ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 26/12- 1/1- Απωθημένα και επιθυμίες ζητούν ικανοποίηση

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 26/12- 1/1- Απωθημένα και επιθυμίες ζητούν ικανοποίηση Photo/Istock

Διανύουμε την τελευταία πλέον εβδομάδα του 2022 με το συναίσθημα, το ρομαντισμό και την ευαισθησία να κυριαρχούν και να γεμίζουν την ψυχή μας με ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο. Η νοσταλγία επίσης για πρόσωπα και καταστάσεις που κάποτε ήταν σημαντικά στη ζωή μας θα είναι ισχυρή σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μπορεί να μας οδηγήσει σε κινήσεις που πριν λίγο καιρό ούτε θα σκεφτόμασταν. Λόγω του ανάδρομου Ερμή θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το μεταφορικό μας μέσο αλλά και τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ειδικά όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αυτές τις ημέρες θα πρέπει να ελέγξουν κάθε λεπτομέρεια και να επιβεβαιώσουν δυο φορές κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτήρια και χρόνο αναχώρησης. Τόσο την παραμονή, όσο και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς κυρίαρχη θα είναι η διάθεση να περάσουμε όμορφα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να απολαύσουμε φαγητό, ποτό και διασκέδαση!

Αναλυτικά οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Τετάρτη 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει έμπνευση και φαντασία, τονίζει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό που όλοι κρύβουμε μέσα μας, ενώ βοηθά να συγχωρήσουμε όσους μας πίκραναν και μας στεναχώρησαν στη διάρκεια της χρονιάς, αναγνωρίζοντας και από τη μεριά μας τα δικά μας λάθη. Οι εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα αφήνοντας πίσω τυχόν διαφωνίες και εντάσεις. Περισσότερο ευνοημένα από αυτή την όψη είναι τα ζώδια της Γης ( Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου τους.

Την Πέμπτη 29/12 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομος ως τις 18/1. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα έρθουμε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και δυσκολίες στα επαγγελματικά μας, αλλά και παρεξηγήσεις με άτομα του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να μην κάνουμε καινούργιες συμφωνίες ενώ οι υπάρχουσες συνεργασίες θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν εκ νέου. Αναβολές σχεδίων, τυχαίες συναντήσεις, επικοινωνίες με πρόσωπα από το παρελθόν είναι όλα πιθανά. Ακόμη, ο συνδυασμός του ανάδρομου Ερμή με την συνέχιση της ανάδρομης πορείας του Άρη μιλά για προβληματική επικοινωνία και βιαστικές ενέργειες που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα! Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ( Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους).

Την ίδια ημέρα, ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη, με την όψη αυτή να βοηθά να λυθούν παρεξηγήσεις, να τακτοποιηθούν υποθέσεις που καθυστερούσαν πολύ καιρό, να λειανθούν διαφωνίες στο εργασιακό μας περιβάλλον. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να γίνουν σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις ή να παρθούν σοβαρές οικονομικές αποφάσεις. Και η προσωπική μας ζωή επηρεάζεται από αυτή τη σύνοδο, με ξαφνικές συναντήσεις ή απρόσμενες επικοινωνίες με πρόσωπα από το παρελθόν να μας αναστατώνουν!

Την Κυριακή, πρώτη μέρα της καινούργιας χρονιάς, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλά για αισθησιασμό και πάθος που ανανεώνει τις ερωτικές μας σχέσεις αλλά και που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και επιθυμίες που ζητούν ικανοποίηση... Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά της όψης αυτής που μιλά για ελεγκτική συμπεριφορά και προσπάθεια επιβολής των επιθυμιών μας στους άλλους. Τα ζώδια των Κριού, Ζυγού, Αιγόκερου και Καρκίνου που έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους είναι και αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την όψη!

