ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 28/11- 04/12- Ναι στη θετική διάθεση και την αισιοδοξία, όχι στις επιπόλαιες αποφάσεις

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 28/11- 04/12- Ναι στη θετική διάθεση και την αισιοδοξία, όχι στις επιπόλαιες αποφάσεις Photo/Istock

Η εβδομάδα που υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο, αν και δεν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε δύσκολη, είναι μια εβδομάδα που απαιτεί συγκεκριμένες συμπεριφορές και προσεκτική διαχείριση των όσων θα προκύψουν. Το γενικό κλίμα έχει μια αισιοδοξία και μια θετική διάθεση που βοηθά να εστιάσουμε στις επιθυμίες και τους στόχους μας. Οι αντιθέσεις όμως του Άρη με Ερμή και Αφροδίτη φέρνει νεύρα, εντάσεις, ζήλιες και λογομαχίες που δεν βοηθούν καθόλου τις σχέσεις σας.

Αναλυτικά, οι όψεις της εβδομάδας είναι οι εξής:

Την Δευτέρα 28/11 με το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορούμε να τακτοποιήσουμε υποθέσεις σημαντικές, κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές, που καθυστερούσαν για καιρό και εμπόδισαν την πρόοδο μας γενικότερα.

Στις 29/11 η αντίθεση του Ερμή από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους φέρνει στο μυαλό μας διάφορες καταστάσεις που μας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν και δεν μπορέσαμε να τις διαχειριστούμε. Επίσης, η νευρικότητα που προκαλεί αυτή η όψη μπορεί να μας εμπλέξει σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα. Πιθανά προβλήματα γύρω από το μεταφορικό μας μέσο.

Στις 30/11 με το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου τακτοποιούμε υποθέσεις πρακτικού ενδιαφέροντος, διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, θέματα της καθημερινότητας που επηρεάζουν τόσο την απόδοση μας στην εργασία όσο και την προσωπική μας ζωή. Ακόμη, αν έχουμε να κάνουμε μια σημαντική συζήτηση καλό θα ήταν να την προγραμματίσουμε για αυτή τη μέρα.

Την 1/12 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη ανασύρει παράπονα, πικρίες και δυσαρέσκειες που κατά καιρούς βιώσαμε στην προσωπική μας ζωή και γινόμαστε επιθετικοί και ανταγωνιστικοί απέναντι τόσο στους δικούς μας ανθρώπους όσο και προς τον σύντροφό μας. Οι υπερβολές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας είναι επίσης κάτι που πρέπει να προσέξουμε.

Στις 2/12 το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν βοηθά να πάρουμε σωστές αποφάσεις ή οι κινήσεις μας να έχουν αποτέλεσμα, καθώς τίποτε δεν γίνεται με σκέψη και λογική. Την ίδια ημέρα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα δούμε κάποιες σχέσεις που έχουν ήδη δοκιμαστεί να προχωρούν σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο δέσμευσης που θα αλλάξει τις συνθήκες της ζωής τους. Οι αδέσμευτοι θα γοητευτούν από ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει διαφορά ηλικίας.

Την Κυριακή 4/12 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να θολώνει την κρίση μας σε ότι έχει να κάνει με τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά μας. Είναι πολύ πιθανό να κάνουμε λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων που θα μας απογοητεύσουν στο μέλλον. Ακόμη δεν είναι η στιγμή να αποφασίσετε μια συνεργασία, να δανείσετε χρήματα ή να κάνετε άσκοπες αγορές.

ΚΡΙΟΣ

Ο ενθουσιασμός για κάτι καινούργιο που σχεδιάζετε δεν λείπει, παρά το γεγονός ότι κάποιες στιγμές αμφιταλαντεύεστε και δεν είστε σίγουροι για τις κινήσεις που κάνετε. Αυτή την εβδομάδα καλύτερα να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για τίποτε και να μην υπογράψετε σημαντικά έγγραφα που θα σας δεσμεύουν οικονομικά ή επαγγελματικά για μεγάλο διάστημα. Επίσης ερευνήστε αν οι πληροφορίες που λαμβάνετε ανταποκρίνονται στην αλήθεια γιατί ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε είναι μεγάλος. Ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσο για τυχόν προβλήματα και να είστε γενικά προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Επαγγελματικά να είστε απολύτως σαφείς σε ότι λέτε και πολύ προσεκτικοί σε ότι συμφωνείτε. Ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε για λίγο λόγω δουλειάς. Συναισθηματικά, δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε και γίνεστε εριστικοί και επιθετικοί .

