ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 7-13 Μαρτίου

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα!
1
'
Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 7-13 Μαρτίου Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έχετε περισσότερο άγχος για τα επαγγελματικά σας, όχι γιατί δεν έχετε κάνει κάτι καλά αλλά γιατί είστε ανυπόμονοι για το αποτέλεσμα που το θέλετε εδώ και τώρα… Και το δικαιούστε φυσικά… Πάντως, έχετε κάνει και σωστή μελέτη και εκτέλεση ώστε να περιμένετε τα καλύτερα… Ωστόσο η προσπάθεια είναι διαρκής, και δεν πρέπει να επαναπαύεστε… Ερωτικά, είστε τόσο προσιτοί ώστε κανείς να μην μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σας! Ακόμα και περιπτώσεις που δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε στο πρόσφατο παρελθόν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικότερα, δε φοβάστε να κάνετε βήματα μπροστά και να πάρετε και τα ρίσκα σας… Ειδικά αν είναι και ελεγχόμενα ή τα έχετε ξαναπάρει και στο παρελθόν τότε σας είναι ακόμα πιο εύκολο… Αυτό που σας αρέσει είναι ότι σκέφτεστε με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να βλέπετε πέρα από τα συνηθισμένα… Φίλοι είναι καλοί σύμβουλοι και αν είστε και αναλυτικοί μαζί τους μπορούν να σας δώσουν και μία άλλη κατεύθυνση… Ερωτικά, στο τέλος της εβδομάδας παίρνετε μία ικανοποίηση που την υποδέχεστε όπως ακριβώς της αρμόζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις και τουλάχιστον μην απορρίπτετε τίποτα χωρίς να το ακούτε…  Επίσης αν σας δημιουργούνται απορίες να τις ρωτάτε και να απαιτείτε απαντήσεις ακόμα και σε λεπτομέρειες… Αυτή την εβδομάδα μη δυσανασχετείτε με τις αποστάσεις και επιδιώξτε τις κιόλας… Μία κοντινή απόσταση ακόμα και σε μέρη που έχετε ξαναπάει θα σας ανανεώσει… Ερωτικά, είστε επίμονοι και θέλετε να τα κάνετε όλα γρήγορα ή και να δεσμευθείτε παραπάνω…. Μπορείτε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και σίγουρα θα λάβετε την ανταπόκριση που αποζητάτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε καταλάβει ότι είστε αυτοί που θα δεχτείτε και θα απαιτήσουν από εσάς τη συναίνεσή σας αν και  η ανάγκη σας για ανεξαρτησία είναι διάχυτη… Μη νιώθετε εσωτερική μοναξιά στους στόχους που βάζετε, αντιθέτως μοιραστείτε τους και με άλλους τουλάχιστον στον τομέα που τους αφορά… Τα ερωτικά σας είναι σαφώς καλύτερα αλλά είτε κρατάτε μυστικά είτε σας κρύβουν κάτι που όμως είστε κοντά στο να το φέρετε στην επιφάνεια… Να το δείτε με επιείκεια γιατί έτσι και αλλιώς και εσείς δημιουργήσατε αποστάσεις…  Βήματα προσέγγισης γίνονται αποδεκτά είτε προς εσάς είτε από εσάς!

ΛΕΩΝ

Θέλετε να οργανωθείτε καλύτερα και φυσικά μπορείτε να το κάνετε χωρίς να είναι ευδιάκριτο από τους άλλους… Στα επαγγελματικά σας να λέτε μόνο όσα είναι απαραίτητα, ακόμα και αν σας προκαλούν ή είναι καχύποπτοι προς εσάς… Να θυμάστε ότι όπως εσείς σκέφτεστε χαμηλόφωνα και άλλοι το κάνουν… Εσείς όμως μπορείτε να τους ανακαλύψετε πιο εύκολα… Και στα ερωτικά σας, δεν είστε διάφανοι, που αυτό δεν είναι χωρίς όμως να υπάρχει  πονηρός σκοπός… Είναι που είστε αναποφάσιστοι και ακόμα αμφιταλαντεύεστε με τον εαυτό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματισμένοι είστε και αυτή τη φορά συντονισμένοι και τακτικοί… Βέβαια είστε και ευέλικτοι ώστε να το αναπροσαρμόζετε σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες στην εργασία σας… Νέες συνεργασίες ευνοούνται και μη σας τρομάζει το καινούργιο…. Αντιθέτως, να το καλοδεχτείτε και να το εξελίξετε… Τα ερωτικά σας έχουν ευχάριστες εκπλήξεις που είναι στο χέρι σας να τους δώσετε ακόμα περισσότερη ώθηση…. Δίαιτα , γυμναστική και κάθε είδους απασχόληση με την εξωτερική σας εμφάνιση ευνοούνται και ξεκινήστε τα!

