ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: "Δεν έχει σημασία το πόσο αργά πηγαίνεις, σημασία έχει να μη σταματάς.."

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: "Δεν έχει σημασία το πόσο αργά πηγαίνεις, σημασία έχει να μη σταματάς.." Photo/Istock

Αν και πλησιάζουμε στο Σαββατοκύριακο, η διάθεση σήμερα δεν είναι ανάλαφρη ή χαλαρή. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μιλούν για υποχρεώσεις, ευθύνες και περιορισμούς που δεν μας επιτρέπουν να ξεφύγουμε. Εννοείται πως υπάρχουν και θετικές επιρροές από αυτές τις όψεις, αλλά είναι προς άλλη κατεύθυνση. Επαγγελματικά σχέδια, φιλοδοξίες, ρεαλιστικοί στόχοι και σχεδιασμός επόμενων κινήσεων είναι ζητήματα που θα μπορέσουμε να χειριστούμε με μεγάλη ευκολία σήμερα. Αφού λοιπόν αφοσιωθούμε όλη τη μέρα σε αυτά τα θέματα, μετά τις 10 το βράδυ, και αν έχουμε αντοχές, μπορούμε να γιορτάσουμε και την Τσικνοπέμπτη...

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στους στόχους και τις μελλοντικές σας επιδιώξεις, όπως και στην προσπάθεια σας να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να διευκολύνουν με κάποιο τρόπο τα σχέδια σας. Επαγγελματικά, δείξτε μεγαλύτερη επιμέλεια και προσοχή σε ότι ασχολείστε. Στην προσωπική σας ζωή, βάλτε τα όρια σας και μη βιάζεστε να προσφέρετε σε ανθρώπους που δεν ανταποδίδουν ούτε το ελάχιστο του δικού σας συναισθήματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Βλέπετε με περισσότερη θέρμη ένα επαγγελματικό σας σχέδιο που για κάποιο διάστημα το είχατε αφήσει στην άκρη. Σε αυτό βοηθά και η στήριξη που έχετε από ένα πιο έμπειρο μέλος της οικογένειας σας. Ενδεχομένως, η στήριξη αυτή να προέρχεται από ένα ισχυρό πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο. Ωστόσο, μην παραμελείτε και την προσωπική σας ζωή, όπου ,μπορείτε να περάσερτε πολύ όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, λόγω της έμφυτης εξυπνάδας και αντίληψης που διαθέτετε, αλλά θα πρέπει και να το αποδείξετε. Οι ημέρες αυτές ευνοούν οτι έχει να κάνει με την απόκτηση γνώσης και δεξιοτήτων, αναζητήστε λοιπόν τον τρόπο που θα τις αποκτήσετε. Οι σχέσεις με την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Αν είστε μόνοι, ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο μέσω οικογενειακών γνωστών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τακτοποιείστε οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές, ενώ όσοι έχετε κληρονομικές ή άλλου είδους εκκρεμότητες με το δημόσιο, τις ημέρες αυτές μπορείτε να τις ρυθμίσετε με καλά αποτελέσματα. Συναισθηματικά, αντιμετωπίζοντας από κοινού τα διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας, έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου απέναντί σας, οι προσωπικές σας σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες αποκτούν άλλη βαρύτητα. Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε είναι σημαντικές, φροντίστε να τις τηρήσετε. Συναισθηματικά, πολλοί από εσάς αποφασίζετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα, ειδικά αν το ταίρι σας έχει την αποδοχή του οικογενειακού και κοινωνικού σας κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις φέρνει η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις οποίες θα ανταποκριθείτε με επιτυχία αλλά και με αρκετή κούραση. Ωστόσο, μέσα από αυτό θα κερδίσετε την αναγνώριση συναδέλφων και προϊσταμένων, που αργότερα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Συναισθηματικά, απολαμβάνετε τη φροντίδα που σας δίνει το ταίρι σας, αλλά θα πρέπει να δείξετε και εσείς το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ

Με μεγαλύτερη σιγουριά αλλά και τη βοήθεια πολύ δικών σας προσώπων θα βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που αναδικνύει τη δημιουργική σας πλευρά. Επαγγελματικά, θα πρέπει να επιμείνετε περισσότερο σε ένα θέμα που γνωρίζετε καλά και χειρίζεστε με επιτυχία. Στηρίξτε την άποψη σας με επιχειρήματα. Συναισθηματικά, μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να “καπελώσουν” τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου δημιουργεί επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις γύρω από το σπίτι και την οικογένεια, και θα κουραστείτε αρκετά για να ανταπεξέλθετε σε αυτές. Επιπλέον, πηγή έντασης μπορεί να γίνουν ζητήματα γύρω από την ακίνητη περιουσία και τη διαχείριση της. Συναισθηματικά, οι απαιτήσεις του συντρόφου ή ενός μέλους της οικογένειας, σάς πιέζουν απίστευτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν διάφορες μικροδουλειές που υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν και τις παραμελείτε. Μελετήστε τις λεπτομέρειες, και προσχωρήστε μεθοδικά και με πρόγραμμα στην επίλυση τους. Επίσης, αν έχετε μεταφορικό μέσο, ένας προληπτικός έλεγχος λειτουργίας θα ήταν μια έξυπνη κίνηση. Συναισθηματικά, ίσως ένα κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται τη βοήθεια σας και αναγκαστείτε να ακυρώσετε τα δικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου σας φέρνει πολύ πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός φιλόδοξου στόχου, για τον οποίο έχετε δουλέψει ατελείωτες ώρες!Ακόμη, αν σας οφείλουν χρήματα, είναι πολύ πιθανό τις ημέρες αυτές να τα λάβετε.Η συναισθηματική σας ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα σήμερα, με τις διαφόρων ειδών υποχρεώσεις να μην έχουν τέλος...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους ήρθε η στιγμή να δικαιωθούν οι κόποι σας και να επιβραβευθούν οι προσπάθειες σας. Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν επιπλέον αρμοδιότητες και ευθύνες, ωστόσο πριν τις αναλάβετε θα πρέπει να αναλογιστείτε αν τις θέλετε πραγματικά. Συναισθηματικά, εκτός της ρουτίνας και των υποχρεώσεων υπάρχει και η διασκεδαστική πλευρά της ζωής, ανακαλύψτε την!

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου έρχονται στην επιφάνεια παλιές φοβίες και ανασφάλειες που πρέπει πλέον να ξεπεράσετε. Επιπλέον φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας. Επαγγελματικά, ακούστε τη διαίσθησή σας και προστατευτείτε από παρασκηνιακές ενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας. Συναισθηματικά, οι ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία δεν λείπουν, οι παράλληλες όμως σχέσεις συνήθως δεν οδηγούν πουθενά...

Αγαπημένο