ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου- Οι δυσκολίες συνεχίζονται αλλά υπάρχει ελπίδα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου- Οι δυσκολίες συνεχίζονται αλλά υπάρχει ελπίδα Photo/Istock

Το πλανητικό πάρτι συνεχίζεται και σήμερα, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις, απογοητεύσεις και εμπόδια, μελαγχολική διάθεση και τάσεις απομόνωσης. Ότι έχει να κάνει με έγγραφα, αιτήσεις, συμβόλαια ή υπογραφές  καθυστερεί, ενώ προβλήματα θα συναντήσουμε και στις επαφές μας με επιχειρήσεις, οργανισμούς και τη Δημόσια Διοίκηση γενικότερα. Υπάρχει ωστόσο και μια ενθαρρυντική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που ζωηρεύει τη φαντασία, δημιουργεί προσδοκίες, ενεργοποιεί τον ερωτισμό και γεννά την ελπίδα ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες!  Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή την όψη, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων τους.  

ΚΡΙΟΣ 

Η Πέμπτη πρόκειται να σας πιέσει αρκετά, με το ένστικτό σας να σας προειδοποιεί και τα γεγονότα να το επιβεβαιώνουν, πως η πνευματική επαφή, η ψυχική επικοινωνία και οι κοινές αξίες που θεωρούσατε πως σαν συνέδεαν με κάποιους ανθρώπους απλά δεν υπάρχουν. Στα επαγγελματικά σας θα συνεχίσετε να πιέζεστε όσο δεν αντιλαμβάνεστε τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και αντιδράτε παρορμητικά. Στην ερωτική σας ζωή η ψυχολογική πίεση που αισθάνεστε σας μπλοκάρει ενεργειακά και δεν λειτουργείτε με τη φλόγα και το πάθος που έχετε συνηθίσει τον σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα αφού λειτουργείτε σαν μαγνήτης που τραβά τους άλλους κοντά του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σας ταλαιπωρούν για τον τρόπο που έχετε φερθεί σε κάποιους πολύ δικούς σας ανθρώπους αφού δείχνουν να σας αποφεύγουν χωρίς να ξέρετε το γιατί.  Επαγγελματικά θα πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και να δεχθείτε να δοκιμαστείτε σε καινούργιες αρμοδιότητες  χωρίς να φοβάστε πως δεν θα είστε το ίδιο καλοί. Για την ακρίβεια πρόκειται για μια πρόταση που σας είχε γίνει στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται. Τα οικονομικά σας για αρκετό ακόμη διάστημα θα έχουν διαρροές. Συναισθηματικά ο σύντροφός σας νιώθει λίγο στριμωγμένος αφού ότι και να κάνει εσείς δεν δείχνετε ικανοποιημένοι. Αν δεν θέλετε να τελειώσει η σχέση σας, φροντίστε να είστε περισσότερο εκδηλωτικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχετε την ευκαιρία να κάνετε καλή εντύπωση σε μια σημαντική συνάντηση, αρκεί να είστε σοβαροί και μετρημένοι. Στη διάρκεια της ημέρας  θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια πρακτικά θέματα που σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα και δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Επαγγελματικά,  δείξτε προσαρμοστικότητα και αντοχή γιατί θα είναι αρκετές οι δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα στο  εργασιακό σας περιβάλλον.  Οι ιδέες σας δεν θα φαίνονται τόσο πρωτότυπες, και οι συνάδελφοι δείχνουν να έχουν κουραστεί από τη βιασύνη και τις επιπολαιότητες σας. Συναισθηματικά, νιώθετε κούραση και απογοήτευση  από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και το εκφράζετε με αδιαφορία απέναντι του. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε-περιέργως- πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας, τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και αυτή η σιγουριά είναι η  δύναμη σας για να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε καινούργια σχέδια και να τα πετύχετε!  Στην επαγγελματική σας ζωή οι συνθήκες παραμένουν ίδιες, εκτός από έναν  συνάδελφο ή συνεργάτη που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να φανεί πιο σημαντικός και περισσότερο αποδοτικός από εσάς. Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές θα έχετε ενοχλήσεις για την τακτοποίησή τους.  Τουλάχιστον είναι ευχάριστα τα νέα στη συναισθηματική σας ζωή αφού ο σύντροφος σας είναι όσο ρομαντικός τον θέλετε και το ίδιο πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία!

ΛΕΩΝ 

Τα οικογενειακά θέματα εξακολουθούν και σήμερα να σας απασχολούν και να μην σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τα δικά σας, τρέχοντα ζητήματα. Η συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειάς σας θα σας αποκαλύψει ένα πρόβλημα που παραμένει ενεργό και πιστεύατε ότι είχε λυθεί. Ακόμη και αν χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για να τακτοποιηθεί θα πρέπει να το κάνετε. Επαγγελματικά, κρατήστε χαμηλούς τόνους , μη φέρεστε εγωιστικά και αναγνωρίστε την σημασία της ομάδας και των καλών σχέσεων ανάμεσα σε συναδέλφους.  Η πορεία της συναισθηματικής σας ζωής εξαρτάται από εσάς και το πόσο θέλετε να παραμείνετε σε μια σχέση που δεν σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας είναι γεμάτο ιδέες και καινούργιες σκέψεις που θέλετε να μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά σήμερα δεν θα είναι τόσο εύκολο να βρεθείτε. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθετε με την μέρα να περνά χωρίς να το καταλάβετε. Ωστόσο μια ευχάριστη είδηση σας φτιάχνει τη διάθεση. Στα επαγγελματικά σας  αναλαμβάνετε επιπλέον ευθύνες που είναι μια ουσιαστική αναγνώριση της δουλειάς σας, έστω και αν δεν γίνουν τυπικές ανακοινώσεις.  Στην προσωπική σας ζωή αντιμετωπίστε με χιούμορ τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι αντίθετα αναζητάτε κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν το βλέπετε τριγύρω...

