ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου- Διαφωνίες, συγκρούσεις και αποκαλύψεις!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου- Διαφωνίες, συγκρούσεις και αποκαλύψεις! Photo/Istock

Σήμερα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων η τελευταία Πανσέληνος του 2022 και ίσως είναι και η πιο  δύσκολη όλης της χρονιάς που μας αφήνει σε λίγο. Η Πανσέληνος αυτή, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, επηρεάζει ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τα μέσα μεταφοράς, τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μας αλλά και ότι έχει να κάνει με τη μετάδοση της πληροφορίας, τη μάθηση και τους μαθητές, τα παιδιά, ακόμη και τα κατοικίδια μας. Προσοχή σε όλα τα παραπάνω, προσοχή στην αφηρημάδα μας που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και απώλειες χρημάτων και αντικειμένων, προσοχή στα νεύρα και την επιθετικότητα που εκφράζεται προς όλους και με κάθε τρόπο. Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις με πρόσωπα της οικογένειάς μας θα είναι εκρηκτικές, χωρίς κανείς να έχει τη διάθεση να κάνει πίσω και έτσι να δημιουργούνται ρήγματα που θα κλείσουν μόνο αν γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και από τις δυο πλευρές! Οι αποκαλύψεις επίσης που θα προκύψουν από αυτή την Πανσέληνο θα μας αφήσουν για άλλη μια φορά άφωνους!

Εκτός της δύσκολης αυτής Πανσελήνου, είναι και η αντίθεση  Ήλιου-Άρη που επηρεάζει τη ημέρα αυτή, με καυγάδες και αντιπαραθέσεις, εγωιστικές εκδηλώσεις και πείσματα, εντάσεις και κακότροπες συμπεριφορές που αναστατώνουν για τα καλά τις σχέσεις (προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές) και κάποιες από αυτές να μην αντέχουν τις πιέσεις και να διαλύονται. Η κούραση και η εξάντληση της ενέργειας μας είναι ακόμη ένα σημείο που πρέπει να προσέξουμε!  

Ανατροπές και προβλήματα θα υπάρξουν για όλα τα ζώδια, αλλά όσοι ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου και των Ιχθύων  θα πρέπει να είναι ακόμη πιο πολύ προσεκτικοί!

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τα φύση σας  ευέξαπτοι, έρχεται και η Πανσέληνος και σας αποτελειώνει! Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια οικογενειακή συζήτηση, τότε  προσπαθείστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι και ευγενικοί μπορείτε. Προσοχή στην οδήγηση,  τις μετακινήσεις γενικότερα αλλά και ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία και τα ηλεκτρονικά μέσα (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητά, laptop, tablet). Μην οριστικοποιείτε συμφωνίες και μην υπογράφετε σημαντικά έγγραφα.  Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να ακούσετε πράγματα που δεν ισχύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι αυτά που κυρίως επηρεάζονται από αυτή την Πανσέληνο, με τα έξοδα να συνεχίζονται, τα έσοδα να παραμένουν σταθερά και εσείς να προσπαθείτε να τα ισορροπήσετε. Όλη αυτή η οικονομική πίεση σας επηρεάζει ψυχολογικά και σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι κάνετε λάθος. Μήπως δεν αμείβεστε αρκετά για όσα προσφέρετε στην εργασία σας; Μήπως δίνετε συνεχώς χρήματα  σε ένα νομικό ζήτημα που δεν προχωρά και αισθάνεστε ότι πετάτε τα χρήματα σας; Μήπως συγγενείς, φίλοι και αγαπημένοι τρέχουν σε  εσάς όταν χρειάζονται την υλική σας στήριξη αλλά ποτέ δεν το ανταποδίδουν; Ότι από όλα αυτά και να ισχύει, το μάθημα της Πανσελήνου είναι ακριβώς αυτό: Να διακρίνετε τόσο τις δικές σας προτεραιότητες και πόσο αγωνίζεστε για αυτές, όσο και αν η συμπεριφορά των άλλων προς εσάς είναι αυτή που σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει βαθιά τόσο την ψυχολογία σας όσο και τον τρόπο που σκέφτεστε. Τίποτε δεν σας ικανοποιεί απόλυτα, ακόμη και καταστάσεις που μέχρι πριν λίγο σας γέμιζαν χαρά. Τις ημέρες αυτές θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και να δώσετε ένα τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η νευρικότητα που σας προκαλούν οι συνεχείς αλλαγές σχεδίων, οι καθυστερήσεις και οι ματαιώσεις στα επαγγελματικά σας μπορεί να σας κάνει να συγκρούεστε έντονα με τους συναδέλφους ή ακόμη και τους ανωτέρους σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, προστατευτείτε από ατυχήματα και μην παραμελείτε την υγεία σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε τα αγαπημένα παιδιά της Σελήνης αλλά η Πανσέληνος αυτή δεν θα σας φερθεί και πολύ καλά. Επηρεάζει τον χώρο του υποσυνείδητου, τον ψυχισμό και τη διάθεση σας, με μνήμες γεγονότων που σας πλήγωσαν να έρχονται στην επιφάνεια και να σας ταράζουν. Κάθε Πανσέληνος είναι και ένας κύκλος που κλείνει, και για εσάς ήρθε η στιγμή να αφήστε πίσω σας οριστικά πρόσωπα και καταστάσεις που μόνο κακό σας έκαναν.  Ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται πολύ από την Πανσέληνο είναι αυτός της υγείας. Προφυλαχτείτε από ιώσεις και μολύνσεις, φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην παραμελείτε τη οποιαδήποτε ενόχληση. Επαγγελματικά, πιέζεστε από όλα αυτά που πρέπει να ολοκληρώσετε αλλά και από τους ανωτέρους σας που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τις προσπάθειες σας. Αποκαλύψεις