Κριός

Αποχαιρετάτε αυτή τη χρονιά με την προσοχή σας στραμμένη στην καριέρα και τα επαγγελματικά θέματα, με το μυαλό σας να μην σταματά να σκέφτεται καινούργια σχέδια και πλάνα για το μέλλον. Μάλιστα στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μια σημαντική ιδέα που η εφαρμογή της θα έχει και οικονομικά οφέλη αλλά μην βιαστείτε να την βάλετε σε εφαρμογή. Καλύτερα να περιμένετε μετά τις 18/1 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή φορά και θα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Μέχρι τότε, κρατήστε τις σκέψεις σας για εσάς, μην τις συζητάτε δεξιά και αριστερά και προστατευτείτε από αρνητικά σχόλια. Αυτό το διάστημα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και εκδηλωτικοί από ότι συνήθως και αυτό σας επιστρέφεται από τους κοντινούς σας ανθρώπους στο δεκαπλάσιο. Από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο είστε γεμάτοι ενέργεια και επιδιώκετε να είστε συνεχώς σε κίνηση και επαφή με διάφορα πρόσωπα που σας προσφέρουν τις εναλλαγές και την ποικιλία ερεθισμάτων που επιδιώκετε. Για το βράδυ της αλλαγής του χρόνου θα προτιμήσετε την παρέα πολυ δικών σας ανθρώπων ή ακόμη και μόνο του συντρόφου σας, με το ζητούμενο σας να είναι η συναισθητική ασφάλεια! Προσέξτε μόνο μήπως για να νιώσετε εσείς ασφαλείς γίνετε πολύ καταπιεστικοί απέναντι στο ταίρι σας. Την Πρωτοχρονιά παραμείνετε συγκρατημένοι στη διαχείριση των οικονομικών σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Θα έχετε τις ημέρες αυτές την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που στο μέλλον θα φανούν πολύ χρήσιμοι στην προώθηση της καριέρας σας και καλό θα είναι να καλλιεργήσετε τη σχέση σας μαζί τους.

Ταύρος

Η αρχή της εβδομάδας είναι αρκετά πιεστική και αγχωτική για εσάς αφού έχετε διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε αλλά και να οργανωθείτε για τις ημέρες που έρχονται. Ευτυχώς έχετε τη στήριξη των φίλων σας που στην πορεία των ημερών θα δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους απαλλάσσοντας σας από αρκετά βάρη. Τετάρτη και Πέμπτη ψάξτε καλά μέσα σας, δείτε ποια είναι πραγματικά τα όνειρα και οι στόχοι σας και προχωρήστε στην πραγματοποίηση τους με πίστη στον εαυτό σας, επιμονή και υπομονή. Το τελευταίο διάστημα σας έχει γεννηθεί η επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Η ανάδρομη όμως πορεία του Ερμή αναβάλλει προς το παρόν τα σχέδια σας. Συναισθηματικά, μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας από εσάς και να ενθουσιαστείτε αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Για κάποιους από εσάς είναι πολύ πιθανή η επιστροφή σε μια σχέση του παρελθόντος που ποτέ δεν έσβησε ολοκληρωτικά από την καρδιά σας. Το βράδυ της παραμονής και η Πρωτοχρονιά σας ανήκουν, με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να φέρνει κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν, σας νοιάζονται και φροντίζουν να ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία. Ότι καλύτερο για να υποδεχθείτε την καινούργια χρονιά!

