπορεί να ζητήσουν τη βοήθειά σας σε ένα ζήτημα που τους απασχολεί και θα την προσφέρετε με χαρά.

Ιχθύες

Με τον Δία να περνά στον Κριό θα δείτε τα εισοδήματα σας να αυξάνουν και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται μέσα από τις δικές σας κινήσεις και προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν. Από αυτή την εβδομάδα και ως τις 20/1 που ο Ήλιος θα κινείται στον Αιγόκερω,θα ασχοληθείτε με τους στόχους και τα σχέδιά σας για το μέλλον. Με θετική διάθεση αλλά και έναν πρωτόγνωρο δυναμισμό που εκδηλώνετε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε.Προσέχετε μόνο τα έξοδα που μπορεί να κάνετε στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούν καλύτερα αυτά τα σχέδια. Γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας καθώς είστε παραπάνω από όσο πρέπει αισιόδοξοι για αυτά. Επαγγελματικά αυτό που έχετε πετύχει με τον τρόπο που εργάζεστε είναι να κερδίσετε την εκτίμηση των γύρω σας και αυτή θα σας φανεί πολύ χρήσιμη αργότερα. Στα μέσα της εβδομάδας, έχετε την ευκαιρία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να ενταχθείτε σε έναν νέο κύκλο ανθρώπων, μια ομάδα, ένα σύλλογο που θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες! Αν και την παραμονή των Χριστουγέννων θα θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε, την επομένη, ημέρα γιορτινή και χαρούμενη εσείς θα λειτουργείτε σε πολύ χαλαρούς ως υποτονικούς ρυθμούς, ίσως και λόγω της κραιπάλης που προηγήθηκε...

 

Αγαπημένο