ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου- Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και η αισιοδοξία επιστρέφει!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου- Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και η αισιοδοξία επιστρέφει! Photo/Istock

Η Πέμπτη είναι η μέρα που μετά την Αφροδίτη και ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο αισιόδοξο και εξωστρεφές, μεταδίδοντας και σε εμάς αρκετή από την αισιοδοξία και τη θετική του διάθεση! Αισθανόμαστε ήδη την ενέργεια γύρω μας να αλλάζει και την ατμόσφαιρα να γίνεται πιο ανάλαφρη, καλλιεργώντας μας την ελπίδα ότι πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Τις ημέρες αυτές θα θελήσουμε να βρεθούμε και πάλι με ανθρώπους που είχαμε χαθεί το προηγούμενο διάστημα, να βγούμε από το σπίτι μας, να κάνουμε τις βόλτες μας και να χαρούμε την συντροφιά αγαπημένων  προσώπων. Πολλά ταξίδια κανονίζονται αυτό το διάστημα, με κάποια από αυτά να ξεπερνούν τις οικονομικές μας δυνατότητες. Με τη Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, ευνοούνται πρακτικές δουλειές  του σπιτιού και τακτοποίηση διαφόρων εκκρεμοτήτων, όπως και το να φροντίσουμε θέματα υγείας (checkup,προγραμματισμός εξετάσεων κλπ).  Στα επαγγελματικά μας παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις που τις επεξεργαζόμασταν για καιρό. Το τετράγωνο όμως Σελήνης-Αφροδίτης  μας κάνει απαιτητικούς και γκρινιάρηδες με τις προσωπικές μας σχέσεις να ταλαιπωρούνται.

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε μια αρκετά αγχώδη κατάσταση σήμερα που θα επηρεάσει τόσο την ψυχολογία σας όσο και την συμπεριφορά σας γενικότερα. Ίσως η κατάσταση αυτή να συνδέεται με την υγεία ενός δικού σας προσώπου. Επαγγελματικά υπάρχει μια ασάφεια και μια ρευστότητα στο εργασιακό σας ούτε ασφάλεια να νιώσετε ούτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τους στόχους σας για τα το μέλλον. Αισθάνεστε ότι κάπου προσπαθείτε άδικα για κάτι που δεν θα έχει αποτέλεσμα. Συναισθηματικά, περισσότερο πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα με τον σύντροφο σας παρά το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ  

Σήμερα θα προσπαθήσετε να  κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ θα έχετε κοντά σας και ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι σχετικά ήρεμα, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία μόλις παρουσιαστεί! Στην ερωτική σας ζωή γίνεστε βαθιά συναισθηματικοί και ερωτικοί και έλκεστε από ανθρώπους που  θα μπορέσουν να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Αν είστε δεσμευμένοι ,η επιμονή σας να ρυθμίζετε εσείς όλα θα θέματα της κοινής σας ζωής εκνευρίζουν τον σύντροφό σας και τον κάνουν να ασφυκτιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε να κάνετε τόσα πράγματα και τόσες δουλειές σε σχέση με το σπίτι σας που δεν θα σας φτάσει η σημερινή ημέρα. Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός δικού σας προσώπου σε όλο αυτό και θα σας την προσφέρει εννοείται, αφού σας κάνει όμως και μαθήματα περί οργάνωσης χώρου και χρόνου… Επαγγελματικά, θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε και κάποιος θα χρειαστεί να σας επαναφέρει στην τάξη. Στην ερωτική σας ζωή αναζητάτε έναν σύντροφο που εκτός από καλή εμφάνιση θα πρέπει  να είναι και έξυπνος, ετοιμόλογος και περιπετειώδης ώστε να σας κρατά σε εγρήγορση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά θα ακούσετε και άλλα τόσα θα σας υποσχεθούν σήμερα κάποια πρόσωπα  του περιβάλλοντός σας αλλά μάλλον πρόκειται για υπερβολές. Οι πιέσεις και η κούραση είναι δεδομένα στο χώρο της εργασίας, αλλά θα δείτε σταδιακά τις συνθήκες να βελτιώνονται όπως και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Οι προτάσεις του συντρόφου σας για το τι θα κάνετε το βράδυ ή αύριο σας φαίνονται συνηθισμένες και τις απορρίπτετε, αλλά ανησυχείτε ταυτόχρονα και μην τον πληγώσετε.. Οι αδέσμευτοι, έχετε καταλάβει ότι το ερωτικό παιχνίδι παίζετε σε μεγάλο ποσοστό μέσα από το διαδίκτυο; Εξερευνήστε αυτή τη δυνατότητα αλλά με μεγάλη προσοχή…