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή, οι φιλικές σας σχέσεις, η παρουσία σας σε ομάδες ή συλλόγους είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την Πανσέληνο και τις όψεις που την συνοδεύουν. Θα υπάρξει μια αναταραχή με όλους αυτούς τους ανθρώπους, κυρίως γιατί δεν θα συγκρατήσετε τη γλώσσα σας θεωρώντας ότι έχετε δίκιο σε ότι λέτε, και εκείνοι το ίδιο. Την ίδια συμπεριφορά έχετε και στην ιδιωτική σας ζωή και εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, αφού οι κατηγορίες που θα εκτοξεύσετε θα πληγώσουν βαθιά τον σύντροφο σας.  Επαγγελματικά μπορεί να δείτε ένα σχέδιο σας να ακυρώνεται ή κάποια πρόσωπα από το εργασιακό σας περιβάλλον να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την επίτευξη των στόχων σας και να το ανακαλύψετε. Έχετε όμως τη στήριξη σημαντικών ανθρώπων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα το αποδείξουν και έμπρακτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τόσο τα επαγγελματικά σας όσο και ζητήματα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας και θα πρέπει να παλέψετε πολύ, να κουραστείτε και να δείξετε μεγάλη αυτοσυγκράτηση για να καταφέρετε να ισορροπήσετε αυτούς τους δυο τομείς χωρίς να πάθετε νευρικό κλονισμό ή υπερκόπωση. Οι απαιτήσεις στην εργασία σας είναι πολλές και οι εκκρεμότητες ακόμη περισσότερες, με το ωράριο να μην φτάνει για να τις ρυθμίσετε. Έτσι μένετε πίσω, εργάζεστε πολύ περισσότερες ώρες και οι δικοί σας άνθρωποι διαμαρτύρονται, εσείς εκνευρίζεστε και οι καυγάδες γίνονται ομηρικοί. Προσέξτε, ίσως στην εργασία σας να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ και εσείς ενθουσιασμένοι να εργάζεστε ακόμη περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς κάνετε τα όνειρα σας για το μέλλον, βάζετε στόχους, ετοιμάζετε ταξίδια ή προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τις γνώσεις σας και έρχεται η Πανσέληνος αυτή και ανατρέπει τα σχέδια σας ή έστω τα καθυστερεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε που ήταν το αδύναμο σημείο αυτών των σχεδίων και αυτών των προσπαθειών και να το ενδυναμώσετε. Προσέχετε πολύ τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και μην ψάχνετε αφορμές για να ξεσπάσετε επάνω τους τα νεύρα σας. Κινηθείτε με ευγένεια και διπλωματία και θα πετύχετε πολύ περισσότερα. Ερωτικά, μπορεί να προκύψει ένας έρωτας με ένα πρόσωπο που ζει σε άλλη γειτονιά/πόλη/χώρα από τη δική σας ή η προσέγγιση να γίνει μέσα από τα social.  Όπως και να είναι, μην βιαστείτε να επενδύσετε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψεις, προβληματισμοί, αγωνίες και διλήμματα είναι τα «δώρα¨ αυτής της Πανσελήνου για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί! Υπάρχουν υποθέσεις οικονομικές που κρατούν από το παρελθόν, και αν δεν έχουν ρυθμιστεί, θα εμφανιστούν τώρα πολύ πιο φουσκωμένες. Επίσης, αν έχετε κινηθεί παρασκηνιακά, δεν ήσασταν τυπικοί στις συναλλαγές σας  με τράπεζες, οργανισμούς, φορείς του δημοσίου, ακόμη και με τους συνεργάτες σας όλα αυτά έρχονται στο φως και δε ξέρετε πώς να τα καλύψετε. Και συναισθητικά είστε ανάστατοι, αφού νιώθετε παραμελημένοι από τον σύντροφό σας και προσπαθώντας να επιβεβαιώσετε τα συναισθήματα του γίνεστε καταπιεστικοί. Επαγγελματικά, μπορεί να ενθουσιαστείτε με μια γενναιόδωρη οικονομικά πρόταση, αλλά μπορεί να υπάρχει λάκκος στην υπόθεση και να πέσετε μέσα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται απέναντί σας και επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Αν θέλετε να προστατέψετε αυτές τις σχέσεις θα πρέπει να είστε πολύ-πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε γιατί η παραμικρή έντονη αντίδραση από μέρους σας θα σας επιστραφεί στο δεκαπλάσιο! Μην δημιουργείτε καυγάδες και εντάσεις εκτός και αν το κάνετε συνειδητά για να απομακρύνετε οριστικά κάποιους ανθρώπους από κοντά σας, ή για να πάρουν εκείνοι την πρωτοβουλία να δώσουν τέλος στη σχέση σας.  