ΖΥΓΟΣ

Μοναδική ευκαιρία για εσάς για να βρείτε καινούργιους τρόπους διασκέδασης και να περνάτε καλά, αλλά και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν… Είστε και βιαστικοί … Θέλετε να νιώθετε την στιγμή και να δημιουργείτε ανυπομονησία… Δείτε πως αυτό θα σας βοηθήσει και στα επαγγελματικά σας γιατί οι ιδέες σας είναι και έξυπνες και πρωτότυπες! Στα εργασιακά σας, λοιπόν, αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας αλλά κάντε και καινούργιες και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό… Κάτι αλλάζει στο πλανητικό σκηνικό υπέρ σας και  μην το αφήσετε ανεκμετάλλευτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας για να το ρίξετε έξω και για ευχάριστες στιγμές είναι σε πρώτη ζήτηση, ωστόσο θέλετε να το κάνετε με μέτρο αλλά και να μην σπαταλιέστε όταν δεν υπάρχει καλή παρέα… Αυτό βέβαια δε σας επιτρέπει να είστε χαλαροί στα ερωτικά σας,  καθώς είναι βέβαιο ότι θα βρείτε αντιστάσεις και θα απαιτήσουν από εσάς απαντήσεις που δεν είστε έτοιμοι να δώσετε… Αυτό που όμως έχετε κατανοήσει είναι η  ανάγκη της επικοινωνίας και αποφασίζετε να ρίξετε τους τόνους έτσι για να βλέπετε και τη διάσταση απόψεων και την κλιμάκωσή τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποκατάσταση σχέσεων με δική σας πρωτοβουλία και με δικές σας άμεσες κινήσεις… Είστε και διατεθειμένοι να κάνετε και υποχωρήσεις όχι όμως χωρίς σκοπό… Πάντως προσεγγίζετε και τα σωστά άτομα και με το σωστό τρόπο… Ερωτικά, στηρίζεστε σε υποσχέσεις που σας έχουν δώσει και ευτυχώς θα τις τηρήσουν… Φροντίστε και εσείς να είστε ανάλογα συνεπείς όμως… Τα οικογενειακά σας, είναι αυτά που σας δίνουν μία ακόμα νότα αισιοδοξίας και σας παρακινούν ανάλογα, ώστε να πορευτείτε σε ενέργειες από κοινού, αλλά θέλουν σκέψη και μετά εκτέλεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θεωρείτε ότι έχετε προετοιμαστεί στα επαγγελματικά σας, έχετε κάνει τις κινήσεις σας και δεν έχετε δει τα αποτελέσματα, τότε αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε μπροστά σας… Τουλάχιστον να γίνει η αρχή… Είστε πάντως κοντά στο να ολοκληρώσετε ένα στόχο σας… Για τα ερωτικά σας είστε πιο ήρεμοι και έχετε καταλάβει ότι οι εντάσεις δεν ωφέλησαν κανέναν και πολύ περισσότερο εσάς… Αν υπήρχαν θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν τώρα βρίσκετε τη σωστή θεραπευτική μέθοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Οικονομικοί είναι οι στόχοι της εβδομάδας σε συνδυασμό με τους προσωπικούς σας όμως και έπονται και οι επαγγελματικοί.. Έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και τύχη και το σημαντικότερο όλων είναι ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή χρονική στιγμή… Ερωτικά, εσείς προκαλείτε και δίνετε το στίγμα του ενδιαφέροντός σας… Βαδίζετε όμως στα σίγουρα… Το καλό  είναι ότι μπορείτε να συντονίζετε σωστά το παρελθόν με το παρόν χωρίς επιπλοκές… Έχετε μάθει από τα λάθη σας ή προσπαθείτε να βελτιώσετε τη συμπεριφορά σας όταν αντιλαμβάνεστε ότι είστε άδικοι!

ΙΧΘΥΣ

Είναι η εβδομάδα που σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Ειδικά αν αφορά χρήματα που έχουν να κάνουν είτε με ανθρώπους της οικογένειας είτε γενικότερα με άλλους, μπορείτε να τα δείτε να διευθετούνται άμεσα… Τα ερωτικά σας, σας βοηθάνε να νιώθετε ασφάλεια και να κάνετε επεκτατικές σκέψεις… Μία συγκατοίκηση ή καλύτερες συνθήκες στις ήδη υπάρχουσες στο σπίτι σας, ευνοούνται… Ακόμα και ανακαινίσεις επιτρέπονται και σας χαροποιούν ιδιαίτερα!

Αγαπημένο