ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου- Απρόοπτα γεγονότα αλλάζουν τις προτεραιότητες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου- Απρόοπτα γεγονότα αλλάζουν τις προτεραιότητες Photo/Istock

Αναζητάμε την ασφάλεια σήμερα, τόσο την συναισθηματική όσο και την οικονομική και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ότι χρειάζεται για να το πετύχουμε, αλλά λογαριάζουμε χωρίς τον Ουρανό, ο οποίος σε σύνοδο με την Σελήνη στον Ταύρο ανατρέπει κάθε  μας σχέδιο  για την σημερινή ημέρα. Κινούμαστε λοιπόν με ψυχραιμία, δείχνουμε υπομονή στα απρόοπτα που θα συναντήσουμε και ασχολούμαστε με απλά θέματα της καθημερινότητας που θέλουν και αυτά την τακτοποίηση τους.  

Κριός  

Η οικονομική αστάθεια που ζείτε εδώ και καιρό σας έχει πλέον κουράσει και είστε αποφασισμένοι να κάνετε ότι μπορείτε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναλάβετε παραπάνω αρμοδιότητες στην εργασία σας, με επιπλέον αμοιβή εννοείται, διαφορετικά ενημερώστε φίλους και γνωστούς πως ψάχνετε για extra δουλειά και ίσως έχουν κάτι υπόψη τους. Τα ερωτικά σας τα έχετε αφήσει στην τύχη τους, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τον άνθρωπο σας...

Ταύρος

Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο θα δείτε τους γύρω σας να είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν σε ότι προτείνετε, και να στηρίζουν τις ιδέες σας. Ωστόσο,  καλύτερα να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις για ότι θέλετε να κάνετε, γιατί προς το απόγευμα οι υποσχέσεις που σας έχουν δοθεί για βοήθεια, απλά θα αποσυρθούν. Αισθηματικά, μην αφήνετε στο σκοτάδι τον σύντροφο σας για αυτά που σας ενοχλούν στη σχέση σας και μαζί θα βρείτε τη λύση. 

Δίδυμοι

Νιώθετε αρκετά πεσμένοι σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτε πέρα από τις δικές σας ανάγκες και οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά. Συναισθηματικά, είστε έτοιμοι να επιτεθείτε στο σύντροφο σας και να ξεσπάσετε τα νεύρα σας επάνω του αλλά τι θα κάνετε αν κάνει και αυτός το ίδιο; Απρόοπτα γεγονότα στο χώρο της δουλειάς σας αναστατώνουν και σας ταράζουν αφού είχατε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας το οποίο  δεν θα μπορέσετε να ακολουθήσετε. 

Καρκίνος

Θα χρειαστεί σήμερα να ασχοληθείτε με το πρόβλημα ενός φίλου αλλάζοντας το δικό σας πρόγραμμα και αυτό θα σας αγχώσει καθώς έχετε να κάνετε πολλά που δεν μπορούν να περιμένουν. Επαγγελματικά, το μυστικό για να καταφέρετε να αντέξετε όλα αυτά που σας φορτώνουν είναι οι καλές σχέσεις με τους συναδέλφους, που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν αρκεί και εσείς να είστε πιο ευγενικοί μαζί τους. Η συναισθηματική σας ζωή κινδυνεύει από την έλλειψη χρόνου αφού δεν βρίσκεστε σχεδόν ποτέ με τον σύντροφο σας λόγω υποχρεώσεων του ενός ή του άλλου. 

Λέων

Η Δευτέρα σας θέλει περισσότερο ενεργητικούς και λιγότερο θεωρητικούς γιατί όλα αυτά που έχετε αφήσει να μαζευτούν και πρέπει να γίνουν, δεν θα τα κάνει κανένας άλλος για χάρη σας. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο απρόοπτο γεγονός στο χώρο του σπιτιού που θα σας εκνευρίσει και ενδεχομένως διαταράξει και την σχέση σας με τον σύντροφό σας αφού θα θεωρήσετε ότι αυτός ευθύνεται. Στα επαγγελματικά σας, δείξτε υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. 

Παρθένος

Αν και είχατε αποφασίσει τη σημερινή ημέρα να ασχοληθείτε μόνο με τα δικά σας θέματα, να δείτε πως θα πετύχετε τα σχέδια σας, και γενικότερα το πως θα πορευτείτε στη ζωή σας, κοντινοί σας άνθρωποι έχουν ανάγκη στη στήριξη και τη συμβουλή σας και δεν θα τους την αρνηθείτε. Στα επαγγελματικά σας πείτε την γνώμη σας με θάρρος και θα δείτε και άλλους να συμφωνούν μαζί σας. Η συναισθηματική σας ζωή χωλαίνει στην επικοινωνία, αφού τελευταία, κάθε φορά που προσπαθείτε να κάνετε μια συζήτηση καταλήγετε να τσακώνεστε. 

