ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου - Κεραυνοβόλοι έρωτες και νέες γνωριμίες που ενθουσιάζουν!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου - Κεραυνοβόλοι έρωτες και νέες γνωριμίες που ενθουσιάζουν! istock

Η Πέμπτη αλλιώς ξεκινά τη διαδρομή της- με νεύρα και ένταση νωρίς το πρωί- και αλλιώς καταλήγει, με ξαφνικές γνωριμίες και καινούργιους έρωτες που ενθουσιάζουν αλλά και εκπλήξεις που μας γεμίζουν χαρά! Ενδιάμεσα, θα ασχοληθούμε και με τα επαγγελματικά μας, που χάρη στη σταθεροποιητική επίδραση του Κρόνου,  μπαίνουν σε εξελικτική πορεία, αρκεί βέβαια να υπάρχει  και από μέρους μας η ανάλογη προσπάθεια . Τα οικονομικά επίσης δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Επομένως,  για σήμερα τουλάχιστον, δεν ισχύει το ρητό η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται J

Κριός

Το ταξίδι ή μια κοντινή εκδρομή που σκέπτεστε για τις ημέρες των εορτών συναντά πρακτικά εμπόδια και απογοητεύεστε. Επαγγελματικά έρχεται μια δελεαστική πρόταση αλλά ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Συζητήστε το με φίλους που εμπιστεύεστε τη κρίση τους και μετά αποφασίστε. Τα οικονομικά μας παρουσιάζουν μια μικρή βελτίωση.

Ταύρος

Ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος και χαρούμενες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ότι χρειάζεστε σήμερα! Επαγγελματικά είστε αρκετά πιεσμένοι από υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς. Στην προσωπική σας ζωή, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ή μήνυμα από  κάποιο πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό σας αναστατώνει.

Δίδυμοι

Κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε σήμερα, και όσο ασήμαντα και να είναι εκνευρίζεστε. Στα επαγγελματικά σας απολαμβάνετε την στήριξη ενός σημαντικού προσώπου που με τον τρόπο του σας παρακινεί να γίνεστε καλύτεροι. Συναισθηματικά υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, φροντίστε να τον απολαύσετε!

Καρκίνος

Τακτοποιείστε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές μέχρι το τέλος του έτους για να μην επιβαρυνθείτε επιπλέον  με πρόστιμα ή προσαυξήσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ανανεώνει την ερωτική σας ζωή, ενώ υπόσχεται ξαφνικές και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες  για τους αδέσμευτους!  Επαγγελματικά, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα σχέδιο σας.

Λέων

 Σήμερα θα ασχοληθείτε πολύ με την εμφάνιση σας και την ανανέωση της γενικότερα παραμελώντας για λίγο τις άλλες σας υποχρεώσεις Επαγγελματικά, έρχονται προτάσεις που σας βάζουν σε σκέψεις αφού υπόσχονται σημαντική εξέλιξη και βελτίωση των οικονομικών σας! Συναισθηματικά, υπάρχει ένα πρόσωπο που με την περίεργη συμπεριφορά του σας κινεί έντονα το ενδιαφέρον!

Παρθένος

Μέρες χαρούμενες και γιορτινές όπως αυτές που διανύουμε δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείτε εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας  και μάλιστα χωρίς σοβαρό λόγο. Ένα ταξίδι ή μια κοντινή διαδρομή θα σας ανανεώσει και θα γεμίσει το μυαλό σας καινούργιες εικόνες! Συναισθηματικά, οι προσδοκίες που έχετε από τον σύντροφό σας καλύπτονται και με το παραπάνω!

Ζυγός

 Ένα ζήτημα που σας απασχολούσε έντονα σε σχέση με το σπίτι σας  ή γενικότερα ένα ακίνητο φαίνεται να παίρνει το δρόμο του και ανακουφίζεστε. Επαγγελματικά, ακόμη και η παραμικρή επιτυχημένη κίνηση που κάνετε στην εργασία σας αξιολογείται  θετικά και λειτουργεί υπέρ σας για το μέλλον. Τα οικονομικά σας επίσης δείχνουν να βελτιώνονται. Η επικοινωνία με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και άτομα που βρίσκονται μακριά σας φτιάχνουν τη διάθεση!

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα φέρνει συναντήσεις ή επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν, πρώην ερωτικοί σύντροφοι ή και φίλοι που έχετε να δείτε καιρό, που σας ενθουσιάζουν! Επαγγελματικά, ένα σχέδιο ή μια πρόταση σας εντυπωσιάζει  τους ανώτερους σας! Ακόμη και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα θα μπορούσατε σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να ευνοεί ιδιαίτερα την προσωπική σας ζωή!

Τοξότης

Η συμπεριφορά ενός προσώπου της οικογένειας σας είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για εσάς, αφού δείχνει να μην καταλαβαίνει τις συναισθηματικές ανάγκες των γύρω του  και φέρεται εντελώς εγωιστικά και αδιάφορα. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, μην την προσπεράσετε. Με τον σύντροφο σας να προσπαθεί να καλύψει κάθε σας επιθυμία νιώθετε απόλυτα ασφαλείς συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Αν νιώθετε ενοχές για τις ώρες που λόγω υποχρεώσεων είστε μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα μπορείτε θαυμάσια να επανορθώσετε! Επαγγελματικά, χωρίς να το καταλαβαίνετε, έχετε κινήσει το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την εξέλιξη σας. Για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού  υπόσχεται  έναν έρωτα που  θα εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά αλλά μπορεί να μείνει για πάντα…

Υδροχόος

Κάποιες μυστικές  ενέργειες που κάνατε σε σχέση με ένα ακίνητο αποκαλύπτονται αλλά αυτό δεν επηρεάζει την πορεία της υπόθεσης αυτής. Επαγγελματικά, γνωρίζετε από ένστικτο, χωρίς καν να σας πουν κάτι, τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο περιβάλλον της εργασίας σας  και είστε προετοιμασμένοι  για τις αλλαγές που έρχονται  σύντομα. Συναισθηματικά  δεν ενδιαφέρεστε για τους περίεργους ή μυστικούς έρωτες που έρχονται μπροστά σας αυτό το διάστημα αφού προτιμάτε κάτι πιο σταθερό.

Ιχθύες

Με την τύχη και την εύνοια που σας φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού  διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, κάνετε νέες παρέες ή γίνεστε μέλος μιας ομάδας που σας δείχνουν έναν καινούργιο, πολύ γοητευτικό τρόπο ζωής!  Είναι πολύ πιθανό, μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κύκλο ανθρώπων να  υπάρχει και το πρόσωπο που αναζητάτε για να μοιραστείτε τη ζωή σας!

Αγαπημένο