ΛΕΩΝ  

Είτε η ζωή είναι πλέον πολύ ακριβή, είτε εσείς είστε πολύ σπάταλοι (μάλλον ισχύουν και τα δυο) και σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα ανασφαλείς οικονομικά. Επαγγελματικά, χωρίς να υπάρχουν  εξωτερικές αλλαγές, η συνεχής πίεση στη δουλειά και οι ευθύνες της σας έχουν εξαντλήσει. Όμως, οι συνάδελφοι με τη στήριξη τους σας φτιάχνουν τη διάθεση Συναισθηματικά, γίνεστε πολύ γενναιόδωροι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στην προσπάθεια σας να το πείσετε τόσο για τα αισθήματά σας όσο και γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα το κρατήσετε κοντά σας. Καλά τα δώρα, αλλά για να κρατηθεί μια σχέση χρειάζεται και άλλα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητα σας να βρίσκετε λύσεις σε όλα τα προβλήματα θα φέρει κοντά σας αρκετά πρόσωπα από το περιβάλλον σας που θα ζητήσουν τη γνώμη ή τη βοήθειά σας. Φροντίστε μόνο να μην τους αποθαρρύνετε με τις κάπως αυστηρές απόψεις σας. Επαγγελματικά, μπορεί η δουλειά και οι ευθύνες συνεχώς να αυξάνουν, αλλά τώρα υπάρχει η προοπτική να ανταμειφθείτε και υλικά/οικονομικά για αυτό. Συναισθηματικά δεν καταλαβαίνετε τη διάθεση  του συντρόφου σας για διασκεδάσεις και εξόδους όταν υπάρχουν υποχρεώσεις που προηγούνται. Προσπαθήστε, μέσα από τη συζήτηση να καταλήξετε σε έναν συμβιβασμό. Για τους αδέσμευτους οι ερωτικές ευκαιρίες έρχονται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Είστε λίγο στο δικό σας κόσμο σήμερα και δεν έχετε πολύ επαφή με την πραγματικότητα. Θα προτιμούσατε να μην κάνετε τίποτε και να χαλαρώνετε κάπου μόνοι σας αλλά αφήστε το καλύτερα για το Σαββατοκύριακο. Οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Στα επαγγελματικά σας κινείστε ήσυχα και αθόρυβα, καθώς δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των ανωτέρων σας. Προσοχή, οι ονειροπολήσεις την ώρα της δουλειάς απαγορεύονται, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη.  Συναισθηματικά, αν έχετε έναν άνθρωπο στη ζωή σας μη τον τρελαίνετε με τις ιδιοτροπίες σας γιατί έχει και αυτός τα δικά του…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κάνετε πράγματα που θα ανανεώσουν την ψυχολογία και την διάθεση σας και αυτό θα επηρεάσει  θετικά  και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Τα επαγγελματικά θέματα και η δουλειά σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, με τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που θα κάνετε να έχουν θετικό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μια καινούργια φάση και θα βρείτε έναν τρόπο να βγάλετε επιπλέον χρήματα. Αισθηματικά, θέλετε να βάζετε εσείς τους κανόνες και τους όρους σας στις σχέσεις σας και αν αυτό γίνεται ανεκτό από έναν σύντροφο χρόνων, σίγουρα δεν μπορείτε να το κάνετε σε μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα έχει πολλές επαφές  με πρόσωπα από το κοινωνικό σας περιβάλλον και θα πρέπει να είστε σοβαροί και μετρημένοι αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Στα επαγγελματικά σας είστε τόσο αφοσιωμένοι στη δουλειά σας που δεν μπορεί παρά να δείτε τα σχέδια σας να πετυχαίνουν. Επίσης, χάρη στην οξυδέρκεια σας προλαβαίνετε όχι μόνο τα δικά σας λάθη αλλά και αυτά των συναδέλφων σας!  Στα συναισθηματικά σας, είστε τόσο χαριτωμένα αδέξιοι όταν προσεγγίζετε ένα πρόσωπο, που σίγουρα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του. Οι δεσμευμένοι αφήστε τις κινήσεις πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας γιατί δεν οδηγούν πουθενά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες υποθέσεις που δεν ολοκληρώσατε στο παρελθόν έρχονται πάλι στοπ προσκήνιο και σκέπτεστε να ασχοληθείτε και πάλι μαζί τους αλλά σας λείπει το κουράγιο. Αν όμως έχετε τη διάθεση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή κάποια ταχύρυθμα μαθήματα σε ένα αντικείμενο που θα φανεί  χρήσιμο και στα επαγγελματικά σας. Στο χώρο της εργασίας σας εξακολουθεί να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα  μεταξύ των συναδέλφων σας, με τα πισώπλατα μαχαιρώματα να μην λείπουν, για αυτό κρατηθείτε μακριά από όλα αυτά και ασχοληθείτε μόνο  με τη δουλειά σας. Τουλάχιστον η συναισθηματική σας ζωή πηγαίνει καλά, με εύκολη επικοινωνία  ανάμεσα στους συντρόφους και στιγμές διασκέδασης για τους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Είναι κάπως περίεργη η διάθεση σας σήμερα, και σας προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία με κάθε είδους άτομα, δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Επαγγελματικά σας κουράζουν τα ίδια και τα ίδια, αλλά θα πρέπει να το υπομείνετε για αρκετό ακόμη καιρό. Τα οικονομικά σας επίσης πιέζονται από οφειλές του παρελθόντος που πρέπει να ρυθμιστούν. Συναισθηματικά,  όσο κρατάτε αποστάσεις, τόσο οι άλλοι απομακρύνονται από κοντά σας. Δοκιμάστε να χαλαρώσετε τις άμυνες σας και να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για απλά καθημερινά πράγματα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί  μέσα από φιλικές συναναστροφές και παρέες να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

 Σας αρέσει να βοηθάτε και να στηρίζετε τους άλλους σε κάθε τους δυσκολία αλλά προσέξτε μήπως όλη αυτή η προσφορά σας εξαντλήσει ενεργειακά και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά σας δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να διαπραγματευτείτε με τους ανωτέρους σας τις αρμοδιότητες που σας προτείνουν γιατί η κρίση σας δεν είναι σωστή. Συναισθηματικά είστε πολύ εκδηλωτικοί και τρυφεροί με το ταίρι σας και θέλετε να μάθετε τα πάντα που τον αφορούν αλλά  ίσως κάποιες αποκαλύψεις να σας πέσουν πιο βαριές από όσο νομίζατε…

Αγαπημένο