Δίδυμοι

Υποδέχεστε την τελευταία εβδομάδα του χρόνου με καλή διάθεση και όση άνεση χρόνου χρειάζεστε για να βρεθείτε με φίλους, να κάνετε τις επαφές σας, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Τρίτη ως Πέμπτη προσπαθείτε να ρυθμίσετε ότι επαγγελματικά ζητήματα έχετε σε εκκρεμότητα ενώ θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Ο κυβερνήτης σας γυρίζει ανάδρομος την Πέμπτη σε ένα ζώδιο που για εσάς συνδέεται με τα οικονομικά, τους φόβους και τις ανασφάλειες αλλά και τον βαθύτερο ψυχισμό σας. Έτσι, ως τις 18/1 που θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω θα αναθεωρήσετε αρκετές από τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας ενώ δεν θα είναι τόσο εύκολο να καθορίσετε τους στόχους της νέας χρονιάς. Λιγότερο κοινωνικοί και περισσότερο εσωστρεφείς, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει με λίγους και καλούς φίλους που μαζί τους αισθάνεστε άνετα. Κοντά τους θα μπορέσετε να δείξετε πως νιώθετε πραγματικά και να συζητήσετε μαζί τους τις ανησυχίες σας. Συναισθηματικά, η παθιασμένη σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα την πρώτη ημέρα της καινούργιας χρονιάς σας βοηθά να ανανεώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα επιδιώξετε με επιμονή και στρατηγική να κερδίσετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Μην κάνετε απερίσκεπτα έξοδα την πρώτη ημέρα της καινούργιας χρονιάς και ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε, αποφεύγοντας επαφές και συναντήσεις με συγγενείς που δεν έχετε κανένα σημείο επαφής.

Καρκίνος

Με πολύ καλή διάθεση σας βρίσκει η εβδομάδα που αποχαιρετούμε το 2022, με τις ευκαιρίες για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή μια σύντομη μετακίνηση μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι πολλές! Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους Καρκίνους είναι μια περίοδος που νιώθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας με την μεταξύ σας επικοινωνία να είναι άριστη! Οι αδέσμευτοι πάλι μην κλείνεστε μέσα, αποδεχθείτε προτάσεις και προσκλήσεις, βρεθείτε με φίλους και μέσα σε αυτή την κινητικότητα μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να σας χαρίζει έμπνευση, διαίσθηση και γόνιμη φαντασία θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν καιρό. Από την Πέμπτη 29/12 η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι σας φέρνει αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, καθυστερήσεις και αναβολές, ιδίως σε επαγγελματικά θέματα αλλά και τυχαίες συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κυλά ευχάριστα παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα με την καλή σας διάθεση να εγγυάται την επιτυχία της βραδιάς. Ανήμερα όμως της Πρωτοχρονιάς, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας λόγω της μεγάλης έντασης που δημιουργεί αυτή η όψη. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε και μην προκαλείτε λεκτικά τον σύντροφο σας γιατί δεν ξέρετε πως θα αντιδράσει.

Λέων

Η Δευτέρα είναι μια αρκετά κουραστική ημέρα, ίσως λόγω συνθηκών ή ορισμένων οικογενειακών υποχρεώσεων που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Από την Τρίτη τα πράγματα αλλάζουν, με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με Ερμή και Ποσειδώνα να σας βοηθούν να τακτοποιήσετε θέματα της καθημερινότητας, να ρυθμίσετε εκκρεμότητες, να οργανώσετε ζητήματα της εργασίας σας. Την Πέμπτη ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή που φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια, τους στόχους, τις επιδιώξεις σας. Επηρεάζονται και τα οικονομικά σας από τον ανάδρομο Ερμή και όλη αυτή η κατάσταση σας εκνευρίζει και σας θυμώνει, αλλά δεν βγαίνει κάτι με τα νεύρα. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας κρατήσουν σε μια σχετικά σταθερή πορεία. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν σε αυτό. Ο Ερμής επηρεάζει και θέματα υγείας, φροντίστε λοιπόν να είστε τυπικοί στην φροντίδα της και να μην κάνετε υπερβολές κάθε είδους. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας βρίσκει με την οικογένεια και πρόσωπα αγαπημένα, αν και θα δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε τους χαλαρούς ρυθμούς τους. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, προσέξτε την τάση σας να μην δέχεστε τις ανθρώπινες αδυναμίες που εκδηλώνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι και να αποδοκιμάζετε τη συμπεριφορά τους. Δεν ταιριάζει αυτή η συμπεριφορά ούτε στην ημέρα ούτε στον δικό σας γενναιόδωρο χαρακτήρα!