Ζυγός

Έχετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις σήμερα και αυτό μπορεί να είναι από την πληρωμή των λογαριασμών σας μέχρι τη ρύθμιση μιας παλαιότερης οφειλής που σας ακολουθεί ως τώρα. Στα επαγγελματικά σας μην ενθουσιάζεστε από μεγαλεπήβολα σχέδια που σας ανακοινώνονται καθώς το πιο πιθανό είναι να έχουν ακυρωθεί ως το τέλος της εβδομάδας. Προσπαθήστε να κρατήσετε έξω από τη σχέση σας οτιδήποτε σας αγχώνει και όταν είστε με το ταίρι σας αφοσιωθείτε σε αυτό. 

Σκορπιός

Με αρκετή πίεση έρχεται η Δευτέρα, καθώς η Σελήνη απέναντί σας φωτίζει σχέσεις και συνεργασίες μεγεθύνοντας τυχόν προβλήματα που καλείστε να λύσετε. Υπάρχει γενικότερα μια νευρικότητα, τόσο από την πλευρά σας όσο και από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να κινηθείτε ψύχραιμα και αποτελεσματικά. Συναισθηματικά κάντε εσείς το πρώτο βήμα για να πλησιάσετε τον άνθρωπο σας και θα χαρείτε με την άμεση ανταπόκριση του. Επαγγελματικά, διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις τις ημέρας και μην ασχολείστε με πολλά. 

Τοξότης

Μαθαίνετε κάποια πράγματα σήμερα που αφορούν στο περιβάλλον της εργασίας σας, και παρόλο που αρχικά σας εκπλήσσουν δυσάρεστα, σας βοηθούν να κατανοήσετε και να κατατάξετε μέσα σας κάποια ζητήματα της δουλειάς που σας προβλημάτιζαν αρκετά. Βάλτε ένα πρόγραμμα σε ότι έχετε να κάνετε και μη ψάχνεστε τι καινούργιο να κάνετε όταν δεν έχετε ολοκληρώσει τα προηγούμενα. Συναισθηματικά, δείξτε στον άνθρωπο σας την προσοχή που αξίζει!

Αιγόκερως

Θα αντιμετωπίσετε αρκετά απρόοπτα σήμερα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, ενώ αν είστε γονείς (παιδιών στην εφηβεία κυρίως) θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από μια ενέργεια του που σας είχε αποκρύψει. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε οι συζητήσεις σας να γίνονται σε χαμηλούς τόνους αλλά με ειλικρίνεια και σταθερότητα απόψεων. Διαφορετικά, αν πάτε να κρύψετε κάτι από τους δικούς σας θα το αντιληφθούν και θα χαθεί η εμπιστοσύνη. Επαγγελματικά γίνονται πολλές συζητήσεις, αλλά ακόμη έχουν δρόμο μέχρι το αποτέλεσμα. 

Υδροχόος

Θέλετε να φροντίσετε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ώστε και  με τη δική σας βοήθεια να τακτοποιήσει οριστικά ένα ζήτημα που το απασχολεί. Ότι και αν είναι αυτό που σκέφτεστε να κάνετε, θα πρέπει να γίνει μέσα από προγραμματισμό και σοβαρή σκέψη για να μην αναγκαστείτε αργότερα να ασχοληθείτε εκ νέου. Επαγγελματικά αισθάνεστε κουρασμένοι και πιεσμένοι από εκκρεμότητες που δεν λένε να τελειώσουν, ενώ σήμερα ειδικά θα έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποια απρόοπτα που έρχονται να προστεθούν. 

Ιχθύες 

Θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αγαπητοί Ιχθύες, αφού εκτός των καθημερινών υποχρεώσεων ανοίγουν και διάφορα θέματα που θεωρούσατε πως είχαν τελειώσει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ζητήστε την βοήθεια κοντινών σας προσώπων και όλα θα τακτοποιηθούν. Επαγγελματικά, δεν μπορείτε να προγραμματίσετε τίποτε καθώς προκύπτουν διάφορα ζητήματα εντελώς ξαφνικά, αλλά θα καταφέρετε με τη γνωστή σας ευελιξία κάπως να ανταπεξέλθετε. Όλο αυτό το τρέξιμο σας εξαντλεί και δεν έχετε κουράγιο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή! 

Αγαπημένο