Με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει ενεργά στο φαινόμενο, θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να μην εξαπατηθείτε. Επίσης, μην ξεχνάτε να κλειδώνετε το σπίτι ή το μεταφορικά σας μέσο, αφού λίγο απρόσεκτοι να σταθείτε μπορεί να πέσετε θύμα κλοπής! Προσέχετε πολύ και την υγεία σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια Πανσέληνος που σας επηρεάζει ψυχολογικά και δεν έχετε το κουράγιο να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να λύσετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην καθημερινότητα σας.  Οι υπερβολικές απαιτήσεις στα επαγγελματικά σας εξαντλούν κάθε ίχνος ζωτικότητας που έχετε, και  η κούραση που νιώθετε σε συνδυασμό με το μόνιμο άγχος σας μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε. Αν έχετε παράπονα από συναδέλφους ή προϊσταμένους καλό θα ήταν να μην τα πείτε τώρα. Αν όμως δεν μπορείτε να κρατηθείτε, τουλάχιστο εκφραστείτε με σαφήνεια, ήρεμα και λογικά! Συναισθηματικά, προκύπτουν αποκαλύψεις για ορισμένες μυστικές σας κινήσεις που δεν θέλετε καθόλου να τις ζήσετε και πολύ περισσότερο δε θέλετε να απολογηθείτε για κάτι που ήτα απλά  ένα λεκτικό παιχνίδι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή είναι αυτή που επηρεάζεται από αυτή την Πανσέληνο και θα πρέπει να προσέξετε την ανεξάρτητη φύση σας και την τάση σας να μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Αν υπάρχει ένα κληρονομικό ζήτημα που καθυστερεί, αφήστε να περάσει η Πανσέληνος και μετά ασχοληθείτε μαζί του. Κυρίως μην  συζητήσετε με την οικογένειά σας αυτό το θέμα, γιατί μπορεί να βρεθείτε κατηγορούμενοι για τις ενέργειες σας και οι τόνοι να ανέβουν επικίνδυνα μεταξύ σας.  Μια φιλική σας σχέση μπορεί να διακοπεί οριστικά λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων ενώ μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε καμιά θέση σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο που αρχικά σας είχε ενθουσιάσει η συμμετοχή σας σε αυτές. Στα επαγγελματικά σας πιστεύετε ότι κάνετε περισσότερα πράγματα από όλους τους άλλους και όσο αυτό δεν αναγνωρίζεται, τόσο απομονώνεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως οι φίλοι σας οι Παρθένοι, έτσι και εσείς αγαπητοί Ιχθείς  θα πρέπει να ρίξετε το βάρος σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως αντιμετωπίσετε πρακτικά ζητήματα ή ζημιές στο χώρο σας που θα σας πιέσουν οικονομικά και για αυτό το λόγο να αγχωθείτε. Τα μέλη της οικογένειάς σας έχουν συνηθίζει να είστε εκεί πάντα για αυτούς και δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι έχετε και δικά σας προβλήματα να ασχοληθείτε τα οποία προηγούνται.  Οι απαιτήσεις τους λοιπόν μπορεί να σας βγάλει από τα ρούχα σας και να μην συγκρατήσετε ούτε τα νεύρα ούτε τα λόγια σας. Και όταν θέλετε να πληγώσετε κάποιον το κάνετε με μεγάλη επιτυχία. Επαγγελματικά, είναι γεγονός ότι κουράζεστε πάρα πολύ και ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, αλλά μην αφήστε την κούραση να γίνει θυμός που θα παρασύρει όλα όσα κερδίσατε το προηγούμενο διάστημα. Πολλά από όσα ακούτε δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια για αυτό πάρτε τα μέτρα σας.

Αγαπημένο