Παρθένος

Έντονα συναισθηματικές είναι για εσάς αγαπητοί Παρθένοι οι τελευταίες ημέρες του χρόνου αυτού, με τον τομέα των σχέσεων και της ερωτικής σας ζωής να ευνοείται ιδιαίτερα από τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με Ποσειδώνα (28/12) και Ερμή (29/12). Ο ρομαντισμός, η γλυκύτητα, η ζεστασιά που εκπέμπετε αλλά και το εύστροφο μυαλό σας γοητεύουν και προσελκύουν κοντά σας ενδιαφέροντες ανθρώπους, έτοιμους να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να σας κατακτήσουν. Η Σελήνη απέναντί σας το ίδιο διάστημα ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή την ατμόσφαιρα, με τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες αλλά και την ανανέωση των σχέσεων όσων είναι ήδη δεσμευμένοι να κυριαρχούν! Την Πέμπτη 29/12 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και ως τις 18/1 που διαρκεί η αναδρομή του θα αναθεωρήσετε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και κάποια σχέδια σας για το μέλλον ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν ιδιαίτερη αξία στη ζωή σας. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας ζητά να πάτε ενάντια στον προγραμματισμό και την τήρηση των κανόνων που σας διακρίνει ως προσωπικότητα και να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι ασυνήθιστο. Ότι και αν κάνετε, σημασία έχει να περάσετε καλά και να υποδεχθείτε με κέφι και αισιοδοξία την καινούργια χρονιά! Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σας βάζει σε σκέψεις για την ζωντάνια και τη θέρμη της ερωτικής σας ζωής, ενώ στους αδέσμευτους μπορεί να φέρει ένα παθιασμένο έρωτα!

Ζυγός

Η εβδομάδα που αποχαιρετούμε το 2022 ξεκινά για εσάς με χαρούμενη διάθεση, με την Δευτέρα να σας φέρνει κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που λόγω υποχρεώσεων είχατε να δείτε καιρό! Με την Αφροδίτη (κυβερνήτη πλανήτη σας) να σχηματίζει στα μέσα της εβδομάδας δύο πολύ ευνοϊκές όψεις με Ποσειδώνα (28/12) και Ερμή(29/12) θα τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ή θα ρυθμίσετε υποθέσεις της δουλειάς σας.  Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με το σπίτι και γενικότερα τον χώρο σας και θα θελήσετε να το κάνετε ακόμη πιο όμορφο και φιλόξενο!  Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για αυτό αλλά είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Σκέπτεστε να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον δικό σας χώρο μαζί με συγγενείς, φίλους και αγαπημένους και αν το κάνετε φροντίστε να είστε σαφείς στην πρόταση σας για το χώρο, την ώρα, ποιοι άλλοι θα είναι κλπ γιατί λίγο πριν την Πρωτοχρονιά ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας μπερδέματα, ασάφειες και παρανοήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά την Πέμπτη 29/12 και ως τις 18/1 που θα επιστρέψει σε ορθή φορά θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως περιμένετε να φιλοξενήσετε ένα κοντινό σας πρόσωπο που τελικά δεν θα καταφέρει να έρθει ή έχετε προγραμματίσει με την αλλαγή της χρονιάς να αλλάξετε σπίτι και να προκύψει μια δυσκολία σε αυτό ή θέλετε να κάνετε τεχνικές/πρακτικές εργασίες στο χώρο σας που τελικά θα αναβληθούν. Την αλλαγή της χρονιάς θα προτιμήσετε να βρεθείτε με πρόσωπα που είναι σημαντικά για τη ζωή σας (σύντροφος, φίλοι αγαπημένοι), να είστε λίγοι και καλοί παρά να βρεθείτε σε μια μεγάλη γιορτή που δεν θα νιώθετε καθόλου άνετα. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, αν κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο σας  φερθεί άσχημα ή προσπαθήσει να σας παρασύρει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αντιδράσετε με την ένταση που θα θέλετε. Η πρώτη μέρα της κάθε χρονιάς είναι μια χαρούμενη μέρα, φροντίστε να την γιορτάσετε όπως της αξίζει!