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπετε επιτέλους φως στα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα, κυρίως μετά από δικές σας κινήσεις που σας προσέφεραν διεξόδους και λύσεις σημαντικές. Εννοείται πως πρέπει να συνεχίσετε να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε σπατάλες ή άσκοπες αγορές. Αποφύγετε να συζητήσετε τα οικονομικά σας με πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Επαγγελματικά, δείξτε υπομονή στις ενδεχομένως υπερβολικές απαιτήσεις των ανωτέρων σας και φροντίστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι αν διαχειρίζεστε χρήματα. Συναισθηματικά, όσο σκέφτεστε κάποιες δύσκολες ή επίπονες καταστάσεις που ζήσατε στο παρελθόν, τόσο πιο δύσκολα ανοίγεστε σε μια καινούργια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ακούσετε και θα μάθετε πολλά αυτή την εβδομάδα, και άλλα τόσα θα πείτε και εσείς αφού η επικοινωνία είναι για εσάς ο αέρας που αναπνέετε! Όμως, από αυτά που θα μάθετε πολλά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα πρέπει να είστε σε θέση να το διακρίνετε. Ακόμη, οι τόνοι θα ανέβουν σε κάποιες συζητήσεις σας και εύκολα μπορεί να ξεφύγετε σε λόγια και συμπεριφορά. Επαγγελματικά, έρχεται στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο σας είχε ανατεθεί αλλά ποτέ δεν ολοκληρώσατε και αυτό σας εκθέτει στους συναδέλφους σας. Συναισθηματικά είναι περίπλοκα τα πράγματα καθώς δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας ούτε για τα βασικά. Οι αδέσμευτοι ίσως στραφείτε σε μια ιστορία από το παρελθόν, αλλά τίποτε δεν μένει ίδιο...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ρυθμοί της εβδομάδας αυτής είναι πιο έντονοι από ότι θα θέλατε, αφού απαιτήσεις και υποχρεώσεις υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε. Κάντε λοιπόν το πρόγραμμα σας, ιεραρχήστε τα όσα πρέπει να γίνουν και δώστε αρμοδιότητες και στα άλλα μέλη της οικογένειας σας. Φροντίστε την υγεία σας , να κοιμάστε καλά και να τρώτε σωστά. Επαγγελματικά, είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και ξεκινήστε από τα πιο σημαντικά για να μην αγχωθείτε. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας (τηλέφωνα,mail, ραντεβού) για να αποφύγετε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Στο τέλος της ημέρας είστε τόσο κουρασμένοι που δεν έχετε διάθεση και κουράγιο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Οι φιλικές σας σχέσεις και η κοινωνική σας ζωή θα μπορούσε να είναι ο χώρος που θα λάμψετε και θα διακριθείτε για το χιούμορ, τη γοητεία και τη ζωντάνια σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε. Είναι προβληματική η επικοινωνία αυτό το διάστημα και οι γύρω σας δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν εύκολα το πνεύμα και τον τρόπο σκέψη σας με αποτέλεσμα να σας παρεξηγήσουν. Επαγγελματικά, βρείτε διέξοδο στη δημιουργικότητα σας μέσα από ένα καινούργιο εγχείρημα που θα το στήσετε όλο εσείς, αλλά αφήστε να περάσουν οι ημέρες αυτές πριν το παρουσιάσετε στους υπολοίπους. Συναισθηματικά, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν έχετε σκοπό ή δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε γιατί αυτό θα μεγαλώσει την απόσταση με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, χωροταξικές ή διακόσμησης και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους κοντινούς σας ανθρώπους που δεν θέλουν να ταλαιπωρείστε (και να ταλαιπωρούνται...). Αν υπάρχει ένα ζήτημα οικογενειακό που περιμένει τη λύση του, αφήστε το για αργότερα και μην ασχολείστε καθόλου αυτές τις ημέρες. Επαγγελματικά, έχετε αρκετά ζητήματα ανοικτά και για ολοκληρωθούν θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άλλα πρόσωπα και να συνεργαστείτε μαζί τους. Αυτό λοιπόν είναι το πρόβλημα, καθώς η επικοινωνία είναι προβληματική αυτές τις ημέρες και δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Συναισθηματικά, η επικοινωνία με τον σύντροφο σας περιορίζεται σε συζητήσεις μόνο πρακτικών θεμάτων, και η ρουτίνα σας πνίγει!

