ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου- Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει ερωτικές ειδήσεις και οικονομικές ευκαιρίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου- Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης φέρνει ερωτικές ειδήσεις και οικονομικές ευκαιρίες Photo/Istock

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα που μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα τόσο στα οικονομικά-επαγγελματικά μας όσο και στα συναισθηματικά! Αν οι στόχοι μας για το μέλλον είναι ξεκάθαροι πλέον μέσα μας, οι συγκυρίες θα μας φέρουν στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή για να τους προωθήσουμε! Με τη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης να ευνοεί τις ουσιαστικές συζητήσεις, μπορούμε να βάλουμε τις προσωπικές μας σχέσεις σε νέες βάσεις, αφήνοντας οριστικά πίσω ότι μας πλήγωσε. Μόνη παραφωνία, το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους... Ευκαιρία να τους ξεπεράσουμε!

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σας φέρνει νέα από πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά. Σχέσεις με εξωτερικό, ταξίδια και σπουδές επίσης ευνοούνται! Να είστε περισσότερο διαλλακτικοί στις συζητήσεις με τους συναδέλφους σας όσο και αν νιώθετε οτι τρέχετε με χίλια και αυτοί ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει...Στη συναισθηματική σας ζωή είστε περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες του συντρόφου σας και θα το εκτιμήσει αναλόγως!

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά αναβλητικοί είστε σήμερα και αφήνετε για αργότερα οτιδήποτε δεν είναι άμεσης ανάγκης. Αν ο σύντροφος σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο προτείνει να ασχοληθεί εκείνο με τις δικές σας υποχρεώσεις θα το δεχθείτε με μεγάλη χαρά. Μπορείτε να το προτείνετε και εσείς, προκειμένου να σας μείνει χρόνος να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της εμφάνισης σας. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι ασταθή με διάφορα έξοδα να προκύπτουν ξαφνικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα ξυπνά τη διάθεση σας για παιχνίδι και διασκέδαση, όπως όταν ήσασταν ανέμελα παιδιά. Γενικά έχετε μια παιδικότητα στη συμπεριφορά σας που σήμερα θα την αφήσετε ελεύθερη να εκφραστεί. Αν είστε γονείς είτε υπάρχουν παιδιά στο κοντινό σας περιβάλλον, θα θελήσετε να περάσετε χρόνο μαζί τους και να έχετε κοινές δραστηριότητες. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται καινούργιες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο σπίτι ή στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν μικροπροβλήματα πρακτικής φύσης που θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε και, ακόμη και αυτό μπορεί να σας αγχώσει. Οι συνάδελφοι σας τρέχουν να σας συμβουλευτούν για οποιοδήποτε πρόβλημα τους παρουσιαστεί, φροντίστε όμως να μην γίνεται αυτό σε βάρος της εργασίας σας. Σας αρέσει να φροντίζετε τον σύντροφό σας αλλά η υπερβολή τον καταπιέζει!

ΛΕΩΝ

Είστε κάπως ανικανοποίητοι σήμερα και όσο οι γύρω σας προσπαθούν να σας πείσουν πως πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας τόσο εκνευρίζεστε. Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, αλλά για να έχετε την ελευθερία κινήσεων που επιδιώκετε θα πρέπει να αποδείξετε πως αυτή η συμπεριφορά φέρνει και αποτελέσματα. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί σημαντικά την προσωπική σας ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν σήμερα, και οι κινήσεις που κάνετε είναι για να ωφεληθεί με κάποιο τρόπο και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Υπάρχουν ωστόσο πρακτικές δυσκολίες που δεν θα το επιτρέψουν. Στα επαγγελματικά σας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν καθυστερήσεις και αναβολές και έχετε κουραστεί να προγραμματίζετε πράγματα που δεν βγαίνουν. Το φλερτ με συναδέλφους ή γενικότερα με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι σχεδόν βέβαιο.

ΖΥΓΟΣ

Θα πιεστείτε και θα κουραστείτε αρκετά για να ολοκληρώσετε αυτά που πρέπει στην εργασία σας αλλά η αναγνώριση που θα έχει ο κόπος σας από τους ανωτέρους σάς είναι αρκετή. Η προσωπική σας ζωή επίσης είναι σε καλό επίπεδο, με όσους είστε δεσμευμένοι να έχετε μια πολύ καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ενώ καινούργιες, κοινές εμπειρίες δίνουν στην καθημερινότητα σας περισσότερο ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει ή λειτουργεί ως τροχοπέδη στη ζωή σας. Αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση σας τολμήστε τη σήμερα. Επαγγελματικά, βασιστείτε στη διαίσθηση σας για το αν μπορείτε να εμπιστευτείτε έναν συνεργάτη σας, ενώ δεν σας αγγίζουν αρνητικά σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την υπερβολική σας ενέργεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα κάνετε δικά σας τα προβλήματα των φίλων σας και θα προσπαθήσετε να είστε κοντά τους με κάθε τρόπο. Η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα επηρεάσει και εκείνους με πολύ θετικό τρόπο. Στα επαγγελματικά σας αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι η δημιουργικότητα και οι πρωτότυπες ιδέες σας. Είστε σε ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα ερωτικά σας, αρκεί να το θελήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να παραστείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση όπου θα κάνετε χρήσιμες επαφές για την εξέλιξη της καριέρα σας. Επαγγελματικά, προσπαθώντας να ολοκληρώσετε κάτι που σας ζητήθηκε στην εργασία σας έρχεστε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και με κάποια έκπληξη αντιλαμβάνεστε ότι έχετε κοινούς στόχους και αγωνίες. Να θυμάστε ότι υπάρχει και ζωή εκτός γραφείου που πρέπει να τη ζήσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Οι περιορισμοί και τα πρέπει πάντα σας ενοχλούν, αλλά ειδικά σήμερα δεν το αντέχετε καθόλου. Προσπαθήστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μοιράζεστε ίδια ιδανικά και αξίες για να μπορέσετε να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση. Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν εξελίξεις που δεν γνωρίζετε και θα σας επηρεάσουν στο μέλλον. Δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και διεκδικήστε αυτά που αξίζετε. Καινούργιες γνωριμίες φιλικές και μη σας ενθουσιάζουν!

ΙΧΘΥΕΣ 

Θα μάθετε κάποια ευχάριστα νέα για ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σας περιβάλλον και ενώ θα χαρείτε, θα νιώσετε ότι οι άλλοι εξελίσσονται ενώ εσείς μένετε στάσιμοι. Στα επαγγελματικά σας η πίεση και η κούραση συνεχίζονται ενώ νιώθετε πως οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται όπως πρέπει. Τουλάχιστον υπάρχει καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους και λέτε τα παράπονα σας. Τα οικονομικά σας θέλουν προσεκτική διαχείριση και όχι σπατάλες.

Αγαπημένο