ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου Ζώδια σήμερα

Έντονο ερωτικό άρωμα θα έχει η Τετάρτη, η οποία θα μας ξεσηκώσει είτε είμαστε σε σχέση είτε μόνοι, αφού οι ευκαιρίες για να κτυπηθούμε ξαφνικά από τα βέλη του έρωτα θα είναι αρκετές. Φλερτ, παιχνίδι, έξαψη και πάθος θα αυξήσουν κατά πολύ τη θερμοκρασία κι όλα είναι πιθανά να συμβούν. Δεν αποκλείεται να έχουμε και επανασυνδέσεις, αν τυχόν τα συναισθήματα υπάρχουν ακόμα και ο χωρισμός δεν ξεπεράστηκε ή να επανεμφανιστεί στη ζωή μας ένα πρόσωπο, με το οποίο είχαμε μια δυνατή σχέση και να μας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σίγουροι για το ότι οι συνθήκες και οι άνθρωποι όντως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, έχουν επισημανθεί και διορθωθεί λάθη, καθώς μπορεί σύντομα να ξαναφτάσουμε στο ίδιο σημείο. Ας μη βιαζόμαστε λοιπόν να αποδεχτούμε πίσω έναν ή μια πρώην μας, όσο και αν η καρδιά μας λαχταρά, για να μην πονέσουμε και πάλι αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

Αν είστε μόνοι, θα διαπρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι, ενώ δεν είναι απίθανο να γίνετε το αντικείμενο διεκδίκησης κάποιων ατόμων που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά σας. Από την άλλη, εσείς θα απολαύσετε το ενδιαφέρον που συγκεντρώνετε και θα φροντίσετε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για ό,τι θέλετε να ζήσετε. Αν είστε όμως σε σχέση, θα υπάρξουν ζήλειες και ανταγωνισμοί από την πλευρά του ανθρώπου σας, που ενδεχομένως να παρεξηγήσει την συμπεριφορά σας προς ένα πρόσωπο του κύκλου σας που θεωρεί ότι υπερβαίνει τη φιλικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια έντονη διαφωνία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή κόντρα με έναν ανώτερό σας μπορεί να σας αναστατώσει, καθώς δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί βγάζει τέτοια συμπεριφορά απέναντί σας. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα αυτή η ένταση να κρύβει και ανομολόγητα συναισθήματα προς το πρόσωπό σας που κάνει προσπάθεια να συγκρατήσει. Από την άλλη, μια αποκάλυψη που θα σας γίνει θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι ένα άτομο, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε και την πραγματική αιτία ενός χωρισμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με δεδομένο ότι είστε πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να πέσετε πάνω σε ένα πρόσωπο το οποίο εκτός του ότι θα σας αρέσει εξωτερικά, θα βρείτε κι αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και αντιλήψεις και θα το ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και ένα ξανασμίξιμο με κάποιον ή κάποια που χωρίσατε πρόσφατα, αλλά κανείς σας δεν ξεπέρασε τον άλλον. Αν είστε σε σχέση, θα ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές που θα σας θυμίσουν τον πρώτο καιρό του έρωτά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια παρέμβαση στη σχέση σας από άτομο της οικογένειάς σας θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά σας και παρότι δεν είναι πρωτόγνωρο για σας, τώρα θα ξεσηκωθείτε πολύ πιθανόν να του απαγορέψετε κάθε ανάμειξη στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, αν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από το στενό σας περιβάλλον μπορεί να σας πλησιάσει με ερωτικό σκοπό, όμως θα σας κάνει να αισθανθείτε άβολα καθώς δεν είναι της αρεσκείας σας και δε θα ξέρετε πώς να το απορρίψετε χωρίς να παρεξηγηθείτε.