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με υποχρεώσεις προς την οικογένεια και τα μεγαλύτερα μέλη της αλλά από Τρίτη ως Παρασκευή είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την προσωπική σας ζωή, ένα διάστημα που μπορείτε να χαρείτε τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων, φίλων και συνεργατών, να βγείτε και να διασκεδάσετε, να ξεδώσετε μετά από τις δυσκολίες  του προηγούμενου διαστήματος. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με Ποσειδώνα βοηθούν τα συναισθήματα να εκφραστούν και ανανεώνουν την σχέση με το σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα δεχθούν προτάσεις και προσκλήσεις που αν τις δεχθούν και όμορφα θα περάσουν και νέες γνωριμίες θα κάνουν και το φλερτ θα ευχαριστηθούν!  Την Πέμπτη 29/12 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και ως τις 18/1 που θα  επιστρέψει σε ορθή φορά  επηρεάζει την επικοινωνία και τις επαφές σας, τις μετακινήσεις και το μέσο μεταφοράς σας. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε ελέγξτε πολύ καλά όλες τις λεπτομέρειες, τσεκάρετε ότι είναι έτοιμα εισιτήρια, διαβατήρια κλπ και φροντίστε να είστε πολύ νωρίτερα στο σημείο αναχώρησης για να αποφύγετε τρεξίματα. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολύ ερωτική βραδιά με τη σελήνη απέναντί σας να σας καλεί να δώσετε όλη σας την προσοχή στον σύντροφό σας! Η Πρωτοχρονιά είναι μια μέρα που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα μιλά για ένταση και πάθος στον τρόπο που εκφράζεστε και λέτε την άποψη σας, ειδικά αν ο συνομιλητή σας διαφωνεί με τα λεγόμενα σας. Όταν θυμώνετε συνήθως λέτε πράγματα μόνο και μόνο για να πληγώσετε τον άλλο, αλλά σε μέρες γιορτινές και χαρούμενες αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση!  

Τοξότης

Αρκετά κουρασμένους σας βρίσκει η Δευτέρα, με τρεξίματα και υποχρεώσεις που πρέπει να ρυθμιστούν πριν τελειώσει η χρονιά να εξαντλούν όλη σας την ενέργεια! Από Τρίτη ως Παρασκευή, βρίσκετε λύσεις σε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν καιρό, με τις συμβουλές που θα σας δώσει ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Οι θετικές όψεις της  Αφροδίτης με Ερμή (29/12) και Ποσειδώνα (28/12) σας βοηθά να τακτοποιήσετε υποθέσεις σχετικά με το σπίτι και το χώρο σας γενικότερα, και ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για αυτό. Από Πέμπτη 29/12 που ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε αυτόν τον τομέα με κάποια χρήματα που περιμένατε να έρχονται μετά τις 18/1 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή φορά.  Φέτος θα θελήσετε να περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πιο ήσυχα από ότι άλλες χρονιές, και ακόμη και αν έχετε απαντήσει θετικά σε διάφορα καλέσματα, στο τέλος είναι πολύ πιθανό να παραμείνετε σπίτι σας, μόνοι με τον σύντροφο σας ή με λίγους καλούς φίλους και έτσι να υποδεχθείτε το 2023! Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα  θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση των οικονομικών σας και να μην κάνετε σπατάλες ή έξοδα χωρίς λόγο. Επίσης θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας να ελέγξετε συναισθηματικά το ταίρι σας για να μην χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας!

