ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου- Κεραυνοβόλοι έρωτες, οικονομικές ευκαιρίες

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου- Κεραυνοβόλοι έρωτες, οικονομικές ευκαιρίες Photo/Istock

Εκπλήξεις, ξαφνικές γνωριμίες και ευχάριστα γεγονότα υπόσχεται η Πέμπτη, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να μιλά για κεραυνοβόλους έρωτες και απρόσμενες συναντήσεις, αλλά και για οικονομικές ευκαιρίες! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη, αλλά όλα τα ζώδια κάπου θα επηρεαστούν. Με τη Σελήνη να κινείται και σήμερα στην Παρθένο, εξακολουθούν να μας απασχολούν θέματα οργάνωσης και καθημερινότητας, αλλά η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη προκαλεί μια τάση σπατάλης και υπερβολικής ενασχόλησης με την εμφάνιση μας. Η αντίθεση δε Σελήνης-Ποσειδώνα τονίζει την ευαισθησία, τον ρομαντισμό τη φαντασία και τη φαντασία, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε τη λογική αλλιώς μπορεί να οδηγηθούμε σε αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και απογοητεύσεις.

Κριός

Τις ημέρες αυτές θα σας δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά και γενικότερα τη ζωή σας μέσα από μια επαγγελματική ευκαιρία που δεν πρέπει να προσπεράσετε. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια ερωτική ιστορία που θα σας ενθουσιάσει αν και θα πρέπει να παραμείνει μυστική, ίσως γιατί με το πρόσωπο αυτό κινείστε στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον...

Ταύρος

Κάτι καινούργιο που ξεκινάτε αυτές τις ημέρες θα αναδείξει ένα ταλέντο σας που μέχρι τώρα δειλιάζατε να εκφράσετε, παρά τις παροτρύνσεις δικών σας ανθρώπων. Μάλιστα, μέσω αυτού του ταλέντου σας θα βρεθείτε σε έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων που στο μέλλον θα σας προσφέρουν τη στήριξη τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Μια ξαφνική γνωριμία μέσω φίλων μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο για τη συναισθηματική σας ζωή,

Δίδυμοι

Ευχάριστες ειδήσεις από τον χώρο των επαγγελματικών σας έχει η σημερινή ημέρα, με την επιβράβευση που σας δίνεται να είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σας. Προσέξτε μόνο μην επαναπαυτείτε και πιστέψετε ότι έχετε πλέον εδραιωθεί. Οι εξετάσεις που δίνετε στο χώρο της δουλειάς είναι συνεχείς! Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει μπροστά σας έναν έρωτα από το παρελθόν…

Καρκίνος

Με διαφορετικό πλάνο ξεκινάτε την ημέρα σας και αλλιώς θα εξελιχθεί στην πορεία, με απρόσμενες συναντήσεις και επαφές να της δίνουν μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Για λίγο ακόμη θα πρέπει να έχετε μάτια και στην πλάτη στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο καλοπροαίρετα απέναντί σας όσο δείχνουν. Μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας και να ενθουσιαστείτε!

Λέων

Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της εμφάνισης σας και την ανανέωσή της, αλλά προσέξτε να μην ξεφύγετε σε υπερβολές που θα σας κοστίσουν οικονομικά. Αναρωτιέστε αν ήρθε η στιγμή να αλλάξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας ή ακόμη και εργασιακό περιβάλλον αλλά δεν είστε ακόμη έτοιμοι να το τολμήσετε. Απολαύστε την ερωτική περιπέτεια που ενδεχομένως να προκύψει σήμερα, χωρίς σκέψεις για το αύριο...

Παρθένος

Τραβάτε την προσοχή των γύρω σας χωρίς να το επιδιώξετε και η συμπάθεια που σας δείχνουν σας ανεβάζουν, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ένα δώρο που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και αν επιδιώκετε κάτι εδώ και καιρό, τώρα θα το δείτε να πραγματοποιείται με μεγάλη ευκολία. Στη συναισθηματική σας ζωή αφεθείτε σε μια γνωριμία που, όσο και να σας μοιάζει παράταιρη, στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά που σας ενώνουν.

Ζυγός

Θα προτιμούσατε σήμερα να κινηθείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά οι υποχρεώσεις που τρέχουν και διάφορα απρόοπτα δεν σας το επιτρέπουν. Η κατανόηση και η βοήθεια των συναδέλφων σας είναι πολύτιμες, ειδικά σήμερα που πρέπει να τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες. Συναισθηματικά, αν η καθημερινότητα και η ρουτίνα έχουν αποκοιμίσει τη σχέση σας, καιρός να την ξυπνήσετε, με όμορφες εκπλήξεις και πρωτότυπες ενέργειες.

Σκορπιός

Ευχάριστες συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις και χαρούμενες εξόδους υπόσχεται η σημερινή ημέρα, με το περιβάλλον σας να εντυπωσιάσετε από την προσωπικότητα σας. Συναισθηματικά, η ημέρα ευνοεί τους πειραματισμούς και αν φέρει κοντά σας ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από εσάς μη βιαστείτε να το απορρίψετε. Θα μάθετε πράγματα μαζί του που δεν τα είχατε φανταστεί..

Τοξότης

Επαγγελματικά, οι ιδέες σας είναι ανεξάντλητες και πολλές από αυτές πραγματικά ενδιαφέρουσες, φροντίστε μόνο να τις παρουσιάσετε με τρόπο σαφή και κατανοητό και θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε! Οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αν υπήρξαν κάποιες εντάσεις παλαιότερα, μπορείτε πολύ εύκολα να τις ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Χαρούμενες ειδήσεις, συναντήσεις και μικρές μετακινήσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο (ίσως και παιδί αν είστε γονείς) θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τη συμπεριφορά του. Ένας επαγγελματικός σας στόχος "ξεπαγώνει" μετά από καιρό και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ενώ η εκτίμηση που σας δείχνουν σημαντικοί άνθρωποι στη δουλειά σας είναι για εσάς η καλύτερη επιβράβευση!

Υδροχόος

Όσο δεν τακτοποιείτε εκκρεμότητες και μικροπράγματα της καθημερινότητας τόσο αυτές βγαίνουν μπροστά σας και σας δυσκολεύουν τη ζωή. Η σημερινή ημέρα έχει μια ευκολία σε όλα αυτά, τακτοποιείστε τα λοιπόν για να ασχοληθείτε μετά με ότι σας ευχαριστεί. Θα έχετε κάποιες αξιόλογες ιδέες για το πως θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, και καλά θα κάνετε να τις εφαρμόσετε και να μην μείνετε στις σκέψεις. Συναισθηματικά, είστε πολύ πιο εκδηλωτικοί προς τον σύντροφο σας και αυτό  είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Ιχθύες

Είστε από τους πλέον ευνοημένους σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να σας φέρνει τύχη και ευκολία σε κάθε τι που θέλετε να κάνετε. Η γλυκύτητα και η καλή σας διάθεση φέρνουν κοντά σας πολλούς ανθρώπους και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ρομαντικοί έρωτες είναι η αδυναμία σας, ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε το παραμύθι από την αρχή...

Αγαπημένο