ΛΕΩΝ

Μια διαφορετική άποψη ή απόφαση που πάρθηκε από τον άνθρωπό σας, χωρίς προηγουμένως να σας ενημερώσει μπορεί να προκαλέσει καβγά. Με δεδομένο όμως το τεταμένο κλίμα που επικρατεί πάνω από το κεφάλι σας, ίσως ήταν προτιμότερο την ένταση αυτή να την εκτονώνατε ερωτικά κι όχι με τσακωμούς και ανταγωνισμούς. Αν είστε μόνοι, το επίμονο φλερτ ενός ατόμου θα σας θυμίσει κάτι από παρενόχληση και δε θα διστάσετε να του διαλύσετε κάθε ελπίδα για το μέλλον, με πολύ απότομο τρόπο. Από την άλλη ίσως λάβετε ένα αρκετά... σεξουαλικό μήνυμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτες και πάθη έρχονται να αναστατώσουν την οργανωμένη σας ζωή και είναι πολύ πιθανό μια γνωριμία να σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα, τόσο που θα ξεφύγετε από τον συνεσταλμένο σας εαυτό και ενδεχομένως να υποκύψετε στον πειρασμό. Από την άλλη μπορεί να αγοράσετε ρούχα ή εσώρουχα για να τονώσετε τη σεξουαλική πλευρά της σχέσης σας και τα χρήματά σας δε θα πάνε χαμένα. Μάλιστα η ζήλεια ή η διεκδίκηση του ανθρώπου σας θα φουντώσει τα συναισθήματά του για σας. Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, η μέρα προβλέπεται μοναδική σε εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Συγκεντρώνετε το ερωτικό ενδιαφέρον πάνω σας και μάλιστα οι κατακτήσεις σας θα είναι αρκετές, αν κυκλοφορήσετε απόψε. Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για νέους υποψήφιους για μια θέση στην καρδιά σας, αλλά και για έναν παλιό έρωτα που δείχνει αποφασισμένος να σας ξανακερδίσει, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του. Κι αν στην πρώτη περίπτωση δεν έχετε τίποτα να σας φρενάρει, στη δεύτερη θα έχετε τις αμφιβολίες σας, όμως δεν θα τον σταματήσετε. Αν είστε σε σχέση, ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας ανομολόγητος πόθος είναι πιθανό να γεννηθεί, αλλά θα παραμείνει κρυφός ή πρέπει να μείνει ανεκπλήρωτος καθώς θα αφορά σε πρόσωπο που ανήκει στο κοντινό σας περιβάλλον ή δεν είναι ελεύθερο. Το κατά πόσο θα αντέξετε και θα αντισταθείτε ή αφήσετε το πάθος σας να παρασύρει εξαρτάται καθαρά από σας. Από την άλλη, ίσως καταφέρετε να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με ένα άτομο από το παρελθόν σας που το είχατε απωθημένο και πλέον δε θα αναρωτιέστε για την έκβαση που θα μπορούσε να έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσελκύετε το ενδιαφέρον και αν βγείτε απόψε, δε θα έχετε καμία αμφιβολία ότι αρέσετε και αρκετά άτομα θα σας προσεγγίσουν, επιδιώκοντας να αποκτήσουν μια πιο στενή επαφή μαζί σας. Είναι λογικό να νιώσετε όμορφα, να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και να ανταποκριθείτε στο φλερτ που θα σας γίνει, ιδιαίτερα αν είστε προς αναζήτηση καινούργιου ερωτικού συντρόφου. Από την άλλη, είναι πιθανό να ξαναφουντώσουν τα αισθήματά σας για ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε χωρίσει και να επιχειρήσετε μια επαναπροσέγγιση. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το αν καταφέρετε να το πείσετε για την ειλικρινή σας συγγνώμη σε περίπτωση που το φταίξιμο ήταν δικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελκύετε αρκετά τον τελευταίο καιρό και μάλιστα δε σας φτάνουν οι νέοι πόθοι που δημιουργείτε, έχετε και τους παλιούς έρωτες να επανέρχονται στη ζωή σας και να σας αναστατώνουν. Μάλιστα, έχει γίνει ιδιαίτερα επίμονος και δε σας αφήνει σε ησυχία, αλλά όσο περισσότερο τον αποφεύγετε και δεν ξεκαθαρίζετε τη θέση σας, τόσο πιο πολύ επιμένει. Ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να του κόψετε μια και καλή κάθε ελπίδα επανασύνδεσης. Εκτός αν δεν είστε κι εσείς σίγουροι και γι’ αυτό το έχετε στην αναμονή. Από την άλλη, μπορεί να κάνετε ένα σκηνικό ζήλειας στον άνθρωπό σας εξ αιτίας ενός ή μιας πρώην του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σεξαπίλ σας στα ύψη και την άνεσή σας στο να περιφέρεστε σε διάφορους χώρους και να έρχεστε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους είναι λογικό να αποκτάτε συνεχώς νέους θαυμαστές που θα ήθελαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Από την πλευρά σας, έχοντας ανακτήσει την αυτοπεποίθηση, δε διστάζετε να φλερτάρετε και να παίξετε, φροντίζοντας όμως πάντα να μην δημιουργείτε υψηλές προσδοκίες για μόνιμους δεσμούς. Αλλά, αν ο έρωτας σας χτυπήσει κατακούτελα, θα άρετε κάθε επιφύλαξη και θα προχωρήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Ένα πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σας ή σε χώρο που κινείστε μπορεί ξαφνικά να γίνει αρκετά διαχυτικό απέναντί σας, προκαλώντας το ενδιαφέρον σας, περισσότερο γιατί μέχρι τώρα δε είχε δείξει ανάλογη συμπεριφορά. Ίσως όμως υπήρξαν σημάδια, απλά εσείς δεν τα είχατε παρατηρήσει, επειδή ήσασταν αφοσιωμένοι αλλού. Αν σας αρέσει όμως και δεν υπάρχει πρόβλημα με το περιβάλλον, καλό θα ήταν να του ανάψετε το πράσινο φως. Από την άλλη, μια εξομολόγηση του ανθρώπου σας θα σας κάνει να τον αγαπήσετε πιο πολύ.
Αγαπημένο