Αιγόκερως

Η εβδομάδα που αποχαιρετούμε αυτή τη χρονιά ξεκινά με την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά σας και τους περιορισμούς που από ανασφάλεια βάζετε μόνοι σας σε αυτόν τον τομέα. Από την Τρίτη η διάθεση σας είναι πολύ καλύτερη, με τις επαφές και την επικοινωνία σας με κοντινούς σας ανθρώπους να σας γεμίζουν χαρά! Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα (28/12) και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή (29/12) ευνοούν ιδιαίτερα την προσωπική σας ζωή, φέρνοντας στο δρόμο σας ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι αυτό που περιμένατε καιρό, με την όλη σας γνωριμία να θυμίζει παραμύθι! Και οι  δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα νιώσετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και τις ημέρες αυτές θα μοιραστείτε πολλές όμορφες, ερωτικές, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας την Πέμπτη 29/12 επηρεάζοντας σας άμεσα, με καθυστερήσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας και διάφορα απρόοπτα που θα προκύπτουν να σας κάνουν αρκετά νευρικούς  και απότομους στη συμπεριφορά. Εννοείται, πως μέχρι 18/1 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα πρέπει να προσέχετε τόσο το μέσο μετακίνησης για τυχόν βλάβες όσο και κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και γενικά τις ηλεκτρονικές συσκευές σας. Παρασκευή και Σάββατο κινείστε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς προσπαθώντας να κλείσετε  και τις τελευταίες εκκρεμότητες στο χώρο της εργασίας σας. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την Σελήνη να περνά στον οίκο της ερωτικής σας ζωής, της δημιουργικότητας αλλά και των παιδιών σας προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη! Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα να επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, φροντίστε να μην γίνεστε καταπιεστικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και κυρίως μην προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά των γύρω σας.  

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ξεκινά η εβδομάδα, και αν και η Δευτέρα είναι ημέρα αργίας, εσείς θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες.  Από την Τρίτη ως την Πέμπτη μια απρόσμενη χρηματική ενίσχυση σας βοηθά να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη, αν και δεν θα λείψουν κάποιες απρόοπτες σπατάλες της τελευταίας στιγμής. Με την θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα στον χώρο των βαθύτερων επιθυμιών και των έντονων συναισθημάτων, μπορεί να παρασυρθείτε από τη ρομαντική προσέγγιση ενός προσώπου και να επενδύσετε σε κάτι που θα αποδειχθεί ουτοπία. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ερμή στις 29/12 μπορεί να αποκαλύψει κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο της εργασίας σας  και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 29/12 ως την 1/1 επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις σας, ότι έχει να κάνει με τις συναλλαγές σας μέσω διαδικτύου και φυσικά τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία σας, καθώς φέρνει στην επιφάνεια άγχη και φοβίες γύρω από την υγεία, την καθημερινότητα αλλά και την δουλειά σας. Δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αν οι προσκλήσεις που θα έχετε δεν σας ενθουσιάζουν, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να μείνετε σπίτι με πρόσωπα της οικογένειάς σας ή με το σύντροφο σας αν είστε δεσμευμένοι. Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς είναι αρκετά πιεστική για τη διάθεση σας καθώς οι προβληματισμοί, τα άγχη και οι αγωνίες που έχετε δεν είναι εύκολο να εκφραστούν στους γύρω σας και νιώθετε να σας πνίγουν.

Ιχθύες

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινά από την Τρίτη που η Σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας κοντά σας πρόσωπα αγαπημένα που θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Με την Αφροδίτη να σχηματίζει πολύ ευνοϊκές όψεις τόσο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα όσο και με τον Ερμή, οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν κάθε σας σκέψη, ενώ και στον χώρο της εργασίας σας θα βρείτε αντίστοιχους υποστηρικτές.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 29/12 ως τις 18/1 δημιουργεί προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία σας, έγγραφα και τον γραπτό λόγο γενικότερα ενώ είναι ένα διάστημα που δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να δεσμευτείτε με υπογραφές και συμβόλαια. Οι στόχοι  σας επίσης θα εξεταστούν εκ νέου και ίσως κάποιους από αυτούς να τους ακυρώσετε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  θα βρεθείτε με φίλους, στενούς συγγενείς και τα πολύ δικά σας πρόσωπα που μαζί τους νιώθετε άνετα και είστε σίγουροι για την αγάπη τους. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς φροντίστε ο σύντροφος σας να έχει αν όχι την αποκλειστικότητα της φροντίδας και του ενδιαφέροντος σας τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος τους για να μην ακούσετε παράπονα, μέρα γιορτής!

Αγαπημένο