ΖΥΓΟΣ

Είστε κάπως δύστροποι στις σχέσεις σας σήμερα, με την έννοια ότι θεωρείτε πως έχετε δίκιο σε ότι λέτε και δεν ακούτε καν μια διαφορετική γνώμη.  Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια σημαντική επένδυση, πάρτε και τη γνώμη ενός ειδικού και έμπειρου προσώπου. Επαγγελματικά, θα πρέπει να επιταχύνετε γιατί κάποια πράγματα έχουν μείνει πίσω και θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Όσο και να σας συμπαθούν οι ανώτεροι σας και να σας στηρίζουν οι συνάδελφοι σας, στο τέλος της ημέρας κρίνεστε από το πόσο αποτελεσματικοί είστε.  Συναισθηματικά, χωρίς  να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα είναι η δική σας συμπεριφορά που παγώνει τον άνθρωπό σας και ίσως σας πει λόγια που θα σας πικράνουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε όλη την καλή διάθεση να εξηγήσετε πως βλέπετε από τη δική σας πλευρά ένα περίπλοκο οικογενειακό ζήτημα και τις κινήσεις που προτείνετε ώστε επιτέλους να λυθεί αλλά το πιο πιθανό είναι να μην σας ακούσει κανείς .  Πολύ πιθανό μάλιστα να σας κατηγορήσουν για εγωισμό και ιδιοτέλεια. Στα επαγγελματικά σας, ακόμη και αν τα πράγματα δεν  προχωρούν με τους ρυθμούς που θα θέλατε, μην γίνεστε εριστικοί με τους συναδέλφους σας. Είστε πολύ απαιτητικοί γενικότερα και αυτό σας κάνει αντιπαθείς.  Προσοχή επίσης και στα οικονομικά σας. Στη συναισθηματική σας ζωή υπάρχει ψυχική απόσταση με  το ταίρι σας που δύσκολα θα καλυφθεί. Για τους αδέσμευτους τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα , αρκεί να προσέξετε τη συμπεριφορά σας που κινδυνεύει να χαλάσει την καλή εντύπωση που δίνετε αρχικά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια γραφειοκρατικά θέματα που τα είχατε κάπως παραμελήσει αλλά οι προθεσμίες πιέζουν.  Η δύναμη σας σήμερα προέρχεται από τα άτομα της οικογένειάς σας, που παρά τα λάθη τους και τις κατά καιρούς αντιπαραθέσεις σας  η αγάπη τους είναι σταθερή και η στήριξη τους σημαντική! Στα επαγγελματικά σας, βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις για να ολοκληρώσετε μια επείγουσα εργασία που σας ανατέθηκε. Αποφύγετε να πείτε  υπερβολές ή ψέματα για τις ικανότητες και τα προσόντα σας γιατί θα εκτεθείτε. Στη συναισθηματική σας ζωή, κλείστε τα αυτιά στις "σειρήνες" που σας περιτριγυρίζουν και σας υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένας αναβρασμός στις σχέσεις σας με τους φίλους σας είτε γιατί βλέπετε ότι δεν σας υποστηρίζουν όσο θα θέλατε είτε γιατί γίνονται κάποιες κινήσεις από την πλευρά τους που σας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Στα επαγγελματικά σας, μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής ξεμπλοκάρει ένα ζήτημα που σας απασχολούσε για μέρες  και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για την καθυστέρηση. Συναισθηματικά, όσο κάνετε και λέτε πράγματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας απλά για να φανείτε προοδευτικοί, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρά σήμερα με ότι καταπιαστείτε αλλά και πάλι τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Κάποια πρακτικά θέματα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν από ότι υπολογίζατε και αυτό θα σας κάνει να καθυστερήσετε σε μια σημαντική συνάντηση.  Επαγγελματικά, κρατήστε χαμηλούς τόνους και κινηθείτε όσο πιο διακριτικά μπορείτε. Αν προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν θα υπάρξουν πολλοί που θα σας στηρίξουν, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Συναισθηματικά είναι μια ουδέτερη ημέρα, χωρίς εξάρσεις, ενθουσιασμούς ή προκλήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ   

Σύνθετη ημέρα η σημερινή, αφού έχει τις δυσκολίες της αλλά έχει και μια πολύ θετική πλευρά που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε!  Μια συνάντηση δεν θα έχει την κατάληξη που περιμένατε ενώ κάποιο πρόβλημα θα υπάρξει στις μετακινήσεις σας. Αν υπάρχουν νομικά θέματα που σας απασχολούν, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να τα λύσετε. Επαγγελματικά, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε λάθος κινήσεις για να σας υπονομεύσουν. Συναισθηματικά, έρχεται μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να σας εντυπωσιάσει με τα εξωτερικά της χαρίσματα αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν πιστέψετε ότι είναι ο ιδανικός έρωτας . 

Αγαπημένο