ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου- Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκρηκτικοί καυγάδες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου- Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκρηκτικοί καυγάδες Photo/Istock

Η πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου είναι μια ημέρα γεμάτη συναίσθημα και ευαισθησία, πάθος και ερωτισμό, αλλά και ζήλια, ενοχλητικές συμπεριφορές, απατηλές υποσχέσεις και παρεξηγήσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή την αναθέρμανση μιας ερωτικής σχέσης αλλά και ερωτικές αντιζηλίες και εκρηκτικές καταστάσεις σε μια σχέση που δεν έχει βρει ακόμη τις ισορροπίες της. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα από την άλλη μιλά για παρανοήσεις, λάθη και ψεύτικες υποσχέσεις..  Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στους Ιχθύες σχηματίζοντας διαδοχικά όψεις με όλους σχεδόν τους πλανήτες, επηρεάζοντας άλλοτε θετικά άλλοτε πιεστικά τα συναισθήματα μας και τον τρόπο που τα εκφράζουμε!

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις και κυρίως να ενθουσιαστείτε με υποσχέσεις που σας δίνονται με ευκολία. Προσοχή και στις μετακινήσεις σας. Επαγγελματικά μην συζητάτε τα σχέδια σας με πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθεια τους.  Συναισθηματικά, μια συζήτηση με τον σύντροφό σας αποκαλύπτει σκέψεις κρυφές και παράπονα απέναντί σας που ούτε μπορούσατε να φανταστείτε.   

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας να κινείστε σε ένα όμορφο περιβάλλον μπορεί να σας οδηγήσει σε αγορές  που αργότερα θα μετανιώσετε. Επαγγελματικά  συνεχίστε να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς να σχολιάσετε τις αποκαλύψεις και τις φήμες που κυκλοφορούν στο χώρο. Ο σύντροφός σας διαφωνεί με την οικονομική σας διαχείριση και το εκφράζει έντονα. Υποσχεθείτε πως θα περιορίσετε τα έξοδα και όλα θα είναι πάλι μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περισσότερο συγκεντρωμένους σας θέλει η σημερινή μέρα αφού έχετε τη τάση να παρεξηγείτε τα όσα ακούτε και να φτιάχνετε σενάρια που ποτέ δεν θα πραγματοποιηθούν. Επαγγελματικά γίνονται συζητήσεις απλά για να γίνονται χωρίς να έχουν βάση ή προοπτικές. Συναισθηματικά, οι εγωισμοί και τα νεύρα δεν βοηθούν. Δείξτε τα συναισθήματα σας, δεν θα σας βάλουν φυλακή για αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη και η αλάθητη διαίσθηση σας μπορεί σήμερα να πέσει έξω και να σας κάνει να πιστέψετε κάποιες πληροφορίες για ένα πρόσωπο που γνωρίζετε και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Επαγγελματικά, δείξτε υπομονή σε καθυστερήσεις ή αναβολές  που σας αγχώνουν παραπάνω από όσο πρέπει. Συναισθηματικά, αν είστε αφηρημένοι όταν σας μιλά ο σύντροφός σας με το δίκιο του θα εκραγεί…

ΛΕΩΝ

Τακτοποιείστε τις οικονομικές υποχρεώσεις πρώτα  και μετά δείτε αν μπορείτε να κάνετε σπατάλες για να περάσετε όμορφα. Αν είστε γονείς, ίσως αναστατωθείτε από κάτι που θα αφορά στο παιδί σας. Επαγγελματικά, αν σας ζητηθεί να «βάλετε πλάτη» σε μια έκτακτη κατάσταση στην εργασία σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνει μόνιμη… Συναισθηματικά, η γνωστή σας γενναιοδωρία προσελκύει και άτομα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Φροντίστε να τους διακρίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είχατε αναλάβει να τακτοποιήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα και ακόμη δεν το έχετε ολοκληρώσει, θα υποστείτε τη γκρίνια και την άδικη κριτική των δικών σας ανθρώπων.. Επαγγελματικά ένας συνάδελφος που δεν τολμά την ευθεία αντιπαράθεση μαζί σας, κινείται πλαγίως προσπαθώντας να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα σας. Συναισθηματικά, αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα και κάντε με το σύντροφό σας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

ΖΥΓΟΣ

Η γνωστή σας ευγένεια μάλλον εξαφανίζεται σήμερα, μπροστά στα νεύρα και το άσχημο τρόπο κάποιων κοντινών σας ανθρώπων. Αντιδράτε δυναμικά και τους βάζετε στη θέση τους. Επαγγελματικά, μη δίνετε σημασία σε ειδήσεις, νέα και πληροφορίες που δεν έρχονται από σοβαρούς ανθρώπους. Κρατηθείτε μακριά από σχόλια και κουτσομπολιά. Συναισθηματικά, αν δεν δίνετε τόση σημασία σε μικροπράγματα που σας ενοχλούν, θα περάσετε πολύ όμορφα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρατήστε σταθερή συμπεριφορά σε ότι ανατρεπτικό και σας αν σας προταθεί. Μπορεί να είναι ένα νέο πεδίο εξερεύνησης και αυτό να σας γοητεύει αλλά είναι μακριά από τον δικό σας κώδικα αξιών. Επαγγελματικά, όλο και προκύπτουν καινούργια ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Συναισθηματικά, θα απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά ενός προσώπου που σας ενδιέφερε ιδιαίτερα .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για παροδικές εντάσεις με πρόσωπα τα οικογένειας σας και μάλιστα για ασήμαντες αφορμές. Επαγγελματικά , δεν μπορείτε να εξηγήσετε τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων που προσπαθούν να σας κάνουν το μαύρο άσπρο. Συναισθηματικά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ή να ζωντανέψετε τη σχέση σας που έχει βουλιάξει στη ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο ευχάριστα και να σας ακούγονται ορισμένες υποσχέσεις που σας δίνει το περιβάλλον σας, εξετάστε τι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Επαγγελματικά ,έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που σας φέρνει στο μυαλό αντίστοιχες δυσκολίες του παρελθόντος. Η διαφορά είναι ότι τώρα είστε πολύ πιο σίγουροι για τις ικανότητες σας, και θα πρέπει να κινείστε με αυτοπεποίθηση. Συναισθηματικά, φλερτάρετε με την ιδέα μιας κρυφής ιστορίας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου σας απογοητεύει, κυρίως γιατί δεν ακούει τις συμβουλές σας και τα λάθη του θα τα βρει μπροστά του. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά για να πραγματοποιήσετε  ένα στόχο σας, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Το σημαντικό είναι να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και μόνο. Συναισθηματικά, η συμπεριφορά του συντρόφου σας είναι αντανάκλαση της δικής σας, κινηθείτε λοιπόν αναλόγως.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η ανασφάλεια που νιώθετε για την κοινωνική σας εικόνα σας οδηγεί να ακολουθήστε τις συμβουλές ενός προσώπου που είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να σας κατευθύνει σωστά.  Επαγγελματικά, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε για να αποφύγετε λάθη που θα επηρεάσουν την εξέλιξη σας. Στην προσωπική σας ζωή, το ιδανικό κλείσιμο για αυτή την τόσο συναισθηματική ημέρα θα ήταν μια έξοδος που θα εστιάζει κυρίως στην ψυχαγωγία και όχι μόνο στη διασκέδαση.

Αγαπημένο