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε με τα πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος και θα θελήσετε να τα βοηθήσετε στα θέματα που αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, με την επικοινωνία μεταξύ σας να μην είναι εύκολη, φροντίστε να πείτε τη γνώμη σας χωρίς να πιέζετε να την ακολουθήσουν, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Μην παραμελείτε την υγεία σας. Επαγγελματικά, πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, αλλά δεν υπάρχει κοινή στρατηγική από όλους τους εμπλεκόμενους με αποτέλεσμα αυτές να καθυστερούν. Συναισθηματικά έχετε την ευκαιρία τόσο για νέες γνωριμίες οι αδέσμευτοι όσο και για να περάσετε όμορφα με τον άνθρωπο σας οι δεσμευμένοι. Προσοχή μόνο στις λάθος συνεννοήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτές τις ημέρες και μάλιστα σχεδιάζετε να κάνετε και κάποιες σημαντικές αγορές. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τις αποφύγετε-ειδικά στα μέσα της εβδομάδας- για να μην το μετανιώσετε αργότερα . Και στα επαγγελματικά σας κινείστε με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά ακόμη και να σας υποσχεθούν κάτι τέτοιο, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε. Ωραία τα λόγια και οι υποσχέσεις αλλά να περιμένετε τις πράξεις. Συναισθηματικά, αν αφήσετε στην άκρη τις συζητήσεις για τα οικονομικά, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και το ταίρι σας θα νιώσει πραγματικά το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή με τις πλανητικές της όψεις σας βάζει στην καρδιά των γεγονότων και απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή σε κάθε σας βήμα! Είναι η επικοινωνία που επηρεάζεται κυρίως και πολύ εύκολα θα παρερμηνευθούν τα λόγια και οι εκφράσεις σας. Με την ίδια ευκολία μπορείτε και εσείς να καταφύγετε σε υπερβολές και υπεροπτική συμπεριφορά με την έννοια πως ότι λέτε είναι σωστό και εκεί οι συζητήσεις να εξελιχθούν σε πύργο της Βαβέλ. Και στον επαγγελματικό σας χώρο να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε και στο πως εκφράζεστε γιατί οι ανώτεροι ή ακόμη και οι συνάδελφοι σας δεν θα σας χαριστούν. Συναισθηματικά, κρατήστε χαμηλούς τόνους και να είστε μετρημένοι και σοβαροί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε αρκετά κουρασμένοι, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και οι ημέρες αυτές προσφέρονται να αποτραβηχτείτε, όσο μπορείτε, από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα δεν κυλούν με μια φυσιολογική ροή , δεν έχουν την οργάνωση που πρέπει και αυτό σας εκνευρίζει αφού για άλλη μια φορά καλείστε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Κάντε ότι νομίζετε πως πρέπει να γίνει, αλλά αποφύγετε τις φωνές και τις υποτιμητικές εκφράσεις για να μην σχολιαστείτε αρνητικά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Στη συναισθηματική σας ζωή προς το παρόν δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμπιστοσύνη που συνηθίζετε να δείχνετε σε όλους τους ανθρώπους αυτή την εβδομάδα ίσως δεν σας βγει σε καλό, καθώς κάποιοι θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Προσέξτε τα οικονομικά σας, και πείτε όχι σε άσκοπες σπατάλες. Ένα σύντομο ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό στο τέλος της εβδομάδας. Επαγγελματικά, ετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας και έχετε καινούργιους στόχους που σιγά σιγά τους βάζετε σε εφαρμογή. Οι φίλοι σας καλύπτουν σχεδόν όλες σας τις συναισθηματικές ανάγκες και ίσως σας συγκινήσει ερωτικά ένα πρόσωπο του φιλικού σας κύκλου.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μια έντονη νευρικότητα αυτές τις ημέρες, κυρίως γιατί αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε και πολλά από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Το ένστικτο σας είναι αλάθητο, και πράγματι η εβδομάδα αυτή φέρνει και λάθος εκτιμήσεις, και ψέματα και απογοητεύσεις, κυρίως από τις συμπεριφορές ορισμένων ατόμων απέναντί σας. Επαγγελματικά είστε αναποφάσιστοι για τις επόμενες κινήσεις σας και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πάρετε καμιά απόφαση. Συναισθηματικά, μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί με μια πρόσφατη γνωριμία σας αλλά μην επενδύσετε σε αυτή την ιστορία αν δεν σας αποδείξει με την συμπεριφορά του την αλήθεια των αισθημάτων του.

Αγαπημένο